Aşk İlişkileri Kızlar neden sevdiği adamların vücuduna dokunur? Şenol1903 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Kızar Neden Sevdiği Adamların Vücuduna Dokunur? Ne anlama geliyo bu durum? Güncellemeler+1 yıl Kızlar... Erkeğinizin Vücuduna, Göğsüne dokunduğunuzda ne hissediyosunuz? Kızlar neden sevdiği adamların vücuduna dokunur? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 20,5b cevap paylaştı. Gerçek mi diye 🙄 kalite kontrol you know? 😃 2 3 Yorumla Şenol1903 +1 yıl Hahaha 😂😂😂 Yorumla seyda028 +1 yıl Ahahahaa😄😄 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl 😅😁 Yorumla
Bayanışık Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 82% +1 yıl Temasa geçmeyi severiz çünkü böylece aramızdaki enerji alışverişi güçlenir ve birbirimizi daha iyi hissedip bağlanabiliriz <3 2 3 Yorumla Şenol1903 +1 yıl ☺️☺️☺️ Yorumla Lallslrkr +1 yıl Ama bana dokunamazsin Yorumla Lallslrkr +1 yıl Zaten öyle bir şey olmasin istemiyorum Yorumla
Gamzekusdemirrr Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Neresine dokunacaz eğer önerebilecegin bir yer varsa oraya dokunalm saçma saçma sorular çok mu dusunuyon sen bunları 1 1 Yorumla Şenol1903 +1 yıl Göğsüne, sırtına, göbeğine ☺️☺️☺️ Yorumla
Lütfettinizefenim Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl kokusuz koku hormonu yüzünden vücudduan bu feromenler salgılanıyor... bu da buna sebep oluyor. bir nevi hayvanlanların koklaşması gibi bir içgüdü 1 2 Yorumla Şenol1903 +1 yıl 😂😂 Yorumla Lütfettinizefenim +1 yıl yapcak bir şey yokbiyoloji... Yorumla
IşıLLL34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 35% +1 yıl Belli nedeni yok o an dokunmak istemişimdir ve dokunurum. Herşeye anlam yüklenmemeli 2 3 Yorumla Şenol1903 +1 yıl 😂😂 Peki dokunduğunda ne hissediyosun Yorumla IşıLLL34 +1 yıl Bilmem hiç düşünmedim 😂😂 Yorumla Şenol1903 +1 yıl ☺️☺️☺️ Yorumla
seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Sevdiğim adama da dokunmicaksam nie var o zmn dokunurum kardeşim adam benim değil mi 1 1 Yorumla Şenol1903 +1 yıl Vaayy sahiplenmenin de böylesi görülmedi 😊😊😊 keşke beni de aynen böyle sahiplenen Bi kadın olsaydı Yorumla
aybükebrck Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Dokunsal suç dokunmadan suç ya alla alla napalm kendimize mi dokunalım 1 1 Yorumla Şenol1903 +1 yıl 😂😂 Suö değil ama sebebini çok merak ediyorum neden ve dokunduğunda ne hissediyorsunuz Yorumla
BlackSpace8 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 51% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 475 cevap paylaştı. Sevgililer arasında ki bağı arttırır. Bu her iki cinsiyet için de geçerli. 1 6 Yorumla Şenol1903 +1 yıl Benim de hatunum beyaz gömleğime sırtıma ve göğsüme dokunsa benimde çok hoşuma gider açıkcası ☺️☺️☺️ Yorumla BlackSpace8 +1 yıl Anlıyorum. Yorumla BlackSpace8 +1 yıl Normal bir şey bu. Yorumla Şenol1903 +1 yıl Ahh bide boynuma ve göğsüme Tatlı tatlı okşayıp üflese 🌬️🌬️☺️ Yorumla BlackSpace8 +1 yıl O zaman böyle şeyleri yapmayı seven birisiyle tanışırsınız umarım. Yorumla Şenol1903 +1 yıl Umarım ☺️☺️ Yorumla
iremsdn Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl İnsan sevdiği ile temas halinde olmak ister kız erkek fark etmez 1 2 Yorumla Şenol1903 +1 yıl İlla vücuduna göğsüne boynuna sırtına dokunmak zorunda mı 😂😂 Yorumla iremsdn +1 yıl Kişisel tercih Yorumla
DerinYildizsoy Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 500 cevap paylaştı. Karsidakine bu adam benim mesajini vermek icin dokunur sahiplenis bicimi :D 1 4 Yorumla Şenol1903 +1 yıl Vaaayy ☺️☺️☺️☺️ Yorumla Şenol1903 +1 yıl Sende Dokunur musun peki 😂 Yorumla DerinYildizsoy +1 yıl Ben yuregine dokunurum;) Yorumla Şenol1903 +1 yıl Vaayyy 😂😂😂 Yorumla
firstofhername Takip Et Xper 3 Yaş: 105 +1 yıl Neden dokunuyorlar bilmiyorum ama olsa ben de dokunurum. 😸 1 1 Yorumla Şenol1903 +1 yıl Neden dokunursun ki 😂😂 Yorumla
HuzursuzMavi Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Bunun bir nedeni yok sevdiği içindir yani erkekler dokunmuyor mu 0 3 Yorumla Şenol1903 +1 yıl Dokununca ne hissediyor amaBana hiç Bi kız böyle dokunmadı Yorumla HuzursuzMavi +1 yıl Sorduğun sorunun farkında mısın ki banada biri dokunmadı ayrıca beni ilgilendirmez Yorumla Şenol1903 +1 yıl Hani merak ediyorum neden dokunuyo lar ve ne hissediyolar diye Yorumla
AfitapHatunn Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 36% +1 yıl Bu halay çekelim demenin kısa yolu. 2 1 Yorumla Şenol1903 +1 yıl Halay ne alaka 😂😂 Yorumla
PrettyElena Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Erkekler neden sevdiği kadına dokunuyor o zaman ? 2 1 Yorumla Şenol1903 +1 yıl 😂😂😂 Ben şahsen dokunmak isterim Yorumla
Latteeemm Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Sevdiğim adama sadece ben dokunabilirim. 1 1 Yorumla Şenol1903 +1 yıl Neden dokunursun peki Yorumla
ᴉkranuɹ Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Seven insanın temas kurması şart dır 1 1 Yorumla Şenol1903 +1 yıl Neresine dokunursun peki 😂😂 Yorumla
Yarennn02 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl E sevdiğimiz erkek değil mi tabiki dokuncaz 1 9 Yorumla Şenol1903 +1 yıl Hahaha 😂😂 neresine dokunursun peki Yorumla Yarennn02 +1 yıl İstediğim yerine dokunurum kaptan Yorumla Şenol1903 +1 yıl Dokununca ne hissediyosun 😂😂 Yorumla Yarennn02 +1 yıl İyi hissediyorum Yorumla Şenol1903 +1 yıl Keşke kız da bana sokunca vücuduma Göğsüme ☺️☺️☺️ Yorumla Yarennn02 +1 yıl Kaptan ne diyosn Yorumla Şenol1903 +1 yıl Oku anlarsın Yorumla Yarennn02 +1 yıl Okudum zaten genede anlamadım Yorumla Şenol1903 +1 yıl Keşke Kızda Benim vücuduma ve göğsüme dokunsa Yorumla
Şeytan_Sopası Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl ! nsan sevdiğine hiç dokunur mu 1 1 Yorumla Şenol1903 +1 yıl Bilmem Yorumla
Nermin_1 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 88% +1 yıl bende de var. temas bağımlılığı 1 1 Yorumla Şenol1903 +1 yıl Sende Dokunur musun Erkeğine Yorumla
___LAVİNİA___ Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Temas hali güzelde ondan olsa gerek 1 1 Yorumla Şenol1903 +1 yıl Sana Erkeğin mi dokunmasını isterdin Yorumla
Blinkandmoomoo Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl dimi ya dokunasın geliyor 1 1 Yorumla Şenol1903 +1 yıl Neden ama 😂😂 Yorumla
reyhanirracim Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Kızlar sevdiği kızların da vücuduna dokunur. Seviyosak dokunuruz krdşm... 1 0 Yorumla
persordinary Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Neden dokunmasın 😂 2 9 Yorumla Şenol1903 +1 yıl Neden dokunsun 😂😂 Yorumla persordinary +1 yıl Seven sevdiğine dokunur Yorumla Şenol1903 +1 yıl Benim vücuduma Göğsüme Hiç Bi kız böyle dokunmadı ama Yorumla persordinary +1 yıl Sana seni seven denk gelmemiş Yorumla Şenol1903 +1 yıl Sevdiği için illa Dokunmalı mı Yorumla persordinary +1 yıl Şahsen ben çok seviyorum ama dokunamıyorum ama eğer imkanım olsaydı dokunurdum Yorumla Şenol1903 +1 yıl Neresine dokunurdum peki Yorumla persordinary +1 yıl Her yerine Yorumla Şenol1903 +1 yıl ☺️☺️☺️ Yorumla
Gozxde Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Hoş bi duygu 1 3 Yorumla Şenol1903 +1 yıl Nasıl Bi hoşluk veriyo ki Yorumla Gozxde +1 yıl Ne bilim güzel bi his insan sevdiğine dokunmasindan daha guzel ne olabilir Yorumla Şenol1903 +1 yıl Bana hiç Bi kız böylesine dokunmadı Yorumla
Bilmekistiyorumm2 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Dokunmak güzel 1 1 Yorumla Şenol1903 +1 yıl Sende Erkeğine dokunur musun peki Yorumla
_HENa_ Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 75% +1 yıl Cevabı kendin vermişsin işte sevdigi için 0 3 Yorumla Şenol1903 +1 yıl Ama dokumasa olmuyor mu dokununca noluyo Yorumla _HENa_ +1 yıl Dokunsun hoşuma gider Yorumla Şenol1903 +1 yıl Çok mu hoşuna gider peki nerene dokunsun isterdin Yorumla
NeyyMıstafamNeyy Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl 😄erkek neden dokunuyor peki 0 4 Yorumla Şenol1903 +1 yıl 😂😂😂 Benim hoşuma gider dokunmak ☺️☺️ Yorumla NeyyMıstafamNeyy +1 yıl Yılağğğnnnnn Yorumla Şenol1903 +1 yıl 😂😂😂😂 Yorumla Şenol1903 +1 yıl Benim vücuduma göbeğine ve Göğsüme Dokunması acayip hoşuma gider tahrik bile olurum hatta ☺️☺️ Yorumla
61ışılay Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 91% +1 yıl Peki neden o zaman erkek de kadına dokunuyor? 0 11 Yorumla Şenol1903 +1 yıl Sen hani gelmicektin sorularıma Yorumla 61ışılay +1 yıl Bende sana bokngibi sorularına davet etme dedim! Yorumla Şenol1903 +1 yıl Bu Sorum köt mü Yorumla 61ışılay +1 yıl Sadece bu soru değil sende kötüsün ve bu oluyorki senin. Herşeyin sana ait olan herşey kötü Yorumla Şenol1903 +1 yıl O zaman kaybol beni geriyosun bak gene Yorumla 61ışılay +1 yıl Çünkü seni germek ten zevk alıyorum Yorumla Şenol1903 +1 yıl Gıcık 😂😂😂 Yorumla 61ışılay +1 yıl Sen nesin 😒 Yorumla Şenol1903 +1 yıl Rüzgar Adam 🌬️🌬️🌬️ Yorumla 61ışılay +1 yıl Hahaha çok komik 😒 Yorumla Şenol1903 +1 yıl ☺️☺️☺️ Yorumla
u fangoria Takip Et Master Yaş: 46 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. o benim anlamında dokunur 0 0 Yorumla
itriedmybest Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 85% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 423 cevap paylaştı. sevdiği için 1 0 Yorumla
ssenas Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl sevgilimin poposunu sıkmak çok güzel bi his 0 1 Yorumla Şenol1903 +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
_karanlık_ay_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Yumuşak 0 1 Yorumla Şenol1903 +1 yıl Ne yumuşak? Yorumla
heavensdarkos Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl yalann 0 1 Yorumla Şenol1903 +1 yıl Ne yalan? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Gerçek mi diye 🙄 kalite kontrol you know? 😃
Hahaha 😂😂😂
Ahahahaa😄😄
😅😁
Temasa geçmeyi severiz çünkü böylece aramızdaki enerji alışverişi güçlenir ve birbirimizi daha iyi hissedip bağlanabiliriz <3
☺️☺️☺️
Ama bana dokunamazsin
Zaten öyle bir şey olmasin istemiyorum
Neresine dokunacaz eğer önerebilecegin bir yer varsa oraya dokunalm saçma saçma sorular çok mu dusunuyon sen bunları
Göğsüne, sırtına, göbeğine ☺️☺️☺️
kokusuz koku hormonu yüzünden vücudduan bu feromenler salgılanıyor... bu da buna sebep oluyor. bir nevi hayvanlanların koklaşması gibi bir içgüdü
😂😂
yapcak bir şey yok
biyoloji...
Belli nedeni yok o an dokunmak istemişimdir ve dokunurum. Herşeye anlam yüklenmemeli
😂😂 Peki dokunduğunda ne hissediyosun
Bilmem hiç düşünmedim 😂😂
☺️☺️☺️
Sevdiğim adama da dokunmicaksam nie var o zmn dokunurum kardeşim adam benim değil mi
Vaayy sahiplenmenin de böylesi görülmedi 😊😊😊 keşke beni de aynen böyle sahiplenen Bi kadın olsaydı
Dokunsal suç dokunmadan suç ya alla alla napalm kendimize mi dokunalım
😂😂 Suö değil ama sebebini çok merak ediyorum neden ve dokunduğunda ne hissediyorsunuz
Sevgililer arasında ki bağı arttırır. Bu her iki cinsiyet için de geçerli.
Benim de hatunum beyaz gömleğime sırtıma ve göğsüme dokunsa benimde çok hoşuma gider açıkcası ☺️☺️☺️
Anlıyorum.
Normal bir şey bu.
Ahh bide boynuma ve göğsüme Tatlı tatlı okşayıp üflese 🌬️🌬️☺️
O zaman böyle şeyleri yapmayı seven birisiyle tanışırsınız umarım.
Umarım ☺️☺️
İnsan sevdiği ile temas halinde olmak ister kız erkek fark etmez
İlla vücuduna göğsüne boynuna sırtına dokunmak zorunda mı 😂😂
Kişisel tercih
Karsidakine bu adam benim mesajini vermek icin dokunur sahiplenis bicimi :D
Vaaayy ☺️☺️☺️☺️
Sende Dokunur musun peki 😂
Ben yuregine dokunurum;)
Vaayyy 😂😂😂
Neden dokunuyorlar bilmiyorum ama olsa ben de dokunurum. 😸
Neden dokunursun ki 😂😂
Bunun bir nedeni yok sevdiği içindir yani erkekler dokunmuyor mu
Dokununca ne hissediyor ama
Bana hiç Bi kız böyle dokunmadı
Sorduğun sorunun farkında mısın ki banada biri dokunmadı ayrıca beni ilgilendirmez
Hani merak ediyorum neden dokunuyo lar ve ne hissediyolar diye
Bu halay çekelim demenin kısa yolu.
Halay ne alaka 😂😂
Erkekler neden sevdiği kadına dokunuyor o zaman ?
😂😂😂 Ben şahsen dokunmak isterim
Sevdiğim adama sadece ben dokunabilirim.
Neden dokunursun peki
Seven insanın temas kurması şart dır
Neresine dokunursun peki 😂😂
E sevdiğimiz erkek değil mi tabiki dokuncaz
Hahaha 😂😂 neresine dokunursun peki
İstediğim yerine dokunurum kaptan
Dokununca ne hissediyosun 😂😂
İyi hissediyorum
Keşke kız da bana sokunca vücuduma Göğsüme ☺️☺️☺️
Kaptan ne diyosn
Oku anlarsın
Okudum zaten genede anlamadım
Keşke Kızda Benim vücuduma ve göğsüme dokunsa
! nsan sevdiğine hiç dokunur mu
Bilmem
bende de var. temas bağımlılığı
Sende Dokunur musun Erkeğine
Temas hali güzelde ondan olsa gerek
Sana Erkeğin mi dokunmasını isterdin
dimi ya dokunasın geliyor
Neden ama 😂😂
Kızlar sevdiği kızların da vücuduna dokunur. Seviyosak dokunuruz krdşm...
Neden dokunmasın 😂
Neden dokunsun 😂😂
Seven sevdiğine dokunur
Benim vücuduma Göğsüme Hiç Bi kız böyle dokunmadı ama
Sana seni seven denk gelmemiş
Sevdiği için illa Dokunmalı mı
Şahsen ben çok seviyorum ama dokunamıyorum ama eğer imkanım olsaydı dokunurdum
Neresine dokunurdum peki
Her yerine
☺️☺️☺️
Hoş bi duygu
Nasıl Bi hoşluk veriyo ki
Ne bilim güzel bi his insan sevdiğine dokunmasindan daha guzel ne olabilir
Bana hiç Bi kız böylesine dokunmadı
Dokunmak güzel
Sende Erkeğine dokunur musun peki
Cevabı kendin vermişsin işte sevdigi için
Ama dokumasa olmuyor mu dokununca noluyo
Dokunsun hoşuma gider
Çok mu hoşuna gider peki nerene dokunsun isterdin
😄erkek neden dokunuyor peki
😂😂😂 Benim hoşuma gider dokunmak ☺️☺️
Yılağğğnnnnn
😂😂😂😂
Benim vücuduma göbeğine ve Göğsüme Dokunması acayip hoşuma gider tahrik bile olurum hatta ☺️☺️
Peki neden o zaman erkek de kadına dokunuyor?
Sen hani gelmicektin sorularıma
Bende sana bokngibi sorularına davet etme dedim!
Bu Sorum köt mü
Sadece bu soru değil sende kötüsün ve bu oluyorki senin. Herşeyin sana ait olan herşey kötü
O zaman kaybol beni geriyosun bak gene
Çünkü seni germek ten zevk alıyorum
Gıcık 😂😂😂
Sen nesin 😒
Rüzgar Adam 🌬️🌬️🌬️
Hahaha çok komik 😒
☺️☺️☺️
o benim anlamında dokunur
sevdiği için
Style 😂
?
sevgilimin poposunu sıkmak çok güzel bi his