Eski eşim çocuklarla bana şantaj yapıyor?

Merhaba arkadaşlar bugün hem biraz içimi dökmek hem de yardım almak istedim. Yaklaşık 18 yıldır İsveç’te yaşıyorum İsveçli bir adam ile evliydim 13 10 ve 6 yaşlarında üç oğlumuz var. Biz ayrılalı baya oldu mahkeme tam velayeti babalarına verdi daha iyi şartlar sağlayacağı gerekçesi ile. Eski eşim boşanma taraftarı değildi çok sorun yaşadık bu konuda velayeti aldığından beri garip davranıyor çoğu zaman bana bile göstermek istemiyor. çocuklar Türk İsveç okuluna gidiyordu oradan da almış bizim çocuklara sarışın diye zorbalık yapıyorlarmış ama bana bahane gibi geldi. Boşandıktan sonra tanıyamadım halbuki ne kadar iyi ne kadar harika bir adamdı. Bana hep mesaj atıyor ya da oğullarımı görmek istediğimde benimle de konuşuyor beraber olalım beraber büyütelim diye ben hayır dedikçe hırs yapıyor çocukları da göstermekten kaçınıyor. Üç oğlumda doğru düzgün Türkçe de bilmiyor tek tük kelimeler anca bu da beni üzüyor hep benimde dilimi bilsinler istemiştim ne yapabilirim nasıl uzlaşabilirim biraz yardımcı olun o kadar üzülüyorum ki 😔😔
Güncellemeler
+1 yıl
Görüşleriniz için teşekkür ederim dün gece eşli eşimle görüştük beraber olmaya karar verdik kendisinin tedavi olması karşılığında. Özür diledi af diledi bir kez daha denemeye karar verdik
Eski eşim çocuklarla bana şantaj yapıyor?