teşekkür ederim @KizlarSoruyor
Sevgilinizde, eski sevgilinizin özelliklerini arar mısınız?
teşekkür ederim @KizlarSoruyor

Bence aslında hepimiz bu tür kıyaslamalar yaparız ancak belki de zaman zaman bunu kendimize dahi itiraf etmekten kaçınırız. Aslına bakarsanız bu durumda anormal bir şey yok. Çünkü her insan hayatına aldığı diğer insanlarla mevcut durumu kıyaslayabilir. Bu kıyaslama illaki hep olumlu ya da olumsuz anlamda olmayacaktır.
Bir sonraki ilişkinizde aradığınız huzuru mutluluğu bulamıyor iseniz tabii ki bir önceki ilişkinizde yaşadığınız güzellikleri hatırlayabilirsiniz ya da tam tersi huzuru yakalamışsanız bir önceki ilişkinizden kurtulmakla ne kadar iyi bir şey yaptığınızı düşünebilirsiniz. Kısacası bu geçmişteki ilişkinizin size yaşattıkları ile alakalıdır. Kaldıki bazı durumlarda ayrılmak kaçınılmazdır. İki tarafında isteği dışında gelişmiş olabilir. Severek ayrılanlar tabiri durduk yere ortaya atılmış bir söylem değildir.
Her insan farklı bir dünya
Eski sevgilimin özelliklerini yeni sevgilimde neden arayım
Eski sevgilinin özelliklerini aramak yenisine saygısızlık olur. Bunu kimse istemez. Madem onun gibi birini istiyorsun ondan vazgeçmeyecektin derim ben. Bir de birinde belli bir özelliği aramak da saçma. Çünkü sen onunla sevgili olduğun zaman onu her haliyle kabul etmiş oluyorsun. Ya aldığını seveceksin ya da sevdiğini alacaksın.
Eskisinden memnun olsaydık bitmezdi zaten yenisi bi zahmet benzemesin
Cevap
26Cevap
Aramam, eski sevgilim Adam olaymış beni kaybetmezmiş onun da özellikleri işe yaramıyormuş demek ki
Mümkünse olmasın yalancı özellikleri
Eğer daha insan bir süre yalnız kalmadan hemen birini bulursa, bunlar muhtemel. O yüzden bir süre yalnızlık en güzeli, çivi çiviyi söker belki ama sadece acıyı katlar insan zamanla anlıyor.
Zamanla da alışır
İnsanların hepsi farklıdır fakat insan birinde aklı kalınca yeni ilişkilerin de ondan bir parça arıyor bu yanlış ya aklındakine karşı tamamen hislerin bitmeli ya da yeni bir ilişkiye başlanılmamalı tabi kimseyi de yargılamamak lazım bunun bir çok sebebi de olabilir
Aranır. ister istemez karşılaştırma olurmesela iki çocuğun var birincisi seni kırdığında bak diğer çocuğun daha duygusal o böyle yapmazdı der gibi düşünmek lazımTabiki eskiyi silmek lazım ama zamanla olur o da başlarda kıyas anımsama olur
Insan sadece bir kişiye aşık olur ve diğer hayatına giren kişide ona ait bir şeyler ararmış. Sevgilimde eski sevgilimin özelliğini aramam bunu her şeyden önce karşımdaki kişiye ve kendime yapamam. Ama aynı özellikleri var.
Ben eski ve yeni sevgiliden özelliklerinden de kayıtsız şartsız nefret ediyorum nefffreeeeett.
Çünkü o somurtkan şirin her şeyden nefret etmeyi sever
😂😂😂
Hayır tabiki. Eski sevgili terimi benim için 12 yaşımda pasta yedim gibi bir anı sadece. Yani geçmişe aptal gibi takılacağıma hayatımda ki insanla geleceğimi düşünürüm.
Ayrıldığımıza göre ters giden bir şeyler vardır. Aksine o ters giden şeylerin düz gitmesini ararım yeni sevgilimde. Yoksa zaten eskisinden bir farkı olmaz.
Aranmaya değer güzel özellikleri varsa ararım. Tabi bu özellikler eski sevgilimin kendine özgü özellikleriyse aramam. Çünkü o zaman bu arayışın rengi değişebilir...
Eski sevgili diye bir şey olmaz şu an hayatımda olan kişi varsa öyle bi özellik aramam
Eski sevgilimi unutamadım sorusu atan tüm kızlar arıycaksam niye ayrıldım yazmış çeeet😫😫😫o bıraktı ya haniy
İlk ilişkimdi ve çok uzun yıllar sürdü.
Alıştım bende haliyle. Şimdi bazen ister istemez oluyor bu dediğiniz.🍃
Rica ederim. Senden yaşça büyük olduğum için belki sana küçük bir nasihatim de olabilir kırılmazsan. Hayatına alacağın insanları iyi seç ki sonrasında üzülme. Bu kişiler arkadaş ya da sevgili olsun seni kötü yönde etkiliyorsa zarar görmeden uzaklaş. Ne kadar çok ilişkin olduğu değil yaşadığın ilişkilerden ne ölçüde etkilendiğin önemli.
Hayır, aramam ama ben gibi olmalarını isterdim, istedim de.
Eski eskide kalmıştır hurdacı değilim eskilerle ilgilenmem🤠
Eskiye özlem duyarım ama yenide eskiyi aramanın manası yok, adı üzerinde “yeni”
özelliklerini ararım ama söylemem veya diretmem olmasa da olur, sevmişim ki sevgilim olmuş
Ben 0 sıfır kilometre kız ile evleneceğim eski sevgilim yok.
Hayır zaten eski sevgilinin özelliklerini beğensek eski olmazdı
katılmıyorum. o ayrıldı?
Aramam ortak yanlar olur tabi lakin bu eski sevgilimde olduğur için değil.
Sevgiliniz olanda eski flortun bazi ozelliklerini aramak sevginin gercek olmadiginin işaretidir..
Hayır öyle yapamam zaten yapılırsa o unutulmamış demek olur
Şu an yaşadığım hayatı 25 yaşımda yaşamaya başlasaydım daha başka bir şey istemezdim
Ister istemez karşılaştırma olur yok diyen yalan söyler net
Hayır gereksiz erkekler yanında mutlu olduğunu kadını severmis o yüzden aramam
Aramam. Saygısızlık olur bu. Herkes şahsına münhasır.
Öyle bir şey olmadı. bir kız s vdim ve e ve evlendim.
Hayır tabiki mümkünse öyle olmasın yeni bir aşk yeni karakter asfafsffs
Yoo eskisi iyi olsa bitmezdi sonuçta.
Bence de
Sevdiğim bi özelliğiyse ararım ama her insanın yeri ayrıdır kimse kimsenin yeŕini tutmaz
Eski sevgilimi arıcaksam neden ayrıldım ki çok saçma 😊
Hayir yeni bi sayfa açmak gerek
Zaten onun gibi biri şu ana dek karşımada cıkmadı
Yoo ben eskisinin yerine yenisini aramam
Döneklik özelliğini beklemem tabi :D
Ararım. Eğer yoksa kopyala yapistir yaparim.!☻
Sevgilim yok ki olsaydi zaten ilk olurdu
Aramam çünkü iyi bir özelliği yoktu😂
Şu sıralar mikroskopla IQ arıyorum
Aramam kendisine ihanet olur.
Eskisini arayacak olsam eskide kalmazdı.
hayır, bu haksızlığı yapmam..
hayır aramam eski eskide kalır
Bu karşıdakine haksızlık olur hoş değil
Evet oluyor öyle
Ararım
evet, ararım her türlü
Ararim
Toplamını ararım 😃
Hayır böyle bir şey yapmam
Hayır tabi ki.
Hayır
Hayır