Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBir kadına nasıl konuşması gerektiğini bilen ve saygısını her zaman koruyan erkeklerden. Bir erkekte merhamet olacak, saygı olacak, edep olacak.. Gerisi hallolur ya.
42 Yorumla- +1 yıl
@emre505 onlar daha tam gelisememis bu yuzden macolukla erkekliği karistiran kizlar genellemeye gerek yok bence
En İyi Cevaplar
+1 yılYani diğerlerini bilmem ama ben bir erkek Fatma olarak onlardan ayrı bir görüş sergiliyebilirim. Bilmiyorum. Bence;
#kesinliklesakallı
#gevşek, kardeşim, kız gibi tavırlardan uzak
#romantikdeğilsahiplenici
#kilolu olabilir ama çok zayıf olmamalı
#beniyargılamayan
Tabi bunlar benim görüşüm.
#hererkekkarizmatiktir32 Yorumla- +1 yıl
Lan Y A V Ş A K yazdım kardeşim algıladı
ben çok gördüm ve duydum, çoğu hatun serseri, p. ç erkek arıyor. Neden? Bunlar illaki çakar mantığıyla hareket ediyorlar. Yalan malan derler şimdi gör bak eksileri😂Sonra ayyy teeeğditler alıyorum dövüo bu bönööö.. Amaaaan şu saatten sonra hiç arkama dönüp de bakmam. Ne ekersen onu biçersin
10 Yorumla
Narsist erkekler den hoşlanır. ya da Manipülasyon yapan erkekler den
Çok az kadın Sert Ve Saldırgan Erkekler den hoşlanır Gerisi. De Romantic Efendi Der ama arkadaşım olanı tercih eder00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
40
Cevap
27Cevap
+1 yılgörsel kesinlikle gerçekleri yansıtıyor. kızlar nedense keko , gömlek yarısına kadar açık tesbih + bmw vb araç + dar paça kombinli kişilerle beraber oluyor. cafelerde denk geliyoruz ağızlarıda bozuk terbiyede yok. birde bazıları ağzını yaya yaya gardaşş demiyorlar mı? soğuyorum o kişiden. heleki kızın ağzından duyduysam topukkkkla
14 Yorumla- +1 yıl
babasını kızdırmak için yapıyordur
tüm mantıksızlıklara mantıklı açıdan bakabilseydin bir sevgilin olurdu. - +1 yıl
@BlackoutMoon kız arkadaşım olmadığını kim söyledi :) o değil babasını kızdırmak için böyle tiplerle kız takılıyorsa , kendine ediyordur. benim bulunduğum yerde bu tiplerin hepsi baba parası yiyor vasıfları yok , kızlarda o paraya bakıyor evet bu açıdan mantıklı bakamıyorum haklısın
- +1 yıl
kız arkadaşın hakkında da atıp tutabilirsin bu da senin tercihin tabi
- +1 yıl
@BlackoutMoon hanımefendi siz bence yanlış mı okudunuz , yanlış mı anladınız nerelere gittiniz? ben neden kız arkadaşımın arkasından atayım :) sırf babasını kızdırmak için keko tiplerle çıkan kız kendine ediyordur demek istedim. dikkatli okuyun sonra eleştirin.
+1 yılGenelde babalarına benzer insanları bulmaya çalışırlar. İsteyerek ve bilerek değil tabi. Kısaca bir hikaye ile açıklayayım bunu. Kirli sularda yaşamaya alıştış bir baliğı temiz suda yaşatamazsın. Buna benzer şekilde çocukluğunda ne gordu, nasıl büyüdü ise onu bekler karşıdan.
15 Yorumla- +1 yıl
@emre505 sorgula ozmn. Sorgulayamassınmı yazdım orda
- +1 yıl
@emre505 bende kadın ve erkekler için genel konuştum zaten. Bu yazıyı yazdığima gore farkındayım ben bu durumun
+1 yılYakışıklı, kaslı, entellektüel falan filandı ama artık iyi gelenlerden hoşlanılıyor sksjs
23 Yorumla- +1 yıl
Hee inandık tamam aynen he he ajshdhd
- +1 yıl
Neyse ki sevgilim yakışıklı 😎
- +1 yıl
Yorum yapmayacağım qıejfjjdjquej
Ahlaklı merhametli saygılı dürüst en azından benim için öyle 😕
12 Yorumla- +1 yıl
Hmmm iyi iyi afferim 😄
+1 yılYağuşuklu ve zekilerden. Yani en azından benim için böyle 😅
16 Yorumla- +1 yıl
Hmm sen güzel misin ki acabası 😂
- +1 yıl
En güzel diiliz en yakışıklıyı da istemiyoruz 😌
- +1 yıl
Her yerde o kadar guzelim yazdin ki merak ediyorum gercekten guzel misin diye 😀
- +1 yıl
Güzelim yazmadım ki bir yere. Sen hep yakışıklı olsun dediğim yorumlara geliyorsun hdhhsjkdks
- +1 yıl
Buraya yazdin jdjcnxn ayrica baska bir yorumda da gormustum guzelim dedigini son cumlende dogru bu arada jxjcjcjc
- +1 yıl
Haha peeeki
Ahahahahahahaha yaaaaaa :))))) boylelerinden hoslananlar, böylelerini taşımak için yaratılmış olanlardır. Normal kızlar seçmez
40 Yorumla
+1 yılbunu iddia eden kendini UNİCEF yılın doktoru :D melek :D diğeri şeytan
Ezbere... beyninin önemli bölümleri gelişmemiş ve sosyal statüsü olmayan insanlar masa başında popolarını yayıp ezberlerken dünyayı kurtardıkları palavralarını atıyorlar, kendini beğenmiş :D sözüm başarılı insanlardan dışarı tamamen kalıba oynayanlara.21 Yorumla- +1 yıl
beğenmeyen kadın kişisi herhalde avlarını korkutmak istemedi. tercih tabi insanların egolarını okşamayı sevmem.
Bazı kadınlar birliktelik geçireceği erkeğin diğer erkeklerden farklı olmasını ister. Resimdeki karakterde buna çok iyi örnek. Bu tarz erkeklerde iyi kötü maceralar günün her anında yanındadır. Belki resimdeki temiz insanın karakteri daha dobra daha heyecanlı olabilir fakat dışardan bakıldığında bu tarz olgu ve özellikleri yansıtan resimdeki kötü insan oluyor ve seçimler bu yönde gelişiyor
10 Yorumla
+1 yılne yazık ki serseri seven kızlar mevcut ama genelleme yapılması yanlış. ben anlayışlı, cahil olmayan, keko keko hareketleri olmayan erkeklerden hoşlanıyorum
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılResimdeki durum doğru, bunca kadın cinayeti boşuna olmuyor bu ülkede
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnu secmezsem öldürür beni diye onu seçiyor görmüyor musun kadının yüzündeki ifadeyi
12 Yorumla- +1 yıl
Yılın en alakasız görüşü tebrikler 😂 kadın halinden gayet memnun
Cevap sahibi+1 yılkorkuyor bence ksjsjje
+1 yılher kız aynı değildir sevgilim gayet düzgün biri ve bence bu yeterli
20 YorumlaBunun sebebi soldaki şahıstaki erkeklerin havasının 1000000000 olması
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Abi gorsel net dogrudur. %80i icin de bu gecerlidir. Aksini iddia eden kismi da aynen dedigindendir.
10 Yorumlaİşte buu.. kimse bayanlar kadına şiddetin nedenini çokta uzakta aramayın erkeğe anneye babaya şiddet uygulayan kendine acımayan birinin sizi el üstünde mi tutacağıı düşünüyorsunuz
00 Yorumla
+1 yılKadınlar ve erkekler.. A ve B grubu gibi sınıflandırmak kesinlikle yanlış Burçlara inanmak bile daha akıllıca olur. Nihayetinde 12 çeşit insan olduğuna inanmış olursun ama sadece "kadınlar" dediğinde tek tip bir insan modeli üzerinden soru sormuş oluyorsun. Her birey farklıdır. Ve insan bir gruba sabitlenmeyecek kadar başlı başına zengin bir varlıktır. Yani cevabım: "soru yanlış"
00 YorumlaBiz güçlü insanları severiz. Günümüzde kas gücü pek önemli olmadığı için karakter olarak güçlü olan her zaman öndedir
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim haricimdeki her tür erkekten... 😊 Allah hepsine mutlu beraberlikler bana da huzurlu yalnızlıklar versin... 😊
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılonu seçer gözü morarır diyerini seçer cebi morarır 😄gelsin dolarlar
20 YorumlaKadınlar kötü adamlara aşık olur, sonra pankart açar ölüyoruz derler. Ölmeleri iyi yani ben de sevmiyorum. Ben de iyi davranmam zaten artık
02 Yorumla- +1 yıl
@Boleynkzi ben hayatıma bir tane bile kötü kız almadım. Hep iyi kızlara karşı hoslantı hissettim. Ama iyi dediğim kızlar görünürde gerçekten hanımefendi gibi duran kızlardı. Ama hem kadının şeytanlıgi, hem de yaptıkları saçma tercihler sebebiyle artık işi cinselliğe döktüm.
Herkes kendi ederini bulur. Kötü insana aşık olan insan dönüp kendi değerini sorgulamalı. Ama sorgulama işini erkekler daha iyi yapıyor, en azından kendini kaptırmıyor. Yoksa kadınlar kesinlikle farkında olmayan aptal varlıklar. Hiç mi bı kadın dönüp demez " ben niye beni aşağılayan adam seviyorum, benim bir değerim yok mu" demek ki kadınlar erkeklerden daha aptal ki aşk konusunda hep aynı erkeklerin peşinde oluyorlar
+1 yılKoğuş ağasıyla ne işim olur. Kafayı yemiş olmalıyım. Seçimde bide UNICEF den yılın doktoru seçilen varken...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılDoğrudur serseri seviyoruz Ama doktormuş hacı 1 0 önde olur
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılInsanları kadın erkek genellemeye tutmayan adamları desek daha doğru...
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 423 cevap paylaştı.
+1 yılGörsel doğru
Parası olana yakışıklı olana bakarlar00 Yorumla
+1 yılBilgili adam lazım bana görgü ahlak nedir bilen biri ne yapayım Allah'ın kekosunu
00 Yorumla
+1 yılAkli olanlar 1. ciyi secer. 2. yi o tarz salak. cahiller secer. bir anlayamadiniz
00 Yorumla
+1 yılSonra şiddet gördüm diye ağlamaları o yüzsüzlükleri 🤦
00 Yorumla
+1 yılHem yakışıklı hem centilmen hem zengin hem karizmatik aynı zamanda anlayışlı ve esprili olacak😅😅😅
36 Yorumla- +1 yıl
Prensesmisin
- +1 yıl
@talyacicekci1 kendim için demedim ben erkekleri tümden kaldırdım hayatımdan
- +1 yıl
@Boleynkzi böyle bir erkek yok bir kaç taneyi birleştirmen lazım 😅😅😅
- +1 yıl
@Boleynkzi nerde var ben hiç görmedim elinde fazla sevgilisi olan varsa göndersin hele bir bakayım nasıl bişeymiş😅😅😅
Aynen böyle yüzde 90 ı böyle sertseri maço diye buöuyır dayağı yiyince akıllanıyor
10 Yorumla
+1 yılNolursa olsun güçlü kalabilen erkekler bence bu güç fiziksel değil duygusal bir güç hata yaptığında herkese savunabilmeli hem baba hem abi hem arkadaş olabilmeli vede en önemlisi ilgi ve şefkatli olmalı
10 Yorumla
+1 yılBöyle bir tabu olduğuna inanmıyorum elbette kişiler kriter belirtiyorlar ama sığdırdıkları kalıplar dışında ilişkiler kuruyorlar ben bu tarz birinden hoşlanırım demek bana göre doğmamış çocuğa don dikmek gibi
10 Yorumla
+1 yılherkesin düşünceleri farklıdır ama ben dişlerine önem veren gerçekten merhameti olan bir adamdan hoşlanırım.
10 Yorumla
+1 yılYılın doktorunu tercih ederdim 😄
12 Yorumla- +1 yıl
Sana da bu yakışırdı 😃
- +1 yıl
😄😄
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendilerini güldüren, hem döven hem seven
Linç gelecek şimdi...
Tipik ifadeleri yazdım sadece, ciddiye almayın30 Yorumla
+1 yılSamimi, eğlenceli, sadık, anlayışlı ve sadık vb erkeklerden hoşlanırım.
10 Yorumla
+1 yılparasibolan eekeklerden hoslanirlar genelde tabi istisnayi kadinlar haric
10 Yorumlagerçekten sevsin yalandan değil, kendimi onun yanında güvende hissedeyim, bir bakışımla ne hissettiğimi anlasın yeter. yani ideal tipim budur. ANLAYIŞ ÇOK ÖNEMLİ BEYLER
00 Yorumla
+1 yılkimi secerler abim söyleyeyim bu dönemde kendilerini öldüren sözde mahalle babaları ve apaciler gülü soldurup kaktüse su veren kadınlar bir gün diken batınca akıllanırlar ama geç olur...
00 Yorumla
+1 yılşair istiyoruz deyip müteahhit ile takılıp darbeyi yeyince çıkıp erkekler aynı mağdur Edebiyatı yapan kız kitlesi nerede?
madem aynıydı erkekler de hepsini tanımak zorunda mıydınız o kitle?00 Yorumla
+1 yılOturmasını kalkmasını bilen yeri geldiğinde hayasi olan dinine düşkün bir erkek bence hoşlanılmayacak türden değil
10 YorumlaKadınlar dış görünüşe bakar der herkes. Ama ondan daha önemlisi karizma bence. Oturuşu, kalkışı, yaşam tarzı, düşünme tarzı, konuşma stili vs vs
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılaptal tc kızları linnçler şimdi dgadgag
11 Yorumla- +1 yıl
Aptal da demeyelim quwjd
+1 yıleğlenceli, anlayışlı, sadık
20 Yorumlaİkisi de umrumda değil :D eğlen geç
21 Yorumla
+1 yılKültürlü ve sempatik.😃
10 Yorumla
+1 yılParasal yönden zengin olanlar.
10 Yorumla
+1 yılIQ yoksunlari 2 yi secer
10 Yorumla
+1 yılkadınlara sorsan daha iyi cevap alırsın
10 Yorumla
+1 yılGörüyorum bazen, taş gibi kızlar serseri ve kekolarla çıkıyo ya anlamiomki
00 YorumlaKadın cinayetlerinin artmasına da sebep oluyor bu olay maalesef :(
00 Yorumla
+1 yılböyle bi konuda genelleme yapilmaz kimi kibar sever kimi maco kimi sert
00 Yorumla
+1 yılMedeni ve görüşlere saygılı haddini bilen ve zeki :i
00 Yorumla
+1 yılGenelleme yapmamak lazim
10 Yorumla
+1 yılİnsanlardan hoşlanmıyorum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Paralı ve zengin erkeklerden hoşlandıkları kesin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılHoşlandıkları kendi kaderlerini sıfırliyor
00 Yorumla Para para para diyorsun
00 Yorumla
+1 yılEvet hanımlar yardımcı olun arkadaşa
00 Yorumla
+1 yılResimdeki dogru dayak atan erkekleri severler
20 Yorumla
+1 yılMümkünse şerefli ve sadık:)
13 Yorumla- +1 yıl
Olması gereken de odur bence
- +1 yıl
@Ciya_ger21 Bncede