Şimdiye kadar ondan başka kimse ile yakın olmadım ben benim ilkim o ama onun ilki ben değilim ne yaparsam yapayım bu gerçeği aşamıyorum ve çok zoruma gidiyor ne yapmam lazım 😔
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
sevgilim olursa kesin bende beyle olurum ahaha
Sende mi ben gibi takıntılısın biraz 😂😂 pardon biraz dedim ben hayatını incik cıncık yaptım
el değmemiş gonca erkek olsun istiyorum shhs ilki olayım istiyorum😄
beni öperken aklına diğerleri geliyor mu diye düşünmekten delirmek istemem jsk
Ayy sen aynı bensinn diğerleri değil de bir kişiyle öpüşmüş zaten inan bende düşünmekten kendimi keseceğim az kaldı 😂 ama gonca erkek bulmak çok çok zor 😔
senden önce olan senden önce kalır. Sen şimdiye odaklanmalısın
Tabiki canım şimdiye odaklanmalıyım şu an hayatında ben varım onlar eski. Ama insan kafasına takmadan da edemiyor ki o anı 😔 ben onu hiçbir kimseyle paylaşmak istemiyorken o başkasının geçmiş dahi olsa dudaklarına değmesi beni çok üzüyor 😔 neyse bir şekilde aşacağım inşallah
sizde de hepinizde eski sevgiliyle temasa kafayı takma anlamında obsesif kompulsif bozukluk başlamış sorunlusunuz bence
Ama onu paylaşmak istemiyorum geçmiş dahi olsa , çok seviyorum onu
tamam da ben böyle paylaşımları çok görüyorum ilk beni öpsn falan sakat bi düşünce bu, 15 yaşında kap o zaman ben bile ilk öpücüğümü 9 yaşında yaşadım mesela var mı öyle bi gerçeklik çok beklersin.
Canım şöyle düşün seninde sonradan başka sevgilin olucak o da senin için eski sevgilisiyle öpüştü vs senin düşündüğün gibi düşünürse olmaz sen geçmişe takılma şuana bak kendini üzme şu an sevdiğin insanla berabersin anı yaşamaya bak
Evet haklısın canım geçmişe çok takılıyorum 😔 ama o an o şekilde onları hayal edince kendime engel olamıyorum çok üzülüyorum onu ne kadar istesem de gurur yapıyorum. Bir şekilde aşmam lazım şu an hayatında ben varım onlar geçmiş şeyler ama insan düşünmeden de edemiyor 😔😔
Sen eğer onu seviyorsan bunu en kısa zamanda aşmalısın çünkü sen onun geçmişini değil kendisini seviyorsunnn geçmişi bir kenara bırkaıp geleceğe yoğunluk ver bence
Evet çok seviyorum ve onu eski dahi olsa bir kadınla paylaşmak istemezdim ama olmuş bir kere , bu gerçeği de ah bir aşsam ama olmuyor elimde değil ki düşünmeden edemiyorum ve bu inan çok zor 😔
Evet haklısın zor oluyor bende aynı durumu yaşadım hatta bazen kıskanıyorsjn da ama şöyle düşün şu an o seni seviyor ve seninle beraber önemli olan bu
Elbette bu peki sen nasıl aştın bu durumu tavsiye verebilir misin? Çok ihtiyacım var 😔
Ben kendime yeni aktiviteler buldum spor yapmak kitap okumak gibi aktivitelerim oldu benim böyle uğraşacak bişeyler buldum kendimi derslere verdim ben sinirlendiğimde veya üzüldüğüm de ders çalışırım ki onu hatırlamıyim diye daha sonra ailemle daha çok vakit geçirdim onlarla ilgilendim yani sürekli beynimi yoracak şeyler yaptım
Yaa kusura bakma yanliş yazdımm
Ben bunu almak için sürekkli onun beni sevdiğini filan düşündüm sürekli kendi kendime o seni seviyor dedim böyle böyle yavaş yavaş onunla vakit geçirerek filan aştım
Bnce kafandan o düşünceyi atarsan herşey olur bak ben attım 3 yıllık mutlu bir ilişkim var
Evet o beni seviyor ama benimle öpüşürken mesela o kız aklına gelecek korkusu yaşarım ben ve deli olurum 😅 veya gelmez bilmiyorum bunu kafamdan atabilsem herşey muhteşem olacak siz gibi
Genelde erkeklerde o korku yoktur erkekler genelde şuanla yaşarlar yani şuanı ve geleceği düşünürler geçmişi sürekli düşünmeyi sevmezler kadınların da geçmişi ile konuşmasından hoşlanmazlar
Baya kıskanç birisin herhalde
Kıskançlığım yerine göre ama seviyorum ve paylaşmak istemiyorum o yüzden biraz öyle oldu öpüşme konusu. Peki siz hiç opustunuz mu canım o korkuyu aşıp opebildiysen helal olsun valla senden gaz alıp bende yaparım 😅
Biz böyle baya ilişkimiz artınca öpüştük yani 1yıl filan geçti ben hatta ona git dudak nakli yaptır demiştimm 😅😅 oda nasıl yaptırim yaa diyip bana kızardı sonra tamam dedim o sırada eski sevgililerini değil de onu düşündüm ve öptümm
Sende gecmisi olmayan biriyle sevgili ol
Öyle şıp ayrılamam ki iki tarafın da duyguları var hayalleri var sadece bazı şeyleri aşmaya çalışıyorum 😔
Bastan sorsaydin keske temizler temizleri bulmali
Bulmuyor işte doğanın kanunu 😔
Buna takılma bence bu çok masum
Evet masumum biraz bu konularda hiçbir bilgim yok ki 😊 ama takılmadan da edemiyorum inan ki eski de olsa çok kıskanıyorum onu
Böyle davranarak kaybetme ilişkini. Zaman geçtikçe daha neler duyacaksın göreceksin yapacaksın :)
Bu gerçeği aşabilirsem yapacağım ama çok fazla zorlanıyorum inan ki o dudaklarla bana nasıl dokunacak diye çünkü eski sevgilisiyle o dudaklarla kaç kere şehvetle öpüştü Allah bilir bence ben çok detayciyim 😂
Kaç yaşındasın tam olarak :))
18 yaşındayım
Şöyle düşün 3 4 sene sonra belkide ilişki yaşamamış insan bulamayacaksın. O yüzden abartma :D
Söyle de düşünüyorum benimle öpüşürken ya aklına o eski sevdiği gelirse , yok anam böyle giderse kafayı yiyeceğim ben 😂😂çok sevdiğimden sanırım bunlar
Daha şehvetli öp, daha önceden öpüşmemişim ben desin o zaman :D
Kimseyle opusmedim acemiyim ama zamanla aşarım zaten dediğin gibi yaparım da utanırım ya 😂
Ahahaha :D kötü öpüştüğünü belli etme ama o konu hakkında hiç konuşma. :D
o zaman ayrılsın. Senin gibi birini bulursun!
Öyle kolay değil ayrılmak iki tarafında duyguları var işte 😔 ah aşabilirsem şu durumu ne kadar güzel olacak her şey
o zaman sende git birini öp sadece sonra rahat rahat öpersin :)
Töbe töbe qxpdğsşcdp milleti memnun etmek için değil sevdigimden öpeceğim ilkim özel biri olsun istiyordum onun özeli farklı biri olmuş işte yapacak bir şey yok 😔
o zaman bunu ona aç de böyle böyle bana yardımcı ol şeklinde
Ohooo öyle düşünürsen yürüyemezsin de yanında
Ama başkasına tutkuyla değen dudaklar bana da değmesi dokunması bir yandan onu seviyorum istiyorum ama bu gerçek yemin ederim zoruma gidiyor
Öyle düşünen bi sen varsindir şimdilerde bence
Ama böyle düşünmek lazım benim ailem de böyle öğretti bana simdikiler bunları sorun etmez ama ben ederim sonuçta ilerde evleneceğiz belki de nasip kısmet
Edersen bu zamanda nadir bulursun kendin gibisini
Bulamıyorum zaten 😂
Daha yaşın genç belki denk gelir
Ne kadarlık ilişkin bu
3 ay
Elbet olucak ama o öpüşme
Bilemiyorum başkasının dudaklarına değen dudaklar ile 😔
O zaman bırakacaksın onu
Kolay degil seviyorum amaa
Eee napicaksin o zaman 😂
Sadece dudağına değmiştir inşallah
İncik cıncık ettim hayatını evet sadece opusmusler ama bilemiyorum işte
Maskeli şeyedin
Ayy yok artık 😂
Opusme
Bende istiyorum ama bu gerçeği aşamıyorum 😔
Ozaman ayrıl tek tabanca takıl
Birsuru hayal var ve en önemlisi onu seviyorum sadece bir gerçeği aşmaya çalışıyorum bunu içimde aşarsam devamı gelir ama olmuyor işte 😔
Dudak ucu bucak dolu dudak ah dudak ah