4 yıllık ilişkiydi. Ciddiydi aileler de biliyordu. 3 ay önce ayrıldık. Sana karşı eskisi gibi değilim, geleceği göremiyorum istersen bir süre iletişime kesebiliriz dedi. Ben de bunun üzerine ayrılalım dedim itiraz etmedi. Ama bu süreçte Aradaki bağ tam kopmadı
Sevgilim özellikle son 1 aydır dönmek için çabalıyor. Her şeyi telafi edeceğim snein için çabalamak istiyorum sen hiçbir şey yapma istersen. Seni anlıyorum her şeye hazırım vs diyor.
Özellikle erkeklere sorum böyle diyen bi insan için ne değişmiş olabilir anlamıyorum? İlk defa bi ayrılık süreci yaşadık birbirimizi kaybetme duygusunu tattık bir şeyin değeri kaybedince anlaşılır hesabı mı anlayamıyorum
Sevgilim özellikle son 1 aydır dönmek için çabalıyor. Her şeyi telafi edeceğim snein için çabalamak istiyorum sen hiçbir şey yapma istersen. Seni anlıyorum her şeye hazırım vs diyor.
Özellikle erkeklere sorum böyle diyen bi insan için ne değişmiş olabilir anlamıyorum? İlk defa bi ayrılık süreci yaşadık birbirimizi kaybetme duygusunu tattık bir şeyin değeri kaybedince anlaşılır hesabı mı anlayamıyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer