Geri döndü yanlış numara dedim, geri yolladım. Dönerse senin olmuyor aksine birini bulamadığı için geri dönüyor. Sevse gitmezdi Sevmeyen adamla da, işim olmayacağına göre , defolup gitsin
Büyük konuştum dönsede kapılar yok dedim yaktım dedim kırdım dedim gireceği bir yer bırakmadım dedim... Sözümü yiyeceğim günü bekliyormuşum meğersem... Ama okadarda kolay olmadı kapılar sonuna kadar açılmadı... Zordur gönül tahtımda oturmak. Emek ister taşımak ister Olmuyorsa hiç zorlamam... Ama bilirimki bu kapı hergidişin dönüşünde daha büyük duvarlar kuracak... Dönerse vay ki ne vayyy haline...😂
Durumdan duruma, konudan konuya göre değişir. Niye gitmiş niye dönmüş ona bakmak lazım. Affetmekle ilgili bir sürü güzel söz var. Affetmek erdemdir fakat her dönende affedilir mânâsı çıkmasın. Her şeyin affı olmaz.
Eğer biri zaten gidiyorsa hiç kalmak istememiş demektir bence. O yüzden gidip geri geliyorsa yaa seven olmamıştır ya da boşta durmak istemiyordur. Benim fikrim
Yahu en gıcım kaptığım tirattır bu... gitsin, memleketti gezsin, çeşit çeşit yiğitlere bir tur binsin, sonra gelsin, onun kalsın. O boynuzlar nasıl saklansın?
O kadar döner yemişsindir. Ama u dönüşü yapman yasaktır. Çünkü bir kebapçı yazısı görürsün.''Hiç bizimkini yediniz mi?''. Demek ki onu dememişsindir. Döner en iyi şeydir. :D
'Dönerse senindir, dönmezse zaten hiç senin olmamıştır' diye bir şey yok. Döner... çünkü bir katil, olay mahaline mutlaka geri döner. bıraktığı hasara bakar. Ama kimseye görünmez...
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Aman dönmesin herkes kendi ektiğini biçer o yola girdiyse arkasında dursun
Benim gibisini bulamadığı için geri gelmiştir sevdiği için değil geldiğinde bende bıraktığı yerde olmam zaten kim için ne için bırakıp gittiysen ona geri dön derim
Kesinlikle benim değil. Neden terketti, döndüyse neden döndü, ne degistide döndü, neyi farketti? Kıymetiini mi anladi, karsi tarafın kıymet bilmezliği mi döndürdü?