Güncellemeler
+1 yıl
güncel
Güncellemeler
+1 yıl
güncel.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Mesela sen ona yanlış bir şey yaptığından dolayı olabilir mi?
Diğerlerine sıcak kanlı sana soğuk kanlı olması kendisini senden uzak tuttuğu içindir ve senden bir şeyde bekliyor olabilir bilmeden yanlış yapmışsındır diyorum çünkü hiç bir erkek konuştuğu kişiye ilk olan sıcaklığı hiç bi şekilde değişmez ama samimiyeti aşırı şekilde farklılaşır
hayır hayatında biri var ve gözüme sokuyor
sadece çok kötü hissettim onun sevmesi sevmemesi önemli değil
Şimdi senin sevgilin değilken onun sevgilisi olabilir senin ona karşı hoşlantın üst seviyelerde olduğu için olabilir onları gördükçede sen sinir oluyorsun ve suçu kendine buluyorsun. Hemen sana değer verecek birini bul ve konuş derim yoksa sen daha çok kızarsın
Çünkü şöyle bir şey var sen ne kadar aynı ortamda bulunursan senin gözüne çok sokacak bu yüzden de onu bir kenara bırakıp hemen kendini çeki düzene sok
hayır anlamadın beni. Flörtleşiyorduk hiç birşey olmadan bitirme kararı aldık. Çok az zaman sonra yeni sevgilisini gördüm. Kendime kızdığım noktada arkadaşlarıma doğru dürüst akıl verirken kendime hiç uygulamamış olmam. Ben onun hayatındaykende o kız vardı eminim. Gerçekten güzel sevip benide ilk başlardaki gibi sevsin istedim şu an sevmesini istemiyorum ama tanıdığıma pişmanım
ona belli etmiyorum onları gördüğümdede üzülmüyorum çünkü tuhaf ama hiç bişey hissetmediğimi düşünüyorum
yanlış birşey yaptığımı düşünmüyorum ona karşı ama o dönsede olmaz artık
Onun kafasındaki kız sen değilsin demek ki hemen bir stres atabileceğin bir meşka bul ve internetten yoga vs değişik aktivitelerde bulun
Bazen adabsız insanlar böyle şeyler yapıyor banada bir kız yapmıştı neyse ki
Bitti gitti kızma kendine
Güzel kızlar hep üzülüyor
o kızada bana davrandığı gibi davranıyor. dönüp sonra bana bakıyor zerre umrumda değil yanyanayken ama biraz acı içimi mahvediyor işte. Ben biliyordum ondan yüz vermiyordum farklı olduğuna inanmak istedim. Bu arada iltifat için teşekkür ederim
O çocuktan sana hayır gelmez bence yine de sen bilirsin boşver yani iki kızı aynı anda yürütecekse fenaymış
Takılmalık istiyor anlıyacağın
Ne demek önemli olan görmek değil bir insan sözleriyle kendini belli ediyor
yok onu sevmiyorum gelsede olmaz ama hep böyle terkedilen taraf niye ben oluyorum ki
Sevmek zorunda değil
sevsin demiyorum ki. Gerçekten sevmiş gibi yapmasına sinirim. Sevmiyor diye ağlayacak değilim. Sadece birine güvenmek istedim
ben kendi hislerime kızıyorum
Unut başka şeylerle ilgilen.