Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada eklemek istediğim bir husus var. Ben yazdığım notta yesil ışık verme niyetiyle yazdim ama yine de samimiyetimiz olmadigi icin ego yapsin istemedim karşımdaki kisi bu yuzden ayni iste kontagimiz olan bir kadın çalışana da gonderdim. Her ikisi de haberdar bu durumdan. Kadın da yazıp tesekkur etti ayrica biz de karşılığında bir hediye göndermemiz gerekmez mi diye dusunduk dedi. Ama benim sindiremedigim bu teşekkürü adamdan almamış oluşum.
Güncellemeler
+1 yıl
Update paylaşmaya geldim. Arkadaşımın gazıyla bu kazmaya mesaj attım. Daha doğrusu ikidir hediyemi paylaşıyordu hikayesinde. Evet tesekkur etmediği benim hediyem.. Kim aldı falan diye yazdım cevap verdi bir baktım takip de etmiş. Değişen sey ne oldu anlamiyorum ve neden öncesinde tesekkur edemedi ama kafam rahatladı inanır misiniz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Öyle insanlara değer vermeyeceksin ve sen de o kişiyi aklından çıkar daha teşekkür etmeyi bile bilmiyor
Hayat onu da öğretiyor hahaha ama çok kızdım yani boyle insanların var olmasi ve boyle bir insani da dusunuyor olmam koyuyor bana. Cunku surekli aklimda çok sacma
Belki yanlız degildir? . Umut vermek istememiştir. Ya da o senden hoşlanmadı yine teşekkur etmesi gerekirdi.
Yani ben de dediğinizi düşündüm ama en son tesekkur noktasına gelince ofkelendim. Yazdigim nota bir karşılık vermese ve sadece tesekkur bile etse en azindan kibarligindan ödün vermedi hem tesekkur etti hediyeye karşılık hem de gönlü olmadigini bir şekilde hissettirdi derdim ama o da olmadı. Garip yani iki cümle yazıp tesekkur etmek bu kadar zor olmamali
Yani umut vermeyeyeyim demekle o kendini begenmişlik arasinda ince cizgi olusturmuş. Fakat kendini begenmiş olarak kalmış. Kaldı ki sizin düsunceniz ne kadar nezih. Milyonlarca erkek buna hayran kalir bence.
Nerede o milyonlar beyefendi🤣🤣 Vallahi kazmaları mi buluyorum ben nedir. Belki de cidden egosundan. Belki de o kadar hoşuna gitti ki egosuyla meşgul olmaktan tesekkur etmek aklina gelmedi.
Biri burada da gerisini araştiririz senin icin. Egolu insanlar Felegin tokadını yedimi anlarlar yaptıklarinin şımarıklıktan başka bisey olmadıgıni
Egosu okşandı da ne oldu diye düşünüyorum yani. Ne oldu mutlu mu oldu sonrası ne bunun? Gercekten şımarıklık. Bi kere insani özelliklerden yoksun. Tesekkur ya bu tesekkur
😊 üzmeyin siz tatlı canınızı. Cesur bir kadinsınız anlaşılan. Uzülmenize , sıkılmaniza degmez.
Tesekkur ederim😔🙏🏻
Rica ederim
Duygularınızın karşılıklı olmadığını anlatmaya çalışmış aranızda sadece iş ilişkisi bundan öteye gidemeyeceğini anlatmış bence. Ama teşekkür etmemesi kaba olmuş tabiki. Istemiyorsa notuna cevap vermezdi ya da kibarca reddedebilirdi.
Oyle bile olsa bir insan nasıl tesekkur etmez diye sorguluyorum iste. Tesekkur etmesinden ne mana çıkarabilirim ki sonucta? O nota karsilik olarak evet gelince görüşelim demek yerine kuru kuru tesekkur etse zaten cevabımı alirdim. Ne anlamam gerektiğini bilmiyorum gercekten. Azicik deger verse zaten yazmak için kendisi bile bahane arardı diyorum ama iste düşünmeden duramıyorum cok sacma
Evet teşekkür etmemesi kaba olmuş sonuçta sadece teşekkür etmesinden de bir ışık görecek değilsiniz her şey çözülmüş olurdu boşver canım kaba insanlardan uzak dur.
:((((
Aynısını ben yaptım kız arkadaşıma lap diye tokatı bastı zalim
Üzgünüm ama belli ki kalbinde başka birisi var yoksa emin ol farkli tepkiler verirdi
Tesekkur bile etmeyen biri kalbinde biri var diye mi etmez? Yani ben kuru tesekkurunden ne anlam çıkarabilirim ki?
Evet etmeyebilir neden olmasın onun ayrılığı ama olabilir
Bilmiyorum bana çok kaba bir davranış gibi geliyor. Özendiğim hazırladığım belli. Bir tesekkur edip klişe sekilde gerek yoktu falan diyebilirdi.
Haklısın
Valla bana sorarsaniz isik vermissiniz ama anladigim kadariyla o sizden pek hoşlanmamış size umit vermek istemiyor bence yoksa niye bi tesekkur bile etmedigine göre.
Ama hoslanmasa bile insan tesekkur etmez mi? Yazdigim notun karsiligi olarak evet gelince görüşelim demek yerine ufacık bir tesekkur etmek gerek yoktu klişelerine girmek çok mu zor?
Keko ya bak kalasin onde gideniymis siz kadinlar boyle kalaslar yuzunden kendinizi uzuyorsunuz yapmayin
Ama aklımdan cikmiyor o kalas ne yazık ki. Ve bu gercekten çok saçma neden yani samimiyetimiz bile yok bendeki bu hale de anlam veremiyorum:(
Erkekler cok kotu olabiliyorlar maalesef uzulmenin size faydasi yok yanlis bisey yaptiginizda yok unutun gitsin
Tesekkur ederim umarım aklimdan cikar. Cunku düşünmek artik aliskanliklarimdan birine dönüşmüş gibi hissediyorum. Garip bi baglanti var yani.
Kitap okuyun vaktinizi boyle dusuncelre vermeyin ne guzel isiniz var calisiyorsunuz iste takmayin kafaniza boyle seylwri
Kitap okurken bile gözümün önüne o geliyor Allah şahidim olsun. Neden boyle anlamıyorum
Olayin tazeligindendir gecer oda inanin o unutmustur bile bu olayi biraz zaman gecsin suphesiz sizde unutacaksiniz
Hatta Şu an elimde kafka dava kitabi var alin okuyun hem kafa karistirici bir kitap unutmanizada yardimci olur:)
Unutmuştur bile dediniz de koptum orada. Gercekten bunu tek düşünen benim ne acı. Valla en sade kitaplarda bile dikkatim dağılıyor ama dediğiniz kitaba bakacagim haha
Unuttunuz bile sjsj hatta neyden bahsediyorduk bu arada? shsjsj
Keske 🥲🥲
Bu arada soruda bir guncelleme yaptim cok uzun olmasın diye yazmamıştım açıklamaya. Bakarsanız çok sevinirim
Odun galiba 🥲
Odun mu kazma kazma 🤣 Yedi bitirdi beni
Bende etmezdim kanka sana
tınlamamış seni
Kızım seni üzerler
Valla üzüntüden ziyade kızdım tavrina
Terbiyesiz herif boşver
:(((