Aşk İlişkileri Instagram dm görünmüyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar dmde mesaj isteği görünüyo ama kabul ete basınca mesaj yok neden böyle Instagram dm görünmüyor? Cevapla Instagram Soruları Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Mesajı atmış ama geri almış mesajı veya hesabı dondurmuş. Adı gözüküyor mu 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Hesabı açık hala dondurmamış Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Daha önceden mesaj attıysa size istek olarak gelmez aslında direk mesaja düşer. O zaman geri aldı muhtemelen. Yorumla Soran +1 yıl Tartıştıktan sonra yazma bana demişti neden mesaj atar ki sonrasinda Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne için tartıştınız. Arayı düzeltmek için olabilri. Yeniden konuşmak için olabilir Yorumla Soran +1 yıl Bazı seylerine karıştım da o da karışma hayatıma falan demişti bende anlık karışırım diyince sen kimsin gerizekali falan demişti bende engelle falan dedim o da yazma bana dedi bitti konuşma Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O kişiye şunu yaz benceSelam. Bana birşey yazmışsın ama gözükmüyor. ya da sadece? Yaz yolla Yorumla Soran +1 yıl Terslemez dimi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ? Koy yolla ne var falan derse ss al mesaj atmışsın dersin. Merak ettim falan dersin Yorumla Soran +1 yıl Peki sabah yapıcam çok teşekkürler yorumun için iyi geceler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kızar falan diyorsan sen bilirsin. Ama düşünmekten iyidir rica ederim Yorumla Soran +1 yıl Fırça yeriz en kötü bi sey olmaz 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kaybedecek bişeyin yoksa sorun yok Yorumla
zamira_ Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Mesaji silmistir ne yazmisti 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Göremedim işte acaba instagram hatası falan mı yoksa geri mi alınmış Yorumla ewsxx +1 yıl mesaj atmış ve sonrasında silmiş sanada attığı zamanki bildirim gelmiş açtığın zamanda görünmüyor Yorumla Soran +1 yıl Yazma bana demişti ama sonrasında mesaj atmasına inanmak zor geliyo Yorumla ewsxx +1 yıl bilmiyorum ama fotoğraftaki şeyin sebebi dediğim gibi başka sebebi varsa bilmiyorum. belkıde mesaj attı vazgeçip sildi Yorumla Soran +1 yıl Neden yaparki böyle bi seyi tartıştıktan sonra yazma diyen oydu Yorumla ewsxx +1 yıl pişman olmuş olabilir sonrasıda gururuna yenik düsüp kaldirmistir muhtemelen genelde böyle olur Yorumla Soran +1 yıl Aynen çok gururlu ama yazmaktan korkuyorum yine kovar 😂😂 Yorumla zamira_ +1 yıl Tm susun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Mesajı atmış ama geri almış mesajı veya hesabı dondurmuş. Adı gözüküyor mu
Hesabı açık hala dondurmamış
Daha önceden mesaj attıysa size istek olarak gelmez aslında direk mesaja düşer. O zaman geri aldı muhtemelen.
Tartıştıktan sonra yazma bana demişti neden mesaj atar ki sonrasinda
Ne için tartıştınız. Arayı düzeltmek için olabilri. Yeniden konuşmak için olabilir
Bazı seylerine karıştım da o da karışma hayatıma falan demişti bende anlık karışırım diyince sen kimsin gerizekali falan demişti bende engelle falan dedim o da yazma bana dedi bitti konuşma
O kişiye şunu yaz bence
Selam. Bana birşey yazmışsın ama gözükmüyor. ya da sadece? Yaz yolla
Terslemez dimi
? Koy yolla ne var falan derse ss al mesaj atmışsın dersin. Merak ettim falan dersin
Peki sabah yapıcam çok teşekkürler yorumun için iyi geceler
Kızar falan diyorsan sen bilirsin. Ama düşünmekten iyidir rica ederim
Fırça yeriz en kötü bi sey olmaz 😂😂
Kaybedecek bişeyin yoksa sorun yok
Mesaji silmistir ne yazmisti
Göremedim işte acaba instagram hatası falan mı yoksa geri mi alınmış
mesaj atmış ve sonrasında silmiş sanada attığı zamanki bildirim gelmiş açtığın zamanda görünmüyor
Yazma bana demişti ama sonrasında mesaj atmasına inanmak zor geliyo
bilmiyorum ama fotoğraftaki şeyin sebebi dediğim gibi başka sebebi varsa bilmiyorum. belkıde mesaj attı vazgeçip sildi
Neden yaparki böyle bi seyi tartıştıktan sonra yazma diyen oydu
pişman olmuş olabilir sonrasıda gururuna yenik düsüp kaldirmistir muhtemelen genelde böyle olur
Aynen çok gururlu ama yazmaktan korkuyorum yine kovar 😂😂
Tm susun