çocuk: yirmi yaşında biraz delikanlı sosyal çevresi biraz var. kız: sessiz, biraz çevresi var, terbiyeli, narin. Arabuluculuk yapicam Bı kız arkadaşıma inandırmaya çalışıyorum aslında herşey yolunda sorun yok sadece kız tekrar üzülmek istemiyor ve kız erkeği tekrar kaybetmek istemiyor tekrar kaybederse ya da bı şekilde tekrar ayrilirlarsa kız tekrar bu üzüntüyü kaldırmak istemiyor boğa burcu olan çocuk kıza inandırmaya çalışır mı onu ikna etmeye çalışır mı çocuk kızı seviyor sinyal aldık baya belli etti çünkü
Şimdi çocuk nasıl ve nereye kadar mücadele eder? sizce ve kızda nasıl ve nereye kadar ikna olabilir?
Şimdi çocuk nasıl ve nereye kadar mücadele eder? sizce ve kızda nasıl ve nereye kadar ikna olabilir?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
boğa burcu.. kadınlar hakkında bi mok bilmez.. işi ona bırakırsanız mıçar batırır.. boğa burcu olarak söylüyorum..:)
Peki bu burcun adamları nasıl evleniyor illaki evlenen evlenicek olan vardır bu cocukda illaki evlenecek diyelim misal mesela nasıl olacaktir bu is
ekonomimize bağlıdır herşey.. hayatımıza yön verir.. ne kadar ekonomik olarak rahatsak o kadar iş kolay olur.. ama tersi bir durum varsa armut piş ağzıma düş deyimi varya tam burumluk olur..
Anladım teşekkürler
zor insanın zoruyuzdur benim burcumdakiler..: tembeliz.. üşengeçiz.. pasaklıyız.. kokunç kin tutarız.. parayı severiz.. lüxü konforu.. rahatlığı.. özel bir yaşam alanımız vardır kişisel alanda diyebilirsin buraya kimseyi sokmayız.. sağ cebimizdekini sol cebimiz bilmez.. inatız.. acayip muhalefetizdir öyle böyle değil.. dilimizi tutamayız.. yemeği severiz.. kuru ekmek soğanda olsa onu keyfe dönüştürür bir sunum yaparız kafamıza göre.. stratejilerimizi 5 durak öncesinden kurarız.. 99 ihtimal düşünürüz.. olasılıklarda iyizdir.. buda bizi vesveseli pimpirik gösterir.. iyi bir yemeğe 5000 tl gözümüz kapalı öderiz.. bir çift çoraba 10 tlden fazla vermek zulum gelir.. tek eşliyiz.. alımlılık, zerafet, onur, hamaset severiz.. çok güzel bir hanım gördükmü bakarız baktığımızıda saklamayız.. bazen deha gibi düşünürüz.. bazen öyle hatalar yaparızki kendimize eziyet ederiz nasıl böyle bişi yaptım diye.. yani anlayacağın boğa zorun zorudur... vesselam hayırlısı olsun.. ii geceler..
üsenmedinmi bu kadar yazarken
Sen sadece bunu yazmak için okumaya üşenmedin mi
okudugumu da nerden cikardin :ss okumadigim icin yazma geregi duydum :ss farkindamisin xjxjc
Okumadığın için neden yaziyosun
Yazma uza
Sesin gelmior? cekmior heralde :ss