Zenginden koca olmaz, zira zengin adam dilediği kadar güzel avradı aynı anda dahi elde eder, ne diye içlerinden biriyle evlenip bet suratına katlansın..
Zengin koca istemek günah değil elbet. Ancak hem zengin olsun hem yakışıklı olsun hem bana tapsın beni güldürsün eğlendirsin alış verişlerim için cebime tomar tomar para sıkıştırsın beni saraylarda yaşatsın elimi sıcak sudan soğuk suya sokmasın masal gibi bir hayat yaşayalım diye dilekte bulunmak apaçık ahmaklıktırr. Bunu da yaz aklının bir köşesine.
Hayır haklısın bence kimse kötü şartlar istemez. Hatta fakirlerin evlenmek istiyor olması bile hata fakir insanlar evlenmemeli kendileri yetmiyor birde çocuk doğurup çocukları fakirliğin içine sıkıntının içine sokuyorlar
günah değildir ama boş hayal nasibin neyse anca onunla evleneceksin prenses belki nasibin bile yoktur böyle düşündüğün için nasibin kapanmıştır :) keşke gerçek aşkı bulabileceğin biri ile evlensen oda senin sevgin sayesinde güçlense zengin olsa o şekilde holding sahibi olsanız bir başarı hikayeniz olsa bence çok daha güzeldir
holdingi olanın ancak metresi olursun oda ayda bir iki gece parasını olanın zaten altına yatacak kişisi çok..:D onun yerine efendi bir erkeğin suyu mu cıktı?
Bence şöyle olmasi gerek eger kız zenginse kendi gibi zengin kocasi olsun ama dandik apartmanlarda yaşayan bir kızın holding sahibi bi adamla olmak istemesi komik tabiki paragöz dedirtir