Haddini asmiyorsun. Hayır öyle olmadim. Sevgilim her daim oldu ilk sevgilim onyedi yasinda idi. Olgun karakterim ile hayat tecrübem fazla. Çevrem de geniş , sağolsun seven kadınlar etrafımda olduğu için öyle bir sıkıntım olmadı. Kadınlar çok seviyor ben de onları. Sevilmek, arzu duyulmak, guven telkin edebilmek mutluluk benim için. O yaşta bir arkadaşım vardı oradan biliyorum bana anlatmıştı. Ben de bir arkadaşımdan yardım istemiştim o tecrubesizligi aşmıştı. Başka sorun var ise sorabilirsin
Burada niye oldum diye sorarsan? Kızlara yürümek veya arayış değil buradaki amacim. Burada bayanlara güven duymak ilk izlenimim mümkün değil. En basitinden nezaketle konuştuktan sonra saygıda kusur etmediğim halde yanitsiz bırakmak bir insanı kadınları anlamak konuşunda fikir veriyor. Yasin büyük olabilir ama insanların her kadına yürüme anlamı için burada olduğunu göstermez. Eğer güvensizlik algısı var ise erkeğin kadına , kadininda erkeğe vardır karşılıklı. Asmak ön yargıyı asmakla olur. Konuşarak , tanıyarak aşılır.
İflah olur mu yola gelir mi anlamındaysa iki seçenek var eski red edilisleri özgüvenini kırdıgı için onunla olan kıza fazla sahip çıkar seviyorsan fırsat ver yüzsüz biriyse ki yüzsüz olsa bu yaşa kadar sevgili yapmasa bile gecelik iliskiler yasardı bunu da yapmadıgına göre ona güven ver kötü tarafını sert dille eleştirme tatlı dille mesela bu yaptigin x şeyi dogru bulmuyorum ve ya şu şekilde davranarak. Bni korkutuyorsun gibi konus
Ne biliyim illaki 35 senede birileri denk gelir birşeyler olur diye düşünüyorum Varsada helal olsun derim yani :) sorunun cevabı da bence bu işin yaşı olmaz geç kalınmış birşey yoktur hiçbir zaman.
Ya gay oldugubu dusunurum ya da pipisiinin kalkmadigini 😂
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Tutucu bir ailede mi yetişmiş
2
10 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hayır kendi de tutucu değil
Cevap sahibi
+1 yıl
Balık burcu olabilir mi
Soran
+1 yıl
Başak sanırım
Cevap sahibi
+1 yıl
Özgüveni düşük o zaman ya. Belki de yalan söylüyor bilemem. Peki anne-baba kaybı olmuş mu erken yaşta
Soran
+1 yıl
Hayır canım
Cevap sahibi
+1 yıl
Ya yalan ya da özgüven sorunu var son ihtimal de sağlık sorunu olabilir yani başka da bir ihtimal gelmedi aklıma. Şimdiye kadar bir kızla bile doğru düzgün konuşamadıysa senle nasıl konuşuyor anlamdım
Soran
+1 yıl
Bu adam kuzenim canım sevgilim değil. Biraz utangaç kalabalıkta rahat olamıyor çok
Cevap sahibi
+1 yıl
Kuzeninle çok yakınsınız galiba sana bakir olduğunu bile anlatmış
Soran
+1 yıl
😂😂 hayır ya yalanla annem konuşurken duydum. Iş yer istemez kulak kabarttım
Tiple ilgili olabilir mi peki sizce. bu kişi 1.80 boylarında ve yakışıklı değil yüzü eh işte denilebilcek kadar bu sevgili bulmasına engel olmuş olabilir mi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Neden geç kalmış olsun herkesin kişiliği farklıdır belki çekingen kişilik sahibidir veyahut işinde gücünde birisidir.
Istemis ama yine olmamış
Bir kızla ayak üstü 5 dakika konuşmuş en fazla okul arkadaşı iş arkadaşı vs
Sevgili konularında başarılı birisi değil demekki.
e senin bu yasda 37 yasindaki cirkin adamla isin ne guzel degil misin adamin parasi mi var bence kendini harcama
Yok canım değil kuzenim bu kişi. Sence normal mi bu durumda olması? Ve yakışıklı biri değil eh işte denecek gibi yüzü buna göre değerlendirirsek?
normal degil tabii. bence bi problemi vardir
Yok arkadaşlar var böyle insanlar hatta 2 farklı evlilik programına 2 farklı adam katılmıştı böyle
Biri 35 biri 46 yaşındaydı.
Olabilir istememiştir güven duymamıştır.
Bakirmiste bu erkek aynı zamanda. Çoğu kişi yalan demiş ama bir erkek 40 a kadar bakir kalabilir mi?
Kalabiliyor cesaret edemedi ise maalesef
Tecrubesi olan sevgilisi ile sabrida var ise sevgilisinin tecrübe edinir. Bazısı ateşli bir partner ile coşkuya ulastirir
Haddimi asiyorsam özür dilerim ama szde mi öylesiniz?
Ve nedeni neydi hiç sevgiliniz ya da denryiminizin olmamasının?
Haddini asmiyorsun. Hayır öyle olmadim. Sevgilim her daim oldu ilk sevgilim onyedi yasinda idi. Olgun karakterim ile hayat tecrübem fazla. Çevrem de geniş , sağolsun seven kadınlar etrafımda olduğu için öyle bir sıkıntım olmadı. Kadınlar çok seviyor ben de onları. Sevilmek, arzu duyulmak, guven telkin edebilmek mutluluk benim için. O yaşta bir arkadaşım vardı oradan biliyorum bana anlatmıştı. Ben de bir arkadaşımdan yardım istemiştim o tecrubesizligi aşmıştı. Başka sorun var ise sorabilirsin
Burada niye oldum diye sorarsan? Kızlara yürümek veya arayış değil buradaki amacim. Burada bayanlara güven duymak ilk izlenimim mümkün değil. En basitinden nezaketle konuştuktan sonra saygıda kusur etmediğim halde yanitsiz bırakmak bir insanı kadınları anlamak konuşunda fikir veriyor. Yasin büyük olabilir ama insanların her kadına yürüme anlamı için burada olduğunu göstermez. Eğer güvensizlik algısı var ise erkeğin kadına , kadininda erkeğe vardır karşılıklı. Asmak ön yargıyı asmakla olur. Konuşarak , tanıyarak aşılır.
Gecmisinde fiziki olarak begenilmemistir
Evet kızlar istememiş onu. Bu adam ifla olur mu peki bu yaştan sonra sence? Sürekli bunalımda
İflah olur mu yola gelir mi anlamındaysa iki seçenek var eski red edilisleri özgüvenini kırdıgı için onunla olan kıza fazla sahip çıkar seviyorsan fırsat ver yüzsüz biriyse ki yüzsüz olsa bu yaşa kadar sevgili yapmasa bile gecelik iliskiler yasardı bunu da yapmadıgına göre ona güven ver kötü tarafını sert dille eleştirme tatlı dille mesela bu yaptigin x şeyi dogru bulmuyorum ve ya şu şekilde davranarak. Bni korkutuyorsun gibi konus
Erkekliğinden şüphe duyarım
Neden ki?
37'ye kadar bir insanın eli nasıl kız eline değmez ya gaydır ya da asosyel
Öyle biri yoktur ya :)
Neden böyle düşünüyorsun?
Yani yok olduğunu?
Ne biliyim illaki 35 senede birileri denk gelir birşeyler olur diye düşünüyorum Varsada helal olsun derim yani :) sorunun cevabı da bence bu işin yaşı olmaz geç kalınmış birşey yoktur hiçbir zaman.
Aradığını bulamamış olabilir. İstedikleri onu istememiş onu isteyenleri ise o istememiş olabilir
Ya gay oldugubu dusunurum ya da pipisiinin kalkmadigini 😂
Tutucu bir ailede mi yetişmiş
Hayır kendi de tutucu değil
Balık burcu olabilir mi
Başak sanırım
Özgüveni düşük o zaman ya. Belki de yalan söylüyor bilemem. Peki anne-baba kaybı olmuş mu erken yaşta
Hayır canım
Ya yalan ya da özgüven sorunu var son ihtimal de sağlık sorunu olabilir yani başka da bir ihtimal gelmedi aklıma. Şimdiye kadar bir kızla bile doğru düzgün konuşamadıysa senle nasıl konuşuyor anlamdım
Bu adam kuzenim canım sevgilim değil. Biraz utangaç kalabalıkta rahat olamıyor çok
Kuzeninle çok yakınsınız galiba sana bakir olduğunu bile anlatmış
😂😂 hayır ya yalanla annem konuşurken duydum. Iş yer istemez kulak kabarttım
Halamla annem konuşurken
Valla bildiğim tek abinin izindeyim...
Seni kandırıyor olma ihtimali daha yüksek
Kacirma
Iyi mi kötü mü?
Inanmam bu yasa kadar oyle olsun
Inanması neden güç geldi size? Tam anlamadığım için soruyorum
Yani zor bu dinemde ya da inanc meselesi nedeni ile olur ancak
Tiple ilgili olabilir mi peki sizce. bu kişi 1.80 boylarında ve yakışıklı değil yüzü eh işte denilebilcek kadar bu sevgili bulmasına engel olmuş olabilir mi?
Zannetmem
Yoktur öyle biri yalan
Öyle insanlar yoktur bnce
Acemilik sürecini seninle atlaticak
o bence tipsizin önde gidenidir tipsiz mi?
Yakışıklı değil orta işte
Senin bahsettiğin ne kadar bir tipsizlik?
o çok tehlikelidir patlamaya hazır bomba gibidir dikkat et bence
hiko baba gibi falandır
@belirsizkız435 sen bu işleri iyi biliyomuşsun patlamaya hazır tehlike mehlike hee
O kim tanımıyorum kuzum da. Bu adam 1.83 boyunda yüzü de normal yani eh işte dencek gibi. Bu durumda doğru söyleme ihtimali nedir?
Olmuştur ya
Eline kiz eli değmemiş
Neden