ilk defa azerbaycanlı biri karşıma çıktı oda hep cinsellik konularını açıyor o konuları sevdiğini söylüyor hep kötü kadınlarla birilike olmuş sen özelsin dedi benim için yan yana geldiğiimzde güzel şeyler diyecem dedi ama ben hep şüpheyle bakıyorum hoş çocuk ama benim istedeğim gibi değil bu cinsellik konuları falan yinede kendime bağlamak istiyorum benden kopsun istemiyorum :((
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
bir az ulaşılmaz ol sana daha fazla bağlanıcak belki. hem güvenmeden on yol verme
bizimkiler yürüyen cinsellik galiba oda arkadaşlarım felaketti konuştukları konuların 90% cinsellikti sjsjsjsjs.
Bana göre bir kadın umursamaz davransa ben ondan soğurum
Kopsun istemiyorsun ya emin ol kopar ne yaparsan yap
bende şüphleniyorum işte bu yüzden :(
İçinden gelecek o his yoksa sen ne yaparsan senden iyisini bulduğu an tekmeyi yersin
beni çok beğeniyor aslında ama benle konuştuğundan beri hiç kötü kadınların yanına gitmiyormuş beni istediğini söyledide ben korkuyorum istemiyorum nedense beni terk eder diye korkuyorum :(
İstediğini alsa kolay lokmasın diye terk eder istediğini vermesen vermiyor diye terk eder
ortası yok mu bunun ya ne edecem ben ozmaan :))
Kendin olacaksın
kendim oluyorum zaten ama bir yerde yine hata yapıyorum gibi :))
O hata değil işte bence nasip
olabilir :)
sürekli cinsellik mi konuşuyo : /
yani genellikle konuşuyor :(
ben öyle erkeklerden biraz uzak duruyorum bilmiyorum
bende durmaya çalışıyorum ama hep beni buluyorlar nedense hep sırtlan erkekler karşıma çıkıyor :((
boşver boşver daha iyi birini bulursun kendine bağlamaya falan çalışma aşko
umursamıyorum zaten de hayırlsı diyelim :))
aynen
Dozunu kaçırırsan bağlanmaz
Bence umursamaz davranırsan soğuyabilir
hayır bağlanmaz bende s. iktirederim en güzel kendini güzelce sun ona yatakta seksi ateşli bir şekilde s ikiş o zaman sana öyle bi bağlanırki ama yatakta kendini iyi s iktirmen lazım yoksa olmaz bağlanmaz yatakta etkile
Ne biçim bı yorum la*n bu? Aklınla yazmamışsın
@_Kelebek_Etkisi_ efsane doğru bir tespit bu yorum akıllı olun az bir erkek yatakta istediği s eksi almazsa bağlanmaz ben öyleyim iyi s ikecem ki kızı aklımda kalsn bi daha arzuluyum ama siz s eksten korkuyorsunuz yazık :D
yorumunu beğenmedim ama ben seksten korkmuyorumda terk edip gider diye ben evliik düşünüyorum hep ondan dolayı uzak durmaya çalışıyorum :)
Bağlamak için seks yapılmaz ! Eğer yapılırsa hatadır. Hiç seks yapmayan bı insan bağlayamaz mı sanıyorsunuz?
@_Kelebek_Etkisi_ bencede bağlamak için seks yapılmaz katılıyorum sana
Aksine yatakta etkili olucanız ki erkek bağlanır aklından çıkamazsın yoksa aldatır durur sonra ay beni aldatıyor dersiniz unutmayın ki s eks aşkın zirvesi tutkusudur ben s eks olmaz sa bağlanmam ki
seks olduktan sonra terk edip giderse ya sonra ne olucak olan kızlara oluyor ya :(
Yoo Avrupa da Amerika da böyle birşey yok niye kıza olsun ki kızda başkasını bulur ihtiyaç ve zevk tir seks ben Amerika’da 1 yıl yaşadım geri döneceğim ama orda hiç olan kıza olmuyor siz pinpiriklisiniz de ondan
Ben evlilik öncesinden bahsediyorum bu arada.. yoksa se*x bı ihtiyaçtır. Ona bişey demiyorum ama evlenmeden önce seks ile bağlamaya çalışmak doğru değil diyorum. @ayabella teşekkürler 🙂
Şimdi bir normal seks var bir tutkulu seks seks de şahvetlice ve tutkuluca fanatizili olucaksın kendinden seksi bak bakalım nasıl bağlanır
@_Kelebek_Etkisi_ bende öyle düşünüyorum sevgiliyken seks olursa bağlanma olmaz hem terk etme olasılığıda yüksek
Bende evlilik öncesini diyorum seksten başka tam bağlanma olmaz kendinizi kandırmayın anca yokluktan çıkmış olucak bi tane zor bulmuş olucak anca öyle yoksa boşa kandırmayalım kendimizi
Şimdi seks oldu anlaşamadınız sırf seni s ikti diye evlencen mi YANİ bu yanlış bebeğim seks te tutkulu seks olucak bunu anlatamıyorum
biz müslüman ülkede yaşıyoruz dine göre hareket etmeliyiz ya hani ondan dolayı avrupada yaşamlar farklı bizde farklı benim düşünceme göre :) evllik olsa sorun yokda
tamamda onsan sonra geelcek kişi ya almazsa evlenmezse oda var ne bileyim ya :(
Orası öyle ama o zaman bütün kızların kapalı olması lazım kapalımısın sen peki namaz oruç tutuyormusun bunu yapan sanki çokta bu kadar takmayın rahat olun herkes edepli bir şekilde seks yaptıktan sonra sorun yok
Diktirirsin sende o zaman al sana tekrar bakire ya da anal seks olur
kapalıyım , hepsini yapıyorum oruç tutuyorum namaz kılıyorum ama dikim zor değilmi ya ailemin öğrenmemesi lazım bide
Yok be iyi bir doktor olucak estetik cerrahi anlamıyor bile takipleşelim seninle konuşmalarını beğendim efendi birisin tartışmaya açıksın
teşkkür ederim.)
Rica ederim ben sohbet ve tartışmayı severim
Bilgili olduğum konularda
bende severim tartışmaya açığımdır
👍
Hiç cinsel muhabbetlere girmeden de seni seviyor mu test et bence.. dediğin gibi bı muslumanız ve Allah ın kesin emridir. Çok pişman olursun. Ve diktirmek kendini küçük düşürücü degersizleştirici bı olay bence. O ilişkiye gireceğim kişi işini bitirip gidecek ve sen de hastanelerde doktorlarla ameliyatlarla mı uğraşacaksn. Yapma bence
Bende bunu kendin diyerek aslında şu an kendini küçük düşürüyon kimsenin seni öyle gördüğü yok bakirelik önemliyse senin için o manada dedim bu ihtiyaç seks seni kimse kötü gözle görmez
@_Kelebek_Etkisi_ bende istemiyorum zaten küçüükken kötü olay yaşadım ilerde evelenceğim kişi ne der bilmiyorum bu yüzdende korkuyorum dikitrmek zor iş bence beni kullanıp giderse olan bana olur :(
Bakire olmak istiyorsan diktirebilirsn yoksa sana kalmış bunda kötü bir durum yok böyle düşünerek kendini ezik gösterdin kelebek etkisi
@sehzadeselimm yazabilrsin
@sehzadeselimm bende yazamıyorum asuman_yklmz insatgram hesabım ordan yazabilirsin olmadı
Evet değer verince ilgisiz olurlar
çok değer veriyorum
umursamazsan baglanmaz
Bence sen baglaniyorsun ona
O sana zaten bağlanmış nasıl davranıyorsan devamke
seks yapabilirsin o zaman bağlanır sana
Yapmıyorum
Denedin mi
Denemedim
Denememen için sebeb ne peki
Korku diyelim
Bir insanın seks için ne korkusu olabilir