Eşim uzman çavuş. şu an ırakta görev yapıyor. koli hazırlayacağım ona ama içine ne koymam gerektiği konusunda pek bir bilgim yok kişisel eşyalar dışında ne koymam gerekir sizce? Yorumlarınızı bekliyorum
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Canım kuzey ırağın neresinde görev yapıyor benim nişanlım da orada bende koli yapmayı düşünüyorum ama gidiyor mu oraya bilmiyorum
Evet gidiyor sordum ben herşey gönderebilirsin dedi bana sorun olmuyor. Tam olarak yerini bilmiyorum ama gideli 1 ay oldu oraya
Bende göndermeyi düşünüyorum yeni gitti benim nişanlım da
Normalde görev yeri neresi canım
Tugayı kayseri de bacım normalde görev yeri orası ama orada hiç kalmadı sürekli yer değiştiriyor 1 senedir idlibteydi oradan çıktı hemen kuzey ırağa gönderdiler
Ay hiç sorma ya benimkide normalde Tekirdağ ama azerbaycan geldi izne 10 gün daha sonra ırağa gönderdiler. Nolacak hiç bilmiyorum kendi tugayında çalışma ihtimali olsa iyi olurdu ama zor gibi
Bu arada koliyi ben hazırlamaya başlamadım henüz içine herşey koyabilirsin iç çamaşırı poşet çay seviyorsa bakım için parfüm traş seti el kremi gibi aklına ne gelirse türkiyeden sipariş ediyorlar zaten kendileride yicek şeyler gidiyor bildiğim kadarıyla
Bizimki de öyle oldu 10 gün izin sonra ırak, 6 ay diyorlar yurtdışı görevleri için inşallah öyledir, insan çok zorlanıyor dimi siz evlisiniz bir de😔 oralar tehlikelimiymiş bilgin var mı canım
Evet zor geliyor çok asker eşi olmak o kadar zor ki resmen eşini misafir ediyorsun kendi evinde sonra tekrar gidiyor uzaklara. Tehlikeli tabi ama hep haberdarlar birbirlerinden korkacak bir şey yok içini ferah tut yoksa yaşaamak zor oluyor
Bana bu dediklerin çok moral oldu inşallah hep iyi olurlar rabbim uzun ömür versin hepsine. Bırakmayı hiç düşünmüyor mu eşin, bizim 5 senemiz var daha bırakması için sonra bırakacak inşallah
Mutlaka dediklerini koyacağım bende koliye canım
Bırakmayı düşünüyor 2 sene sonra. Gerçekten hayatları yok yani bebeğimiz olunca babasından ayrı büyüsün istemiyorum o yüzden bırakması gerekiyo. Nişanlın simdiden birikim yapsın maddi olarak yoksa bırakınca zorluk çekersiniz
Evimizi aldı çok şükür onun kredi borcunu yarıladık ayriyetten köylerinde malları var kendinin oradan birikimi baya var şimdide para biriktiyor bir yandan ve borçları ödemek için, birikimden sonra artık oda bırakacak çok zor böyle ömür geçmez diyor oda bende söylüyorum hep korkuyla yaşamak hayat değil diyorum ona hasret kalmak çokça ayrı boyut zaten özellikle çocuk olunca çok haklısın canım bende hep diyorum ne zaman düzene oturursak evlenince o zaman çocuk düşünürüz. Bu yaz bir de düğünümüz var. Şey de diyordu nişanlım doğuyu yazınca yanında gitme şansı da oluyormuş hakkari gibi lojmanlar oluyormuş sabah 8 akşam 5 çalışma saatleri, sizde öyle olmadı mı hiç bacım. Bende memurum zaten polisim öyle bir şey olursa tayin isteyeceğim
Termos, iç çamaşırı, powerbank, içlik, kuru meyve, poşet çay gibi şeyler yollayabilirsin
Teşekkür ederim 🤩
Rica
Ne ihtiyacı varsa ama yok zannetmiyorum olduğunu çünkü herşey veriliyor onlara
İç çamaşırı veriyorlar mı acaba
Her şeyleri tam merak etme sen devlet bakıyor onlara kaç yıllık evlisin
1 olcak yakında
Merak etme herşeyi tamdır eğer eksradan birşey istemişse gönder ha kendi keyfine göre yollama gerek yok
patlayıcı koymana gerek yok, onun haricinde ne koysan orada yoktur zaten
Komik değilsin
iyi de bacım onu eşine sorman lazım burada bunu kim bilebilir
Eşimle konuşamıyorum sürekli görevde 2 günde 1 konuşuyoruz ve en fazla 5dk nasılsın iyimisib diye sorana kadar kapatma zamanı, geliyo
Bozulcak yiyecek koyma 1 ayı buluyor nerdeyse gitmesi
Ne istediyse onu koy ektra olarak sevdiği birşeyler varsa onları koy
C4 koy cephane yapar kendine
Yazık kafana
😢