Eşimi aldattım biliyor ama sıfır tepki?

2 yıl olacak evliyiz aptalım nasıl oldu bilmiyorum aldattım cinsel birleşme oldu yani eşimi seviyorum nasıl yaptım bilmiyorum iş yerinde ki arkadaşımla birleştim yeni boşanmıştı davranışlarıyla rahat durmuyordu gözüme hoş geldi o an bilmiyorum eşim bunu öğrendi ama hiçbir tepki vermedi 37 gün oldu öğreneli sürekli özür diliyorum konuşmaya çalışıyorum hiç cevap vermiyor sadece bir kez yalvardım affetmesi için ağladım sessice göz yaşı geldi. Boşanacak mısın diyorum cevap verniyor evli gibi de değiliz hatta aynı evde yabancıyız iletişime girmiyor temel ihtiyaçlarımızı hepsini yapıyor yemek temizlik vs çalışan kadın çocuk yok düşünüyorum neden tepki vermiyor boşansa donuma kadar alır ki varlıklı bir ailesi var ailelere de söyemedi birde artık kendi hayatına bakıyor iletişim sıfır ben kafayı yiyorum işte aklımda yemek yerken aklımda ne yapmaya çalışıyor
Güncellemeler
+1 yıl
hala tepki vermiyor kullanmadığımız salonu kendine göre dizayn etti mutfakta ki küçük tvyi aldı koltukta yatıyor çalışma odasında ki (birlikte kalıyorduk çalışıyorduk) masasını aldı kınuşmaya çalışıyorum hala yok 3 gün önceydi sanırım onu sinir edip konuşturacaktım en azından huzursuzluğum geçmesi için boşayacaksan boşa aynı evde yabancıyız evli de değiliz arkadaş dahi değiliz hala neden yanımdasın dedim yok ya yok susuyor
Güncellemeler
+1 yıl
odasına gidiyor kafayı yiyecem küfür etse bile kabulüm ne yapıyor bu ya amacı delirtmek mi valla bıktım şu süreçten 45 gün oldu ben mi açmalıyım davayı ya da aileleri mi çağırayım ne yapayım ya ben
Eşimi aldattım biliyor ama sıfır tepki?