Sevgili yapmayı sevmiyorum cinsellikle aram yok ancak üç dört erkekle normal sohbet etmeyi seviyorum yani misal sevgilim olsa bile başkalarıyla flortoz istemsiz konuşuyorum duygum olmasa bile niye böyleyim
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bir noktada seni ve iliskini çok sikintiya sokuyorsa bir terapiste felan görün.
Hep yakalandım diyim
Hosuna felan gidiyor olabilir mi ilgi görmek veya boş kalmamak. Bir psikolog degilim ya da seni yargilamam ama belki bir hobi falan edinsen ya da sosyal medyadan biraz uzaklassan. Günlük hayatada mi öylesin? Tavrın olabilir ama iliskini bozucak duzeydeyse tavirdan fazlasidir.
Yoo sadece sanalda reelde erkek kanka bile yapmıyorum.. evet iltifat edilmesi ilgi görmem hoşuma gidiyor malesef
Anladim tatlim. Benimde boyle bir ev arkdasim vardi. Basina kötü bir olay geldikten sonra sevgilisine baglandi. Kapisinda falan geceledi. Yani hayat seni o raddeye getirmeden sorununu birileriyle konuş. Kendini sınırlamaya felan çalış yani
Aklı başında birisin teşekkürler doğru diyorsun o raddeye gelmeden sorunu çözmem lazım 🦋
Birsey degil. Böyle konulari acmak zordur. Çok şükür ki sana kötü yorum gelmemiş. ❤️❤️
Evet benimde dikkatimi o çekti normalde o. ruspusun felan derler diye düşündüm ama aklı başında insanlar yazdı tekrardan teşekkürler hayırlı geceler kuzum 😊
Hayırlı geceler 🙂
Bende oyleyim
Yani amacim bisiler yasamak degil ama nasil desem karsiya iltafat eden ya da nasil desem kur yapan cumleler kurdugumu soyluyor cevremdikiler
Aynıyım ya benimde amacım asla bisiler yaşamak olmuyor cinsel bir etkilenmem dahi olmuyor ancak flortoz konuşmak hoşuma gidiyor istemsiz yapıyorum
Konusurken gozunun icine bakarak konusmayi seviyorum agzina bakarak dinlerim nasil desem onun dediklerini dinledigimi belli etmek gibi gelio
Sonra karsimdakini suzmekte yanlis anlasilio nasil desem benim icin guzel bir arabaya ya da cicek acmis agaca bakmak gibi guzel diye bakiyorum hani benim olsun diye degil
Vee bi de bi itirafta bulunim ben boyle davrandikca karsimdaki bana istemsizce baska insanlardan farkliymisim gibi iyi davranmaya baslamasi hosuma gidio yalan yok :)
Su an farkettim de su an sana bile oyle yaklasmisim galiba uzun uzun yazmamdan belli 😅
Nedeni dediğin gibi flörtüz olman genetik birşey 1 yıldır ilişkim var ama karşı cinsle normal sohbet muhabbet edesin geliyor sürekli
Aynen öyle oluyor bendede
İnan kaybolan birşey değil sonradan kalıcı
Neden olduğunu bilemem ama alışkanlık yaparsa üzülürsün.
Şimdiden uzuyor yakalandım bikac kez
Yapmamaya çalış. Erkeklerin sana yaklaşımı değişir. Sonra ciddi bir ilişki yaşamak istersen sorun çıkar.
Değişiyor zaten bikaç kez yakalandım ve bana bakışları değişti eglenilicek olarak gördüler
Zamanla düzelir ciddi bir ilişki atadığında bence
Galiba öyle ciddi bulmuyorum karşıdakini bende başkalarıyla konuşuyorum
Yani karşıdaki o güveni vermeli önce
Teşekkür ederim yargılamadan görüş yaptığın için
Rica ederim niye yargılarım konuşuyorsun diye :)
Doğru vaktin gelmediğini düşünüyorsun
Ondan kaynaklı mı
Olabilir mukemellyetcimidindir
Evet öyleyim
Yani genel olarak sevgilimle alakalı degil
Kafanda da o mükemmeli bulamamışsin
O yüzden galiba haklısın.. tam istediğim kişiliği bulamadım arayışta oluyorum galiba
İnan mükemmel yok
Haklısın ama en azından benim istediğime yakın bulsam oda yok malesef
Gençsin güzelsin belki
Hislerinide anliyorum ama
Evlenmek gibi ciddi düşünürse
Bir daha gözden geçir şartlarını
Çevrene bak biraz onları izle
Sen ne istiyorsun yani kafanda nasıl biri var
Benim istediğim bana sahip çıksın beni sevsin beğensin tipide göz zevkime uysun baya bişi istiyorum galiba
Yok herkes ister bunu
Belki buluyorsun ama onun bir hareketi işi bozuyor degilmi
Evet öyle oluyor
Bak gene karşına mükemmeliyet ilik çıktı
Bu huyunu bir düşün Degistir
Hayatın çok değişecek.
Sana birşey sormak istiyorum misal erkeklerin kızlara bakmasını başkasıyla konuşmasını yadirgıyorum ve hayatımdan çıkartıyorum ancak böyle olmayan erkek yok nerdeyse napmalıyım
Takip attim
Nasıl aticaksın ki hesap gizli
Bende yeniyim bir dakia
Duzeldimi herkes atıyor takip ediyor
Neyse buradan yazayım
Erkek ve kadın farklidir
Hayata bakışları farkli
Farkettinmi hanımı ölen adam perişan oluyor kadın hayatına devam edebiliyor
Kadına sorsan neden susleniyorsun diye
Kendim için der ama erkek kafası farklı lan bu kadar giyinmisse bu arıyor araniyor (seks istiyor ) gibi algilar
Evet öyle cidden kendimiz için susleniyoruz kendilerine sanıyorlar
Bosnadaki katliam ve tecavüzden sonra ülkeye giren ticari mallar arasında birinci sırayı güzellik ürünleri yer almış
Kadının bakışı başka hayata hep umutla bakıyor
Bu olayı erkeklere söylesen
Tecavüzden hoşlanıyor der
Takip at burda zor oluyor
Erkek şöyle söyleyeyim gözlerinin
Fotoğraf çektiğini dusun 24 saat göz açıkken her bakış bir photo olsun
Erkek resim çekiyor gibi engel olamaz ona
Ona estettik bakış diyorlar
O ilk bakış olmasa etrafı anlamlandırmaz
Seni de gördüğünde hiç bir şey hissetmez sende kadınsın problem şu
Erkeğin bir poposu güzel kadına bakmasi ve ilk bakis normal bu bakışı devam ettirmesi yanlış
İnan yüzünü çeviren o adamda
O popo güzeldi diye düşündü bir an bile olsa
Kadın ve erkek farklı
Yani demem o ki farklılıkları bilerek seç
Haklısınız emeğinize sağlık teşekkürler
Mükemmel yok uygun var
Konusabildigin ve seni anliyan biri mesala
İyi geceler
Bende öyleyim 1 2 kesmiyor
Niye böyleyiz
Bilmiyorum
ben de aynen böyleyim
Niye böyleyiz cidden bu durumdan rahatsızım
Bilemiyorum
Bende :((
😓 istemsiz oluyor sohbeti hoşuma gittiyse duygum olmasa dahi konuşuyorum
Bende ama bnimki ilerliyor ister istemez
Ahaha istemsiz güldüm bikac kez benimde öyle oldu aldatmaya giriyo bir nevi
Yani maalesef
Hiç yakalandınmı
Evet:/ ikisiyle birden mesajlaşıyordum yanlış mesajı sevgilime attım
Tövbe güldüm 😄 bende iki kez yakalandım ve çok kötüydü küfürler etti bidahada yüzüme bakmadı seninki naptı
Ben kıvırdım bir şekilde anlamadı... ya da anlamamış gibi yaptı bende ya anladıysa diye ayrıldım
bu durumdan rahatsız mısın
Rahatsızım tabi istemiyorum öyle olmayı
@neredengeliyorsunn elimizde olan birşey değil
Bende istemiyorum ama elimde değil
Annen ve babanla aran nasıl
Çocukken annenle arandaki bağ nasıldı
Bence bundan dolyı oluyor
Çocukluğumda iyiydi ikisiyle sonrasında lisede bozuldu
Şuandada kötümü
şu an fena değil ya senin
Benimde öyle
Peki erkeklerin iltifat etmesi hoşuna gidiyor mu
Gidiyor senin
Baya gidiyor malesef bazen sırf iltifat almak için konuşuyorum sende de öyle bişey oluyor mu
Evet fotoğrafımı falan o yüzden gönderiyorum
Gerçekten aynıyız ilgi eksikliği var ikimizde bence
Birazda özgüven mi yok anlamadım ki tasdik istiyoruz pohpohlanma beğenilme
Evet ilgi ve şefkat eksikliği bence
Bende resmimi gönderip iltifat ilgi bekliyorum karşı taraf beğenmedi misal acayip modum düşüyor belki sende böyle olmuyordur. Evet dediğim gibi ilgi eksikliğimizi birileriyle dolduruyoruz
Yani karşı taraf beğenmediğinde benimde modum düşüyor ister istemez. Beğenirse ama o kişiye bağlanıyorum biraz
Aynıyız resmen bendede durumlar öyle beğenirse konuşasım geliyor ve hani bu benim için eğlence oluyor
Evet. Ama bir süre sonra o kişi yetmiyor başkasıyla konuşma başlıyor 😅
Allah'ım sen affet çok güldüm 😄bende durum aynı ahahahahahahahahahahahahaha
Ne yapıcaz böyle olmaz 😄
Valla bilmiyorum bak konuşmandan belli sende iyi bir kızsın ancak aynı bensin 😄 hani sonuda yok bu işin 😄 liste kabardı iyice dnxnxm hani ciddi ciddi o şahıslara bişi hissetmem neyse sadece sohbetler ilgileri hoşuma gidiyor 😄😄
evet ama çok bağlananda oluyor birinden Şu an kurtulamıyorum mesela söz verdim bırakmayacağıma bırakamıyorum 😅
Ahahahahahahahahaha onu bende yaşadım 😄 lan hani birakmak istiyorum ama konuşma ilerlemiş neyi bahane edicegimi şaşırıyorum 😄
Bundan sonra biriyle konuşurken ilişkif ln istemediğimi baştan söylüyorumki sorun çıkmasın sonra 😅
gece gece yüksek sesle güldüm hahahahhahajajah bende öyle diyorum sadece arkadaşız bak haberin olsun diyorum bide sürekli hatırlatıyorum ancak flortoz konuşuyorum ahahahahahahahhahaha
Ruh ikizimsin ya 😄
Vallaha sevdim seni kanım kaynadı 😄🤭Bide şey oluyor misal aniden soğuyabiliyorum 😄bıanda üste çıkmaya çalışıp yol veriyorum 😄
Aynen bende bir anda soğuma oluyor 😅
Ya ever bende cok biktim bu durumdan aldatmayi ve aldatilmayi sevmem ama kendimi cok zor kontrol ediyorum sirf bu yuzden sevgilimfen ayrilmayi dusunuyorum su siralar ama ikimiz de birbirimizi seviyoruz yani ne yapicam bilmiyorum bir sey yapmam gerekiyor ama tek bildigim bu 🙂
eyşan seni
Yapın budur