Vay amina koyayaim , 185 de kısaysa gebereyim mı yaşamayım. O kızların irzini seveyim ben. Sen de dert etme manyağın biridir o , genel kanı olarak 185 iyi. Ben 175 im beni komple begenmezler. O. Çocukları 😂
İmkanım olursa severim bırakırım. Tabi imkanım olursa skmek için uzun ya da zengin olmak lazım. Ama imkanım olursa skip bırakırım. Sevgiyi hak etmiyor hiçbiri. 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
ben 1.82 yim. bence 1.75 son derece normal bir boy. ne kısa ne uzun. kızlara bakma. onlara kalsa kimseyi beğenmezler
bence kendini sev. Benim abim 23 yaşında, 24'e girecek. 1.67'yim diyor. Ama ben 1.61 boydayım ve aramızda sanki hiç boy farkı yok gibi
He mk
?
benim boyum 185 cm bana da kısa diyor psikopatlar
Kim diyor?
kızlar kanka rahat ol ciddiyim kolum kadar kız benim boyumu beğenmiyor onlar diz çökmeden sakso çekme derdindeler
Vay amina koyayaim , 185 de kısaysa gebereyim mı yaşamayım. O kızların irzini seveyim ben. Sen de dert etme manyağın biridir o , genel kanı olarak 185 iyi. Ben 175 im beni komple begenmezler. O. Çocukları 😂
pipin büyükse tamam kanka ya da paran varsa ikisinden biri kız kısmı kalpsizdir
Yok umrumda değil. Ben sevgili kız arkadaş istemiyorum
Kızlarla isim bitmiştir, kendimi üzmeye gerek yok
yok la başka işin varsa kes boşsan acıma kes fişi
İmkanım olursa severim bırakırım. Tabi imkanım olursa skmek için uzun ya da zengin olmak lazım. Ama imkanım olursa skip bırakırım. Sevgiyi hak etmiyor hiçbiri. 😂
yav arkadaş hergün aynı soruyu sormaktan yılmadın mı. ufaksın oğlum kısasın kabullen artık
İlk defa sordum be
tamam kanka ama kısasın yani
Biliyorum bu yüzden tercih edilmiiyorum ne yazık ki, siz direkt boy ile her şeyi hallediyorsunuz.
185 altı kendine erkek demesin kanka basketbal oyna uzarsın belki
Eueueueueueudu 20 yaşındayım mk neyse. Kızlardan uzak dururum olur biter kimse de laf edemez awk kendi halimde takılırım
olsun yine de oyna keyifli bir spor. ben de 16-17 yaşımda başladım 1,5 yılda 15-20 santim boy attım.
Basketbol bir skime yaramaz bu saatten sonra.
Canım sıkılırsa oynarım belki.
Biraz kisa.
Minnak
Kısa kadinlar dalga geçiyor genelde benle.
Orta boy bence.