Aşk İlişkileri Sevgiliniz var mi yok mu tahmin ediyim mi? nes2mvarhayattaa Takip Et Yoda Yaş: 126 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 26 Yapay Zekaya Sor Sevgiliniz var mi yok mu tahmin ediyim mi? Güncellemeler+1 yıl Öf yok yazmaktan yoruldum hiv mi birinizin sevgilisi olmaz ya Güncellemeler+1 yıl #nes2mvarhayattaa Sevgiliniz var mi yok mu tahmin ediyim mi? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
HalitZiyaKARTAL Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 86% +1 yıl et :D yanıtı bildiğin için pek tahmin gibi olmayacak olsa da, yanında da şeyi tahmin et bari :DD 1 yıl sonraki durumu 1 3 Yorumla nes2mvarhayattaa +1 yıl Yiok Yorumla HalitZiyaKARTAL +1 yıl düz mü dedin 1 yıl sonrası için mi yoksa duble mi :DD Yorumla nes2mvarhayattaa +1 yıl Normal Yorumla
mannyakmıdırnedirya Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Karşı cins ilgi alanım değil bu ipucuya göre tahmin et bakalım. 1 1 Yorumla nes2mvarhayattaa +1 yıl Yok Yorumla
Denizmavisu Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Ben diyeyim yorulma sevgilim var hem dünyalar güzeli hem dünyalar tatlısı ve şu an da yanımda. 1 2 Yorumla nes2mvarhayattaa +1 yıl Karin mi nssns Yorumla Denizmavisu +1 yıl Sevgilim Yorumla
wtfksss Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 310 cevap paylaştı. Erkek sevgilim var tahmine gerek yok 2 3 Yorumla littlebaby_y +1 yıl ahahahahah Yorumla nes2mvarhayattaa +1 yıl Olm baslamayin bak yeni sakinlestim Yorumla wtfksss +1 yıl Ska yaBdım Yorumla
biradetmehmet Takip Et Master Yaş: 46 , eic 31% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı. 6xper üye olarak bu tahmini yap bakalım 1 2 Yorumla nes2mvarhayattaa +1 yıl Master mi olmak gerekiyor tahmin yapmak icib Yorumla biradetmehmet +1 yıl hayır acemi değildir iyi tahmin yapar diye düşündüm Yorumla
Mehmet314 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 51% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. seni yormadan ben söyleyeyim , yokkk :) 1 8 Yorumla nes2mvarhayattaa +1 yıl Alayinin yok ztn Yorumla Mehmet314 +1 yıl keşke birkaç ay önce sorsaydın ben yeni ayrıldım :D Yorumla nes2mvarhayattaa +1 yıl Gecmis olsun Yorumla Mehmet314 +1 yıl dostlar sağolsun Yorumla nes2mvarhayattaa +1 yıl Basin sagolsun demedik ulan😂 Yorumla Mehmet314 +1 yıl hahahahhahhahahah olsun :D Yorumla nes2mvarhayattaa +1 yıl 😃😃😃😃 Yorumla Mehmet314 +1 yıl :D Yorumla
Chat_blanc Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 73% +1 yıl Hm merak ettim var mı yok mu :d 1 4 Yorumla nes2mvarhayattaa +1 yıl Yiok Yorumla Chat_blanc +1 yıl Doğru hiç olmadı 😢 Yorumla nes2mvarhayattaa +1 yıl Yasin genc daha ne acelesi var Yorumla Chat_blanc +1 yıl Olsn çok yalnız hissediyorum Yorumla
MuscleKing_T Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Tabii tahmin edebilirsin 1 2 Yorumla nes2mvarhayattaa +1 yıl Var Yorumla MuscleKing_T +1 yıl Yok :) Yorumla
Emreask0616 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 85% +1 yıl Tamam hadi et bakalım 1 8 Yorumla nes2mvarhayattaa +1 yıl Yok yok yok Yorumla Emreask0616 +1 yıl He laa karı yok malesef Yorumla nes2mvarhayattaa +1 yıl Bastira bastira soyliyim dedim ahahha Yorumla Emreask0616 +1 yıl Birtane sana söz verdim yaa boyna olmaz dediğin o sayılır mı sevgili Yorumla nes2mvarhayattaa +1 yıl Hahahah sayilmaz Yorumla Emreask0616 +1 yıl Niye onunlada herşeyi yaşıyordum daha bir haftasına kadar sana söz vermeseydim Yorumla nes2mvarhayattaa +1 yıl Emre sus istersen Yorumla Emreask0616 +1 yıl 😗😗😗 Yorumla
M-B-B Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 95% +1 yıl Olur. Çok zor olmayacaktır :D 1 4 Yorumla nes2mvarhayattaa +1 yıl Yoķ Yorumla M-B-B +1 yıl Benden bir adet diş macunu kazandın. Yorumla nes2mvarhayattaa +1 yıl Sen kullan Yorumla M-B-B +1 yıl Hediye bu :O Yorumla
Yaşam90 Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Sevgili değilde partnerim var 1 1 Yorumla nes2mvarhayattaa +1 yıl Var Yorumla
xgerard Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 742 cevap paylaştı. et ama bilmene imkan yok :D 1 9 Yorumla nes2mvarhayattaa +1 yıl Yoo kim demis😏 bak gor simdi😏Var/yok 😎 Yorumla xgerard +1 yıl aferin be tam öyle :D hala her gün ararız birbirimizi ama arada hala küslük var Yorumla nes2mvarhayattaa +1 yıl Aga b Yorumla xgerard +1 yıl eyvallah :D Yorumla nes2mvarhayattaa +1 yıl Nickini gorunce aklima anaokuldaki hocam geldi at skstiriyotdu bol bol :d Yorumla xgerard +1 yıl adı neydiki :D Yorumla xgerard +1 yıl dikkat et arada sende kaynamayasın sonra :D Yorumla nes2mvarhayattaa +1 yıl Bana bisey olmaz sen kendine bak :D Yorumla xgerard +1 yıl senin çirkinliğine atlar bile yanaşmaz desene :D Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Bir haftadan beri yok tahmine gerek yok 1 4 Yorumla nes2mvarhayattaa +1 yıl tamam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kendini kötü hissetme canum Yorumla nes2mvarhayattaa +1 yıl Niye hissediyim banane Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dimi sanane Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı. Sevgilimiz yok Ama kocaman reisimiz var asdasdas 1 3 Yorumla nes2mvarhayattaa +1 yıl 😎😎😎😎 yurrru be baskanim adas dadas das dsssdsd Yorumla Memoo00007 +1 yıl :D :D :D Yorumla nes2mvarhayattaa +1 yıl 😃😃😃 Yorumla
efrt34 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 +1 yıl Sitenin yuzde doksaninin yok zaten 1 1 Yorumla nes2mvarhayattaa +1 yıl Yok Yorumla
Blinkandmoomoo Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Et hadi 2 2 Yorumla nes2mvarhayattaa +1 yıl Yiok Yorumla Blinkandmoomoo +1 yıl aynen Yorumla
whiteas Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl 121 yaşındasınız tecrübenize güveniyorum efenim 2 2 Yorumla nes2mvarhayattaa +1 yıl Yok Yorumla whiteas +1 yıl dooru shhdfhfj Yorumla
hylcn26 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 507 cevap paylaştı. Sence var mı😀 1 1 Yorumla nes2mvarhayattaa +1 yıl Yok Yorumla
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Et bkym 1 2 Yorumla nes2mvarhayattaa +1 yıl Yok Yorumla HesapsızHayat +1 yıl Evet bildin :) Yorumla
Triggerr Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl hadi tahmin et 1 2 Yorumla nes2mvarhayattaa +1 yıl Yok Yorumla Triggerr +1 yıl var Yorumla
1Firstlady Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 618 cevap paylaştı. Tahmin et 1 1 Yorumla nes2mvarhayattaa +1 yıl Yok Yorumla
Mentor44 Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 93% +1 yıl Yok MK. Ne yapayım. 1 2 Yorumla nes2mvarhayattaa +1 yıl Yok mkkk Yorumla Mentor44 +1 yıl Öyle Yorumla
dArcc Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 58% +1 yıl Et bakalım 1 5 Yorumla nes2mvarhayattaa +1 yıl Yokkk Yorumla dArcc +1 yıl Biraz var Yorumla dArcc +1 yıl Flörtüm var Yorumla nes2mvarhayattaa +1 yıl Sayilmaz Yorumla dArcc +1 yıl Pekiiğ Yorumla
Article Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 36% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 692 cevap paylaştı. 😍😍 bekliyorum 1 15 Yorumla nes2mvarhayattaa +1 yıl Yokk Yorumla Article +1 yıl Ne yok seninde yok iite babana banane Yorumla nes2mvarhayattaa +1 yıl Hdhdjxx Yorumla Article +1 yıl Frftftft Yorumla Article +1 yıl Şşşşşş bi daha tahmin et bakalım var mı yok mu sevgilim? Yorumla nes2mvarhayattaa +1 yıl Var mi leen Yorumla Article +1 yıl 😭😭 hala yok lanet olsun bir sevgilim bile yok😭😭😭 Yorumla nes2mvarhayattaa +1 yıl Ay off Yorumla Article +1 yıl Bulsana bana bir tane şöyle eli ayağı sağlam Yorumla nes2mvarhayattaa +1 yıl Baane la Yorumla Article +1 yıl Ben de sana bulurum bak Yorumla nes2mvarhayattaa +1 yıl Bende coook Yorumla Article +1 yıl Tok açın halinden ne anlar bende gelmiş kime dert yanıyorum vay halime 😭 Yorumla nes2mvarhayattaa +1 yıl Hehehehehee Yorumla Article +1 yıl Hehehe tabi. Bir dahaki güncellemeye kadar bulurum belki. Taktik ver bari biraz Yorumla
Gazali_123 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 94% +1 yıl Et... 1 2 Yorumla nes2mvarhayattaa +1 yıl Var Yorumla Gazali_123 +1 yıl Hmm eyv Yorumla
ŞEREFXAN_KARDAŞ_21 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 81% +1 yıl Ey bakam 1 9 Yorumla nes2mvarhayattaa +1 yıl Yiok Yorumla ŞEREFXAN_KARDAŞ_21 +1 yıl Nick konseptinin nammına koyan kişi Bildin 🤣🤣 Yorumla nes2mvarhayattaa +1 yıl Ben bilirim 😏 Yorumla ŞEREFXAN_KARDAŞ_21 +1 yıl Barış Manço musun senn Yorumla nes2mvarhayattaa +1 yıl Ben benim Yorumla ŞEREFXAN_KARDAŞ_21 +1 yıl Sen ben misinn Yorumla nes2mvarhayattaa +1 yıl Sen sensin Yorumla ŞEREFXAN_KARDAŞ_21 +1 yıl Ben benim dedin ya et beni mi Yorumla nes2mvarhayattaa +1 yıl Mal misin gzekali Yorumla
Elric Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Bir tahminde ben rica edebilir miyim zjwowldş 1 7 Yorumla nes2mvarhayattaa +1 yıl HeeeYoi Yorumla nes2mvarhayattaa +1 yıl Yok* Yorumla Elric +1 yıl Evet doğru yok :( Yorumla Elric +1 yıl Kurumuş boğazım bekliyorlar yol ağzında onlar Yorumla nes2mvarhayattaa +1 yıl Bir gun beni sorarlarsa suscan Yorumla Elric +1 yıl Dhwjwkeowped Yorumla nes2mvarhayattaa +1 yıl Nssnsbbs Yorumla
ceylinÇkObİLiYo Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Olur 1 3 Yorumla nes2mvarhayattaa +1 yıl Yok Yorumla ceylinÇkObİLiYo +1 yıl Neden yüzüme vuruyorsun ki dslşfksşdl Yorumla nes2mvarhayattaa +1 yıl 😁😁😁 Yorumla
CreepyCreepy Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 77% +1 yıl Evet et 1 1 Yorumla nes2mvarhayattaa +1 yıl Yokk Yorumla
Kaan6565zz Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Et bakalım 1 9 Yorumla nes2mvarhayattaa +1 yıl Var Yorumla Kaan6565zz +1 yıl Yok Yorumla nes2mvarhayattaa +1 yıl Yok yazdim ztn yanlis okumussun sen Yorumla Kaan6565zz +1 yıl Var yazdın en başta. Yorumla nes2mvarhayattaa +1 yıl Yio yok yazdim ben😆 Yorumla Kaan6565zz +1 yıl Var yazdın yeme beni 🙄😄 Yorumla nes2mvarhayattaa +1 yıl Ya of ne var yani yol yazdim gibi sey etsen uyuz😒 Yorumla Kaan6565zz +1 yıl Hayır var yazdın banane Yorumla nes2mvarhayattaa +1 yıl Hayir yok yazdim banane Yorumla
Senideseverimmm Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 53% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 523 cevap paylaştı. Et bakalım 1 1 Yorumla nes2mvarhayattaa +1 yıl Yok Yorumla
HwangYeji Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Et.🌹 1 3 Yorumla nes2mvarhayattaa +1 yıl Yok 😁 Yorumla HwangYeji +1 yıl Var. Yorumla nes2mvarhayattaa +1 yıl Var yazdim ben zaten ya sen yanlis okudun dhbccy Yorumla
mertcanbüyücü Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl et bakalım 1 3 Yorumla nes2mvarhayattaa +1 yıl Yok Yorumla mertcanbüyücü +1 yıl Aynen hic yok maalesef Yorumla nes2mvarhayattaa +1 yıl Hayirlisi Yorumla
YorumYazar Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 55% +1 yıl et bakalım :) 1 2 Yorumla nes2mvarhayattaa +1 yıl Yok Yorumla YorumYazar +1 yıl doğru tahmin yok. evliyim çünkü :D Yorumla
UykuSuz_KapTan Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 39% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 841 cevap paylaştı. Sence 1 1 Yorumla nes2mvarhayattaa +1 yıl Yokk Yorumla
Jokeface Takip Et Master Yaş: 105 , eic 97% +1 yıl et et 1 1 Yorumla nes2mvarhayattaa +1 yıl Yok Yorumla
Boavista Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Olur et 1 2 Yorumla nes2mvarhayattaa +1 yıl Yokk Yorumla Boavista +1 yıl Yolda geliyor Yorumla
Frt6556 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Et hadi len 😂 1 9 Yorumla nes2mvarhayattaa +1 yıl Senin yok😂 Yorumla Frt6556 +1 yıl Var kanka 😂 Yorumla Frt6556 +1 yıl O kişi yandı o zaman? Yorumla nes2mvarhayattaa +1 yıl ne var yani yok desen😂 Yorumla nes2mvarhayattaa +1 yıl Evet yazik kiza sjbsnd Yorumla Frt6556 +1 yıl Neden yok diyeyim 😂 Yorumla nes2mvarhayattaa +1 yıl Muneccimim karizma cizilmesin snsnd Yorumla Frt6556 +1 yıl 😂😂😂 Yorumla nes2mvarhayattaa +1 yıl 😆😆 Yorumla
Erenkuvvet Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Et knk 1 1 Yorumla nes2mvarhayattaa +1 yıl Yiok Yorumla
barışş34_ Takip Et Xper 7 Yaş: 48 , eic 89% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 368 cevap paylaştı. Et bakalım 1 3 Yorumla nes2mvarhayattaa +1 yıl Dayi senin bu yasta evli olman lazim Yorumla barışş34_ +1 yıl Dayı deme lazım olur:) ne dayısı ya gencim ben genç :)42 nedir ki ala alaa Yorumla nes2mvarhayattaa +1 yıl Hoşt lazim olurmus Yorumla
_Princesss Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Et bakalim 1 1 Yorumla nes2mvarhayattaa +1 yıl Yok Yorumla
marslijokeer Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 93% +1 yıl Ettt 1 2 Yorumla nes2mvarhayattaa +1 yıl Yokkkkkkk Yorumla marslijokeer +1 yıl Dogru Yorumla
FalanFıstık41 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 800 cevap paylaştı. Et... 1 2 Yorumla nes2mvarhayattaa +1 yıl Yok Yorumla FalanFıstık41 +1 yıl Doğruuu :(( Yorumla
eskigurunuz0 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 74% +1 yıl Ettt 1 1 Yorumla nes2mvarhayattaa +1 yıl Yokk Yorumla
Kimbukimberly Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 49% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Et... 1 4 Yorumla nes2mvarhayattaa +1 yıl Yok Yorumla nes2mvarhayattaa +1 yıl Heee Yorumla nes2mvarhayattaa +1 yıl Ay snaa yazmicaktim sdsds Yorumla Kimbukimberly +1 yıl asdf önemli değil :D Yorumla
_Çavbella_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Et bakam 1 2 Yorumla nes2mvarhayattaa +1 yıl Yok Yorumla _Çavbella_ +1 yıl Doru Yorumla
1delii9 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl et bakalım 1 1 Yorumla nes2mvarhayattaa +1 yıl Yok Yorumla
Uzeyy Takip Et Master Yaş: 25 , eic 44% +1 yıl Et bakemmmm 1 2 Yorumla nes2mvarhayattaa +1 yıl Var Yorumla Uzeyy +1 yıl Yanlışşşşş 😂😂 Yorumla
ᴡiɴᴄʜєѕᴛєʀ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 93% +1 yıl Söyle 1 2 Yorumla nes2mvarhayattaa +1 yıl Yol Yorumla nes2mvarhayattaa +1 yıl Yok* Yorumla
Gny1987 Takip Et Xper 2 Yaş: 38 +1 yıl Et bakalım var mı yok mu sence 1 3 Yorumla nes2mvarhayattaa +1 yıl Yok Yorumla Gny1987 +1 yıl Evet yok bildin Yorumla Gny1987 +1 yıl Bu gece de ev de tek başımayım Yorumla
Mikroplu_Uyak Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Evet, tahmin et bakalım 1 1 Yorumla nes2mvarhayattaa +1 yıl Yok Yorumla
BurayaYazzz Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl zor olmayacak :D 1 2 Yorumla nes2mvarhayattaa +1 yıl Yiok Yorumla BurayaYazzz +1 yıl evet :( Yorumla
RıfatŞen Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Söyle Bakalım 1 2 Yorumla nes2mvarhayattaa +1 yıl Yok Yorumla RıfatŞen +1 yıl Doğru Bildin Helal Olsun Sana Yorumla
HawliiiHürrem Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Et et eg 1 1 Yorumla nes2mvarhayattaa +1 yıl Yok Yorumla
Arifde38 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 52% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Et bakalım 1 4 Yorumla nes2mvarhayattaa +1 yıl Yok Yorumla Arifde38 +1 yıl Medyummusun sen 😊 Yorumla nes2mvarhayattaa +1 yıl heee Yorumla Arifde38 +1 yıl Çok belli ediyorsun bu özeliğini Yorumla
caesaryavuz Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 312 cevap paylaştı. Et bakalım 1 4 Yorumla nes2mvarhayattaa +1 yıl Yok Yorumla caesaryavuz +1 yıl Önceki görüşlerime bakarak doğru bildin. Yorumla nes2mvarhayattaa +1 yıl Ihtiyac duymadim be yavrum Yorumla caesaryavuz +1 yıl Hhahahahhahahhhahha Yorumla
togo44 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 50% +1 yıl tabi ki yok 1 2 Yorumla nes2mvarhayattaa +1 yıl Yokk Yorumla togo44 +1 yıl tınne Yorumla
emiiinnn Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 454 cevap paylaştı. Et bari 😄 1 2 Yorumla nes2mvarhayattaa +1 yıl Yiok Yorumla emiiinnn +1 yıl Bravo Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Et s2 jet s2 3 2 Yorumla nes2mvarhayattaa +1 yıl Yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Doğru Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
65Cevap
et :D yanıtı bildiğin için pek tahmin gibi olmayacak olsa da, yanında da şeyi tahmin et bari :DD 1 yıl sonraki durumu
Yiok
düz mü dedin 1 yıl sonrası için mi yoksa duble mi :DD
Normal
Karşı cins ilgi alanım değil bu ipucuya göre tahmin et bakalım.
Yok
Ben diyeyim yorulma sevgilim var hem dünyalar güzeli hem dünyalar tatlısı ve şu an da yanımda.
Karin mi nssns
Sevgilim
Erkek sevgilim var tahmine gerek yok
ahahahahah
Olm baslamayin bak yeni sakinlestim
Ska yaBdım
6xper üye olarak bu tahmini yap bakalım
Master mi olmak gerekiyor tahmin yapmak icib
hayır acemi değildir iyi tahmin yapar diye düşündüm
seni yormadan ben söyleyeyim , yokkk :)
Alayinin yok ztn
keşke birkaç ay önce sorsaydın ben yeni ayrıldım :D
Gecmis olsun
dostlar sağolsun
Basin sagolsun demedik ulan😂
hahahahhahhahahah olsun :D
😃😃😃😃
:D
Hm merak ettim var mı yok mu :d
Yiok
Doğru hiç olmadı 😢
Yasin genc daha ne acelesi var
Olsn çok yalnız hissediyorum
Tabii tahmin edebilirsin
Var
Yok :)
Tamam hadi et bakalım
Yok yok yok
He laa karı yok malesef
Bastira bastira soyliyim dedim ahahha
Birtane sana söz verdim yaa boyna olmaz dediğin o sayılır mı sevgili
Hahahah sayilmaz
Niye onunlada herşeyi yaşıyordum daha bir haftasına kadar sana söz vermeseydim
Emre sus istersen
😗😗😗
Olur. Çok zor olmayacaktır :D
Yoķ
Benden bir adet diş macunu kazandın.
Sen kullan
Hediye bu :O
Sevgili değilde partnerim var
Var
et ama bilmene imkan yok :D
Yoo kim demis😏 bak gor simdi😏
Var/yok 😎
aferin be tam öyle :D hala her gün ararız birbirimizi ama arada hala küslük var
Aga b
eyvallah :D
Nickini gorunce aklima anaokuldaki hocam geldi at skstiriyotdu bol bol :d
adı neydiki :D
dikkat et arada sende kaynamayasın sonra :D
Bana bisey olmaz sen kendine bak :D
senin çirkinliğine atlar bile yanaşmaz desene :D
Bir haftadan beri yok tahmine gerek yok
tamam
Kendini kötü hissetme canum
Niye hissediyim banane
Dimi sanane
Sevgilimiz yok Ama kocaman reisimiz var asdasdas
😎😎😎😎 yurrru be baskanim adas dadas das dsssdsd
:D :D :D
😃😃😃
Sitenin yuzde doksaninin yok zaten
Yok
Olar
Var
Et hadi
Yiok
aynen
121 yaşındasınız tecrübenize güveniyorum efenim
Yok
dooru shhdfhfj
Sence var mı😀
Yok
Et bkym
Yok
Evet bildin :)
hadi tahmin et
Yok
var
Tahmin et
Yok
Yok MK. Ne yapayım.
Yok mkkk
Öyle
Et bakalım
Yokkk
Biraz var
Flörtüm var
Sayilmaz
Pekiiğ
😍😍 bekliyorum
Yokk
Ne yok seninde yok iite babana banane
Hdhdjxx
Frftftft
Şşşşşş bi daha tahmin et bakalım var mı yok mu sevgilim?
Var mi leen
😭😭 hala yok lanet olsun bir sevgilim bile yok😭😭😭
Ay off
Bulsana bana bir tane şöyle eli ayağı sağlam
Baane la
Ben de sana bulurum bak
Bende coook
Tok açın halinden ne anlar bende gelmiş kime dert yanıyorum vay halime 😭
Hehehehehee
Hehehe tabi. Bir dahaki güncellemeye kadar bulurum belki. Taktik ver bari biraz
Et...
Var
Hmm eyv
Ey bakam
Yiok
Nick konseptinin nammına koyan kişi
Bildin 🤣🤣
Ben bilirim 😏
Barış Manço musun senn
Ben benim
Sen ben misinn
Sen sensin
Ben benim dedin ya et beni mi
Mal misin gzekali
Bir tahminde ben rica edebilir miyim zjwowldş
Heee
Yoi
Yok*
Evet doğru yok :(
Kurumuş boğazım bekliyorlar yol ağzında onlar
Bir gun beni sorarlarsa suscan
Dhwjwkeowped
Nssnsbbs
Olur
Yok
Neden yüzüme vuruyorsun ki dslşfksşdl
😁😁😁
Evet et
Yokk
Et bakalım
Var
Yok
Yok yazdim ztn yanlis okumussun sen
Var yazdın en başta.
Yio yok yazdim ben😆
Var yazdın yeme beni 🙄😄
Ya of ne var yani yol yazdim gibi sey etsen uyuz😒
Hayır var yazdın banane
Hayir yok yazdim banane
Et bakalım
Yok
Et.🌹
Yok 😁
Var.
Var yazdim ben zaten ya sen yanlis okudun dhbccy
et bakalım
Yok
Aynen hic yok maalesef
Hayirlisi
et bakalım :)
Yok
doğru tahmin yok. evliyim çünkü :D
Sence
Yokk
et et
Yok
Olur et
Yokk
Yolda geliyor
Et hadi len 😂
Senin yok😂
Var kanka 😂
O kişi yandı o zaman?
ne var yani yok desen😂
Evet yazik kiza sjbsnd
Neden yok diyeyim 😂
Muneccimim karizma cizilmesin snsnd
😂😂😂
😆😆
Et knk
Yiok
Et bakalım
Dayi senin bu yasta evli olman lazim
Dayı deme lazım olur:) ne dayısı ya gencim ben genç :)42 nedir ki ala alaa
Hoşt lazim olurmus
Et bakalim
Yok
Ettt
Yokkkkkkk
Dogru
Et...
Yok
Doğruuu :((
Ettt
Yokk
Et...
Yok
Heee
Ay snaa yazmicaktim sdsds
asdf önemli değil :D
Et bakam
Yok
Doru
et bakalım
Yok
Et bakemmmm
Var
Yanlışşşşş 😂😂
Söyle
Yol
Yok*
Et bakalım var mı yok mu sence
Yok
Evet yok bildin
Bu gece de ev de tek başımayım
Evet, tahmin et bakalım
Yok
zor olmayacak :D
Yiok
evet :(
Söyle Bakalım
Yok
Doğru Bildin Helal Olsun Sana
Et et eg
Yok
Et bakalım
Yok
Medyummusun sen 😊
heee
Çok belli ediyorsun bu özeliğini
Et bakalım
Yok
Önceki görüşlerime bakarak doğru bildin.
Ihtiyac duymadim be yavrum
Hhahahahhahahhhahha
tabi ki yok
Yokk
tınne
Et bari 😄
Yiok
Bravo
Et s2 jet s2
Yok
Doğru