AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
Sen sadece kılıf buluyorsun buna tamam erkek gözü dönüyor olabilir ama senin bunlari yapmaman gerektiği ahlaki bir değerdir sen bunları yaparak sadece iç guduleri one sunuyorken ahlak gibi değerleri arkada bırakabilirsin demek değildir
bak ya canım çekti
@sabah_ereksiyonu hoşt
güzel foto sdaasddsadasdsa
Bu video güzel bence izleyebilirsin bilimsel yaklaşıyorlar yanii
Saçma olmuş usta. Ben kimsenin flörtözü olmadım, kimseyi de yapmadım. Kız haklı. Herkesi almayacaksın ama konuşmanı, gülüşmeni de istemiyor. Bu kadar basit.
Bu iş sanki biraz erkeğin tek eşli olmaması ama kadının tek eşli olması gibi bir noktaya varıyor 🤣
Orda erkek için dememişli kadında tek eşli değildir yzmıs ondan bunu naısl cıksrıyorsun
Nereden mi? 🤣 bu şöyle, ben pastanın çoğunu yemek istiyorum ama sen de yiyebilirsin diyorum. Ama sen hiç bir zaman bir dilimden fazlasını yiyemiyosun. Bana soruyosun hani ben de yiyebilirdim diye. Ben de cevap veriyorum’ güçlü ve egemen olan benim , ne zaman canım isterse ‘ :₺
Hahah sıana kadar aldatan hiç bi kadının eşinden izin olarak aldıgını görmedim. Belliki cok yaslısın ve cahilce düşünüyosun. Yıl 2021 uyannn :D aldatmayn kadın yoktur bundanda emin olabılırsıb
Kişi kendinden bilirmiş karşındakini ;)
Kendimden değil halkla ilişkiler okuyorum ve insanları cok iyi tanıyorum
Çok bilen çok yanılırmış hanım efendi 😂 şaka bir yana ben aldatılma korkusu yaşamıyorum. Özgüven eksikliğim yok, aldatanın kendi problemi :)
Sençn görüşün erkekler aldatır kadınlar sadık kalır diyemı dusunuyosun gercekten?
Hainin ne milliyeti ne de cinsiyeti vardır :)
sen pis düşünceliysen benim gibi sadece tek insanı sevmek isteyen insanlar napsın :)
Erkekler şaşırtmıyo 😬
İşte bu yüzden sizi zerre ciddiye almıyorum shxnshdnsns
Erkeklerin ciddiye alınacak hiçbi yanı yok
Doğru söylüyorsun tek eşli değil kimse asıl mesele bunu hazmedebilecek olup olmaman
Eti pişirip yemekte doğana aykırı. Arabaya binmek falanda😉😀
Bizde böyle yapacak bisey yok bizi böyle kabul edecekler
Önemli olan da bir kişiyi sevebilmek. Herkes başaramaz bunu.
sevgilinle karşılıklı ufak çapınlıklar yapın sizde :D herkes tek eşli olacak diye şart yok tabi ki
içimden bir ses anlatılmak isteneni yanlış anlattın diyor :D
Senin tabirinle boynuz spor olmak o küçümsediğin ufak çapkınlıklarla başlıyor zaten. Gözüne bile sahip çıkamayan kendine nasıl sahip çıkabilir ki. Ama ne var bunda değil mi :)))
Hayatında biri varken zaten ilk saydığın şeyleri yapma zaten, hayatında biri olduğu halde yapan olupta destekleyen varsa ondan genişi midesizi yok zaten.
ben de aynı şeyi düşünüyorum açık ilişki en sağlıklı ilişki tarzı bu yüzden
hak veren bir kadın, şaşırdım
@dwade17 bunu aslında çoğu kadın ister bizim erkekler maço kıskanç görünmeyi seviyor ya erkeklere yaranmak için belirtmezler bi de tabi duyulursa elalem ne der korkusu var ama ben uzun süredir bu tarz ilişki yaşıyorum
peki bu açıklığı sanalda mı sürdürüyorsun veya sürdürüyorsunuz yoksa reele de taşıyor musun
@dwade17 yok reel. 6 aylık bir sevgilim var onla böyleyiz daha önce bir buçuk sene sevgilim vardı onla da böyleydim
çok farklı cidden çok hoş
@dwade17 ya aslında şöyle zaten çoğu ilişkide kadın da erkek de aldatıyor sanaldan ya da reelden. Benim ilişkimde partnerim saçma sapan yalan söyleyip beni aptal yerine koymasın aramızdaki iletişime güvene bağlılığa zarar gelmeden ben de kaçamak yapabilirim ama sevgilim her zaman birinci plandaki erkektir
yalanın önüne geçilmiş oluyor bu sayede hak veriyorum. aynı imkanı sana da tanıyor olması büyük cesaret
@dwade17 ben o şekilde istedim. Tamamen bağlı bir ilişki benim için fazla ama seni seviyorum hayatımda özel bir yerin olsun istiyorum dedim arada kaçamağa izin verelim çok bunalmadan duygusal fiziksel bir ilişkimiz olsun istedim o da kabul etti bazen çok kıskandığı biri olursa zaten söylüyor
saygı duyması müthiş bence, şanslısın. o da aynı şekilde tabii
@dwade17 ya bu yaşımda evlenecek değilim sonuçta adam birine yazdı diye nude attı diye ya da ben şehir dışındayken biriyle oldu diye sıkıntı çıkarmam ben onun yanında mutlu ve sevgi dolu hissediyorsam okeydir ama haklısın herkes kaldıramaz
yaşta önemli değil insan evlenmeli diye de bir zorunluluk yok bence. ilişki kavramından her zaman bu yüzden kaçmışımdır açıkçası
Tek eşlilik doğamıza aykırı diyorsun ama Boynuz spor olmayı kabul edemiyorsun
Allah'ım ne olur böyle düşünenlerden beni koru 😤
Amin benide
Ben birşey alırken falan kimseyle karşı gülüşmeler yaşamıyorum 😄
Karın çok eşli olsa sıkıntı yapmayacaksın yani, öylemi.
kişiye göre değişir bu durum haklısın veya haksızsın diyemeyiz
Iyi oyleyse kendin gibi dusununlerle birlikte ol sorun çıkmaz
Çok haklısın. Eşin de sen de arada ufak çapkınlıklar yapın hakkınız bu
Eşinin seni aldatmasını istermisin
@Kenan3529 ironi yaptık reis
Birazda empati yap ironi yaparken🤣😉
@Kenan3529 ne boşsun ya. Ne demek istediğimi anlamıyorsun öğüt meraklısısın ama
Yok öğüt vermek gibi bi amacım yoktu sadece eşinin seni aldatıp aldatmama konusundaki dusunceni sordum. Yakalanmadigin sürece herşey serbest mantigimi var sende diye merak ettim okadar dolu hanfendi
@Kenan3529 ben orada adamın düşüncesiyle dalga geçtim. Öyle bir insan olma ihtimalim var mı sence
Tanımıyorum seni olabilir ihtimaller dahilinde
@Kenan3529 peki
Tanımıyorum napo ne diyeyim her şakanın altında bi gerçek vardır
@Kenan3529 bu söz çok saçma geliyor bana k. b.
Tamm sadece senin dudağından çıkan kelimeler normal hade eyv
Senin dogana aykiriysa tek eşlilik yaşama, tâbi bunu karşı tarafın bilmesi gerek cünkü kendisi tek eşlilik ilişkisi yaşadığını zanneder.
bu konuda hiç bir kadınla tartışmasına girmeyi sevmiyorum zaten ne anlatsam boş
Sebep
@Semasdewlk erkek adamın yapısı öyle Dinen de böyle bir hak var bizim ama siz bunu kabul etmiyorsunuz
Hiç şaşırmadım istediğiniz gibi anlıyorsunuz dini katarak. Git bi arastır. Eskiden cok fazla dul kalan kadınlar varmıs kocaları savaslarda öldükleri için. Yoksulluk ve zorluk cekmemeleri için bi kaç kadınla evlenılebileceğini söylüyor allah. Ama Şu an 2021 yılındayız dul olupta zorlukta kaln kadın yok. O yüzden öyle zevkine almak en büyük günahlardan biri.
@Semasdewlk zevkine demedim zaten şartları yerine getirilmesi gerek. Ayrıca dul yoksa affedersin etrafta azgın kızlar çoğaldı evlenecek bekar adam bulamıyor dulun durumundan ne farkı var?
Onu kabul edecek tek bi kız bile bulamassın kadınlar akışlandı eskiden yokluktandı yıl 2021. Ayrıcas onu yapanı allah affetmez savaşta değiliz cunku
@Semasdewlk burayı takip ediyorsan günde kaç tane kız evlenmek istediğini / cinsel isteğini bastıramadığını yazdığını saydın mı? yaşı ilerleyip çocuk yapmak isteyen yüzbinlerce bayan var sence yeterli bir sebep değil mi !!
Ee giderler tek adamla evlenırler ne alaka somdı
@Semasdewlk bulunmuyor işte. bekar kalıp isteklerin içinde mi boğulsun yoksa evli biriyle evlenip kendini koruması mı daha iyi?
Bekar biri bulabılır neden evlı bırıyle evlensin salakmı
Zsten sıradan bi erkege teklıf etse kabul eder erkekler evlıleri kimse istemez
@Semasdewlk mantıklı bir cevap olmadı :))
@Semasdewlk sabaha kadar konuşsak ikna olmazsın biliyorum :D
Ya söylesene sazan
Bu devırde keklar anca kuma olur
@Semasdewlk yoo akıllı kadın kuma muma diye düşünmez , zor bir sınav doğru ama yapacak birşey. Tüm dünyada kadınlar bunu kabul ediyor ya da tanıyor bir tek kadınlarımız şakasını bile kaldırmıyor :D
Kimin doğasına göre aykırı, kim diyor hocam bunu acaba?
Sana karşı olan düşüncelerim bundan daha iyi tarif edilemezdi
Tek eşlilik sadece hayvanların doğasına aykırı... çünkü onlar üreme içgüdüsü taşır... ruh yoktur duygu yoktur... bu cevap yeterli
O zaman eşin veya sevgilin her neyse kaçamak yapmakta özgür
Bende buna karşıyım insan dünyaya birkez geliyor hayat senin hayatın sen yön vermelisin benim anlayışım
Karşıdaki karşı çıkan kişi haklı
Sen yanlışsın kalp bir raf ya da dolap degildir oraya herkes sıgmaz öyle bir dünya yok yani
Evleneceğin kadına bunları anlat daha önce.
Böyle karar versin evlenmek isteyip istemediğine.
Bence bu sitede okuyabileceğim en saçma soruydu
Kızlar elestiriyor da sorsak hepsinin eskisi vardır.
Esksisi derkern
Eski sevgilisi flörtü vs.
E nolmıs
Bir sey olmamış devam et gece gece nerden yorum yaptık Allah Allah
Hahaha nolmıs ya söyle
Bütün erkekler aynı değil bakmayan bakmaz
Sana karşı çıkanlar haklı
Sen haklısın, 4 karı almak elbette ki hakkın senin, istersen 3. Veya 4. Olabilirim, tabi kabul edersen
Al burdan yak
Ne var sazan balığı, dinciye ayrı kinlisiniz ateiste ayrı kinlisiniz ileri görüşlüye ayrı kinlisiniz geri görüşlüye ayrı kinlisiniz, biz sizle ne yapcaz ya
hak verecektim ama baktım ki insan olduğunu gösteremeyecek bir varlıkmışsın vazgeçtim sayın @gizliuye :D
Çimdi "hak verecektim ama baktım ki insan olduğunu gösteremeyecek bir varlıkmışsın vazgeçtim sayın" yazarak laf mı çoktun çen bakim üstelik başka bi üyeyi etiketlemişsin. Kim bilir ne kadar sevgilin oldu belki de karını falan aldattın ama burada gizli olduğum için görüşümden dolayı bana laf sokmaya çalıştın, yayamaz çey çeni 😂
Aynen öyle zeki çocuk seni :D
Ben kocaa geliştiriciyim. 200 sevgilim olmuştur. (Ama aynı zamanlar içerisinde değildi tabi)
Senin gibi çatlaklardı ve beni aldattılar 😂
Koca geliştirici ne be, vücut olmasın o? Demek ki ucuzlarla birlikte olmuşsun ya da aldatılmayı hak etmişsin; seç birini. Bana gelince, daha elime erkek eli bile değmedi. Her kızı, sktiğin kızlara benzetmesen iyi olur çok bilmiş çocuk seni 😉
Tek eşlilikten yanayım kanka
Bence siz döl israfısiniz...
Yok artık pes diyorum
yani senin doğana aykırı değildir bilemem
Hayır sana katılmıyorum 👎
bu a*ptal düşüncenden bizene
Kendi abazanlığınızı başkalarına mal etmeyiniz.
Boş çalma ıstersen ne biçim doğan var.
katıksız ya**aksın
Hem haklı hem haksızsınız desem
Resimdeki poyraz dingiline benziyor
hayatın gerçeklerini kabullenemiyor çoğu kişi
Allah doğru yoldan saptırmasın
Ben tek eslilige karşıyım sıkılırım
sen cennete gireceksen, hepimiz cennetteyiz. :D
kendi doğandan çıkma o zaman
Tek kelimetle oc sun
Normal şeyler bunlar tabi
İnsanın bir tutumu olur bu nasıl kafa mk