En yakın kız arkadaşım. Aramızda hiç sıkıntı yok. Geçen gece morali bozuk veya bir şey saklar gibi bana yazdı gece 3 de. Normal de gece asla yazmaz. İşte birisine özlem çekiyorum seviyorum ayağı yaptı, bende ilk o kişiyi bulman gerekir falan dedim. O da dilimin ucunda ama söylemem ayağı yaptı. Bende eski konuştuğu erkek falan sandım sonra o muhabbet kapandı ve iyi geceler dedik. En sonda ise ismimi söyleyerek seni seviyorum dedi ve kalp attı. Normal mi karşılamalıyım bilmiyorum. Normalde hiç yapmaz kanka falan deriz birbirimize. 4 seneyi geçkin bir yakın arkadaşlığım var. Her ilişkimi bilir ama bu aralar konuştuğum insanları çok eleştiriyor. Beni kıskandırma çabası mevcut
Artı olarak son dönemde "bu aralar konuşmayalım derslere odaklanalım" dedi bende anlayışla karşıladım. Bir kaç gündür yazmıyor bende yazmıyorum.
Artı olarak son dönemde "bu aralar konuşmayalım derslere odaklanalım" dedi bende anlayışla karşıladım. Bir kaç gündür yazmıyor bende yazmıyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
sende onu sev ne güzel işte arkadaşlıktan iliskiye..
4 senedir kanka dediğim ve en yakın dostum olarak gördüğüm bir insanı nasıl direkt sevgili yerine koyarım bilemem. Artı olarak konuştuğum biri mevcut
sevmiş demekki en yakın duygularını paylaşmış senle acılarını paylasmıs senin duygularını dinlemiş beraber eğlenmissiniz gülmüşsünüz senin için de çok kıymetlidir eminim ki :) biraz sevmeye çalışsan hani
Tabi ki çok önemli. Sevgilim mi o mu deseler tabi ki onu secerim çünkü onun kalıcı olduğuna sevgilime göre daha emin olurum. Bilemiyorum şu an konuşmayalım bir müddet falan dedi bana derslere odaklanalım dedi
böyle söylemesinin nedeni utanması ve senin onu hiç rahatlatmaman :)
birazcık rahatlatıcı olabilirsin ona karşı.
çünkü o sana bunu söylerken seni kaybetmeyi bile göze almıştır ya sensizlik ya da seninle mutluluk..
vicdani olarak adım at demiyorum kesinlikle
ona ne kadar değer verdiğini gör anla diyorum önce kendini anla :)
Kendimi anlamam için ilk onu anlamam gerek. Onun duygularından emin değilim. Ve gerçekten hiç o gözle bakmadım. Konuştuğum bir kız daha var ve bu dönemde böyle bir şey yapması garibime hidiyor
peki onunla bu mevzuyu konuşmayı denedin mi? onu anlamayı denedin mi?
Geçen telefonda konuşurken konuyu geri açtım. Tek dediği şey. O konuya dönmesek oldu
bu konuyu ne şekilde açtığında önemli bence anlayışlı davranmalısın ona karşı incitmeden konuşmalısın ona ne kadar değer verdiğini hissetmelisin.
anladığım kadarıyla bu ilişkiye kesinlikle olmaz gözüyle bakmıyorsun. olsada çok mutlu olursun belki :)
bazen insan kendini kendinden bile gizler seni çok iyi anliyorum.
bana mesaj atabilirsin şu an seninle konusmak istedim.
Doğru, ekliyorum sizi
Belki yanımda olduğun için demiştir seni seviyorum diye
Her daim yanındayım. Kendisinin abisi var ve telefonlarını falan kontrol eder. Asla ama asla bana sevgi cümlesi yazmaz bu nedenden ötürü. Artı olarak şu son dönemlerde konuştuğum kızları atıyorum beğenmiyor. Bilmiyorum bakalım
Eee sen ne dedin
Ben bir şey demedim şaşırdım belli etmemeye çalıştım. Zaten kendisi de şey diyor. Kendime bile itiraf edemiyorum sana nasıl söyleyeyim falan diyor
Konuşmayalım dediyse seni kaybetmekten falan korkuyor sonuçta yakın arkadaşın, ama sevgili olunca arkadaşlık bitiyor eğer ayrılırsanız daha da kötü, onunda kafası karışıktır şu an, bence açık konuşmaya çalış
Ne diyeyim mesela