Nedenn hic bir kiz beni sevmiyor benimle konusmuyor bilee?

Burdan biri bana kendini yirtsan da hic bi kiz sana vermez anla bunu dedi artik hicbir kizin benimle olmayacagini farkettigimden beri kadinlardan nefret ediyorum hepsi her seyin en kotusunu hakediyor bana nasibin seni bulur diye peri masallari anlatmayin alfalarin kullandigi kiz 30 yasina geldiginde benim gibi temiz erkek arayinca nasibim beni bulmus olmuyor anlayin şunu hepiniz kankanizla opusecek kadar rahatsiniz o zaman niye benden bucak bucak kaciyorsunuz canavar miyim ben daha once opusmedim el ele degmedim flortu birak kiz olan arkadasim bile olmadi hepiniz benden bucak bucak kactiniz hepinizden nefret ediyorum bu saatten sonra ustume gelmemeye calisin her hareketiniz batiyor artik soyliyim her reddedisimde kadinlara olan öfkem ikiye katlaniyor her kizlarin baska erkekler icin katlandiklarini zorluklari erkekleri mutlu etmeye calismalarini pesinden kosmalarini gorunce sinirim 5'e katlaniyor ben artik psikolojik olarak yalnizliktan tehlikeli biri oldugumu hissediyorum psikologa git demeyin siz kankanizla yiyisirken yatarken ben psikologa kimse beni neden sevmiyor diye anlatsam ne olacak mk bu mu beni dondurecek eger normale donmemi istiyorsaniz bana karsi haksizlik yapmayi birakmaktan baska sansiniz yokk 😡
Nedenn hic bir kiz beni sevmiyor benimle konusmuyor bilee?