Flörtüm vardı instagramdan tanıştık yüz yüze görüştük nude istiyordu atıyordum. bir anda konuşmayı kesti 2 ay sonra geri döndü cinsellik ve sevgi bir arada ben önem veriyorum diyor ama sürekli bir nude muhabbeti atmayınca arşive bak falan diyor 1 gün duruyorsa diğer gün kesinlikle nude istiyor. Sizce seviyor mu çıkarı için mi kullanıyor ben emin olamadım ve çıkardım onu instagramdan o da şaka mı yazdı hayır gerçek en başından yapmam gerekiyodu jeton geç düştü dedim. Pişman oldum biraz sanki kaybetmek istemiyordum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılYol yakinken yapman en iyisi olmuş keşke zamanında bende yapabilseydim. içimi dışımı gördükten sonra anca jeton düştü benim... bunlar profesyonel kardesim insanın ağzından gidip burnundan çıkıyorlar... benim öyle olmuştu şahsen 15 kişiyle daha konuştuğunu ogrendim yok seviyorum yok en çok sana değer veriyorum yok ilk sana yazıyorum sonra ne oldu aramızdan 15 kişi çıkınca yeniden düşünürüz dediğimde şimdi ben seninle konuşmayı aniden kessem üzülmez. misin diye sormuştu pide pişkin. bende yok üzülmem hoşçakal demiştim sonra da engellemistim
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBende kaybetmek istemediğim için atıyordum zaten
Cevap sahibi+1 yılŞimdi ne kadar tövbe etsem az
- +1 yıl
Ayy bırak ya bunların hepsi aynı bok kendi değerimizi bilmeliyiz bize değer verenlerde illaki çıkar en doğrusunu yapmışsın böyleleri defolsun ki hayatımıza temizleri girsin. Yeni aşklara yelken aç canım benim
En İyi Cevaplar
+1 yıl“Flört” adında saçma sapan bir şey uydurmuşsunuz bunun adı altında yapmadığınız pislik yok. Bir de soruyorsun kızım sen aklını kullanamıyor musun? Birisi senin çıplak fotolarını neden ister kendi cinsel ihtiyaçlarını seninle gidermek için. Çok kaba oldu bu şekilde açıklamam ama artık gözünüzü açın, sana aşık olan adam böyle aşağılık, kalitesiz, seviyesiz bir şekilde yaklaşmaz sana. İnsanı hayvanlardan ayıran şey “iradedir” kendinize bir dur diyin artık. Mahremiyet duygunuz hiç mi gelişmedi? Özel yerlerinizin fotolarını başkalarıyla paylaşmayın bunu istemesine dahi fırsat vermeyin, göndermezseniz sizi gitmekle tehdit ediyorsa bırakın defolsun gitsin. Erkek kıtlığı da yok kadın kıtlığı da. Kendinize saygınız olsun bu kadar ayaklar altına düşmeyin, şimdi sen karar ver seni seviyor mu sevmiyor mu?
153 Yorumla- +1 yıl
Gizli üye kırıcı birisin...
- +1 yıl
Benim sözlerimle kırıl kırılacaksan o fotolarını sağda solda yayarsa daha çok kırılırsın, sormuşsun bende bir büyüğün olarak söylüyorum aklını başına devşir.
- +1 yıl
Engelledim zaten
Cinsellik konusunda 1,2b cevap paylaştı. Nude arşivcisi vakası.
Bu tarz adamlar, egolarını nude attırdığı kız sayısı arttıkça tatmin ederler.11 Yorumla- +1 yıl
Bu tarz erkekler nerde varsa allah cezalarını...
- Cinsellik konusunda 305 cevap paylaştı.
+1 yılBak ilk başta ayrılmasa seviyor diyebilirdim. Ama ayrılmış o fotoğraflarından sıkılınca geri gelmiş. Bende cinselliği ve aşkı bir arada seviyorum. Fotoğraf atan tek bir sevgilimden ayrılmadım. Aylarca sürdürdüm. Amacım kullanmak değil bu yüzden ayrılmadım. Görmek istedim gördüm ve daha da sevdim.
13 Yorumla- +1 yıl
Fotoğraflardan sıkılınca değildir o attırıyordu sürekli yeni birisini bulmuştur ilişki yaşamıştır onu bırakıp geri dönmüştür banada aynısını yapmak için eve çağırdı zaten
- +1 yıl
Tamam işte sevmiyor yani sonuç bu. Şöyle her dediğimi yapacak bir kız olsa nikah basarım. Şerefsizlerin önüne mis gibi insanlar çıkıyor. Bizim gibi iyilerin karşısına nerde salak var onlar çıkıyor.
- +1 yıl
Yani bütün inancımı kaybettim bana şefkatle yaklaşımını çok özledim falan dedi inandım bende mal gibi gerçektende öyleydim sevgi doluydum ama sevmiyormuş işte erkeklerden soğudum artık
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
41
Cevap
80Cevap
+1 yılYa delimisin? Adam olan istemez! O fotolari bi yerde kullanmicana eminmisin? Guvenme p*zevenke! Engelle hatta uzak dur baska seylerde ister. Bak hergun bu tur sorular goruyoruz fotolarimla tehdit ediliyorum napiim falan gibi. O yuzden yapma boyle seyler ve uzak dur ondan
12 Yorumla- +1 yıl
Ay çok haklısın
- +1 yıl
Sana gercekten deger veren kisi foto falan istemez ve o kisi dogru kisidir uzak dur boyle tiplerden
+1 yılya napıyosunuz kuzum nude falan ya yargılayıcı konuşmak istemiyorum ama yapmayın böyle şeyler kızlar...
biyolojik bir gerçeklik var: bir kadın bir erkekten hamile kalabilir ve 9 ay o bebeği büyütmek doğurmak sonra doğurduğu bebeğe yıllarca bakmak zorundandır, bir erkeğin vücudu ise her gün yüzlerce sperm üretir ve bir erkek o 9 ayda abartısız yüzlerce kadını hamile bırakabilir. yani erkek için seks biyolojik anlamda tamamen risksiz sorumluluksuz bir şeydir, biyolojik olarak bu bir skordur. her kızın fotoğrafını alıp çok gurur duyduğu koleksiyonunu yapabilir.30 Yorumla
+1 yılO tur erkek sevmez asla sevdigi insani cinsel obje olarak gormez seven insan gerekirse bekler şunu unutmayin ki erkege ✋ ni verirsen kolunu kapar ve bir zaman sonra sikilinca akı na şu ifade gelir ya bu bana attiysa kim bilir kac kisiyede atti sonra üzülen yine kizlar...
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılseven nude istemeye korkar. Nefimsine yenik düsup sorar belki ama hayır dersen israr etmez defalarca istemez. bence yüz verme severse özür dileyp tamam der. yani bidaha isterse evlenene kadar yok kendimi kötü hissediyorum de. severse saygı duyar. duymazsa ayrıl
32 Yorumla- +1 yıl
Hayır dedikçe gariban sevindir diyor ahajdjdnd
Cevap sahibi+1 yılgaribanini yesinler de sende😂eskilerle yetinsin töbe töbe 🤦♂️komple çıplak fotomu attın?🤔
Gizli Üye(30-35)+1 yılHadi istemesini anlarım zorlayarak da olsa. Ama kabul görmeyince ısrar varsa kabul görmeyince ara veriyor, ayrılıyor ya da soğuk davranıyorsa kimse bu ilişkiye sağlıklı bir ilişki diyemez. Pişman da olma ayrıldığına. Günümüzde böyle karakterli kadın az bulunur. Pişmanlık değil gurur duymalısın
21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılŞimdi vakit ayırıp okudum da yorumlarını. İlk buluşmada öpmüş, seninle güzel olduğun için konuşuyorum demiş, daha önceden nude istemiş ve atmışsın, sürekli istemeye devam ediyor, gece bize gel sabahlar olmasın filan diyor... Ve sen gözümü açtım artık diyorsun. Bı zahmet açın artık 😅Son 2 cümlemi geri alıyorum. Devamı hâlâ geçerli. Ve ucuz atlattığına da şükret.
- Cinsellik konusunda 404 cevap paylaştı.
+1 yılKorkması ve çekinmesi gerekir isterken. Ve ısrarcı bir tavrı da var ise seni arzuluyordur ama sevmek bu değil. Değer yargılarını hiç anlamamış o arkadaş. Emin ol senin ile birkaç kez yatsaydı ve birazcık uzak tutsaydın kendinden, uğraşmazdı seninle. Bırakır giderdi, üstüne üstün tartıştığınızda bozmaya çalışırdı seni. En iyisini yapmışsın, bırak ne hali varsa görsün. Sende bir daha kimseye nude atma lütfen.
10 Yorumla
+1 yılİlişkiniz tamamen ciddiye binmeden istiyorsa seni kullanıyor, neden böyle karaktersizlere değer veriyorsunuz anlamıyorum, Allah bilir senin özel fotoğraflarını çevresinde ki arkadaşlarına bile göstermiş olabilir.
20 YorumlaHayır gelmez ondan engelle gitsin
Sevgi böyle bi şey değil
Kudurmuş o bi gün istemese diğer gün istiyosa sence sevgi mi bu buraya sorman bile hata bi düşün yani sevgi mi sence?
Ha bi anda gidip 2 ay sonra neden döndü ben söyleyim
Nedensiz gitmedi o
Buldu birini yaptı yapacağını sonra işi bitince geri döndü şimdi sıra sende
Senden de foto istiyo sonra seni de yatağa atıcak
Aklın varsa kurtulursun bi an önce şu pislikten00 Yorumla- Cinsellik konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılSeni kullanıyor gerçekler de kullanıp pompalayıp seni kenara atıp başkasına geçecek bir zamanlar biri demişti dersin onu engelle bir daha konuşma büfelerin elimde derse onu siber suçlara şikayet edip tazminat davası açacağına söylemen yeterli kurtulursun ondan ondan uzak dur kendin için
00 Yorumla
+1 yılSen en doğrusunu yapmışsın. Zaten içinde şüphe olması bile adamının niyetinin masum olmadığını gösterir. Sen yollamak istemiyorsan o tamam diyebilmeli, sen onu bi nude yüzünden kaybetmekten korkmamalısın.
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılDoğru olanı yapmışsın pişman olmanı geretiricek birşey yok..
20 Yorumla
+1 yılyahu adamı tanıyan sensin yani seni sevip sevmediğini sen daha iyi bilirsin ama nude isterken neler söyledi etti bilmiyoruz genelde nude isteyen biri ileride kullanmak için ister ama belki de adamın stili budur çıplak görmek istiyordur ne bilelim.
02 Yorumla- +1 yıl
İlişki adı altında cinsellik yaşamak istiyor ya yoksa zaten gitmezdi benden ilk sefer çok iyi anlaşıyorduk
- +1 yıl
o zaman yapacak bir şey yok en doğru karar olur vereceğin bu karar.
+1 yılSevmediğine emin olabilirsin, nude istemek sapkınlık bana kalırsa ne kız arkadaşlarım olsun ne de başka bi kadından istemedim.
37 Yorumla- +1 yıl
Çok haklısın insan o an göremiyor da maymun gözünü açtı
- +1 yıl
Mine ona göre çocuğa yürüyeceksin galiba
- +1 yıl
@mine12390 yok küçük yiğenim
- +1 yıl
Üzücü, bi’ de bunları arkadaşlarıyla birbirlerine gösteriyorlar
- +1 yıl
Şaka gibi gerçekten ya
- +1 yıl
Kaybettim sandığın, kazandığındır bazen diye boşuna dememişler. Zararın neresinden dönersen kârdır :) tecrübe edinmiş oldun kardeş fazla kafana takma akıllandıysan geç gitsin
Sevmek cinsel emellerine alet etmek değildir Masumdur ve anlayış ister. Seni basbaya kullanıyor, sende gözlerini kapamissin, açman gerekiyor. Böyle insanlar uğruna herseyinizden odun vermeniz çok üzücü. Sanırım sevgi nedir öğrenmeniz gerek.
10 Yorumlaeğer yüz yüze görüştüyseniz senden sürekli nude istiyorsa o gün sohbet etmekle kalmamışsınızdır. o yüzden uzaklaştırman iyi olmuş ama senin yolun yol değil
05 Yorumla- +1 yıl
O neden
- +1 yıl
Eğer yüzün çıkmayacak şekilde gönderdiysen sorun yok fakat çevrenden tanıdıkları varsa seni gösterip rezil edebilir. ya da yüzün çıkmasa bile fotoları yakınına gösterip bak burası banyosu burası odası vs gibi ipuçlarını karşıdaki insanlara söyleyip senin olduğnuu anlamalarını sağlayabilir. Ve nude fotoğraf istediğinde eğer seviyorsan neden atıyorsun birlikte olun tamam naparsanız yapın ama sana nude at diyen biri seni sen olduğun için değil masturbasyon için seviyordur yani
- +1 yıl
Düşüncende haklısın ilk başlarda ilgi görünce bağlandım biraz suratımı göstermedim ama vücudumda dövme var zaten tanıdıklarımı tanımıyor yaymaz tanıdıklarıma ama kendi erkek arkadaşlarına atabilir ondan emin değilim biraz ağzı iyi laf yapıyordu ona kandım
- +1 yıl
Herkes bir değil işte çağ çıkarları için kullanmaya dönmüş
+1 yılHerkesi bilemem ama ben güvendiğim ve bana da güvenen birinİ kolay kolay bırakmam. Bana daha önce çıplak resimlerini atanlar oldu ama hiçbiri ile şu an konuşur değilim. Ya sohbetini beğenmemişimdir, ya da aşırı güvenilmeyecek kişidir o yüzden onları bırakmışımdır. Aslında ben sapık değilim ama güvenilir ve anlayışlı bir kız bulsam ve o da bana resim gönderecek kadar güveniyorsa ona yanlış yapmam, mümkün olduğunca uzun bir ilişki yaşamaya bakarım.
08 Yorumla- +1 yıl
Ama sürekli çıplak foto muhabbeti olması ve zaten beni sevse bırakmazdı bir kere
- +1 yıl
Sürekli istiyorsa evet biraz anormallik var. Seni kullanarak zevk yaşıyordu sanırım.
- +1 yıl
Cinsel sohbet yapıyor muydunuz?
- +1 yıl
Evet soru soruyordu 2 ay konuşmadık geri döndü geri döndüğünde sorduğu soru hayatına giren çıkan oldu mu seks yaptın mı
- +1 yıl
Manyak biriymiş. Hem daha önce tanımadığın biri sonuçta, güvenilir biri olup olmadığını anlaman, sohbetinden seni ne için kullandığını farketmen gerekiyordu.20 yaşındasın sanırım, instagramdan rastgele mi tanıştınız?
- +1 yıl
Bir kere görüştük o görüşmede de öptü zaten aynen instagramdan tanıştık yaşım 21
- +1 yıl
Bence senin de hoşuna gidiyordu bu ilişki. Onunla cinsel sohbetten zevk alıyordun. Almasan niye yapasın zaten :)
- +1 yıl
Bana ilişki düşündürttüğü için sürekli evet ama baktım ki ilişkiye dönmüyor sorgulamaya başladım artık
- Cinsellik konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılHey Allahım ya bu tip erkeklerin tuzağına düşen kızlara berat kandili hürmetine akıl dağıt lütfen bu gece 🙏
40 Yorumla - Cinsellik konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılLibidosu yüksek bir hayvan. İyi yapmışsın onun gibi birinin yokluğu sadece mal kaybıdır ve doğru düzgün birini mutlaka bulursun.
10 Yorumla Bunun sevmeyle alakası yok. Ancak sen de biliyorsun ki günah. Allah'ın razı olmayacağı şeyleri yaparak mutlu bir hayat elde edebileceğini zannetmek sadece zannetmekte kalır.
10 Yorumla
+1 yılTabii ki kullanıyor. Sen de pişman olabilirsin normaldir hoşuna gidiyor olabilir. Ama seni kullanıyor o net. Bu durum kabulünse devam
02 Yorumla- +1 yıl
Ben bu durumu ilişkiye çekebilir miyim diye düşünüyordum da imkansız
- +1 yıl
evet imkansız
Her ilişkide cinsellik var ama ilişkide flört bir ilişki sayılmaz. Kendin zaten sorunda cevabını vermişsin bir gün duruyorsa diğer nude istiyordu. sence seviyor olma ihtimali yüzde kaç ?
00 YorumlaHayır tabiki seni kullanıyor sadece kızım yapmayın böyle şeyler ilerde çok kafanıza vurursunuz... internette yayarsa ailende zor durumda kalacak sende..
00 YorumlaBildiğin çıkar ilişkisi olmuş seni kullanıyor yapma böyle şeyler bana ulaşırsan sana anlatmak istediğim şeyler var
03 Yorumla- +1 yıl
Tabi
+1 yılNude nedr abi manyak misnn ya. Ekran yalamaktan keyf mi aliyiosnz
30 YorumlaCinsellik konusunda 550 cevap paylaştı. enteresan, umarım sadece o amaçla yaklaşmamıştır sana
24 Yorumla- +1 yıl
O amaçla olduğu bariz net bence. Çünkü eve çağırdı gitmedim daha sonra o zaman dışarıda bile görüşelim demedi. Gelseydin sabahlar olmazdı diyor utanmadan
- +1 yıl
Yani başlarda attım nude ama ben gerçekten sevilmek istiyordum yani o da bence ciddi bir şey istediğimin farkındaydı da işte ciddi istemiyordu sanırım amaaaan :(
+1 yılFlört ile sevgi aynı şey değil hanımefendi 😏 ben olsam doğru kişi olsa severdim ama bazen olmuyor 😔
12 Yorumla- +1 yıl
Takılmalık görüldüğün bariz net diyosun
- +1 yıl
Nasıl anladıysan öyle 😜🙂 doğru kişi olsa nude nedir la canım olurdu o kişi.
+1 yılHe canım seviyor.. 31 çekmek için malzeme arıyor kendisine, direk blok et bidahada görüşme. Tanımadığınız İnsanlara neden Nude atarsınız anlamam.
10 Yorumla
+1 yılSadece bunun için birlikte, atmam diye yazsan seni şutlar. Böyle erkekler sevgi ne bilmezler bile, kendini kullandırma
00 YorumlaCinsellik konusunda 2,9b cevap paylaştı. Ya İnan senin gibi birçok kız var yeminle küçük çocuğu şekerle kandıramazsın ama sizi kandırmak çok basit gerçekten bi KADINI güzel yapan ZEKA’dır...
01 Yorumla- +1 yıl
Kim kimi kandırıyor bir uza ya
+1 yılNude istenir ama sonra cevap vermiyorsa alacağını almıştır pust
03 Yorumla- +1 yıl
Hayır cevap veriyor ama sürekli nude muhabbeti yapıyo her gece boydan foto nude bıktım artık
- +1 yıl
Atma o zaman, nasıl bir zihniyet awk
Her gün nude mi olur. Seni sevmez sana öyle söylim fiziğin için seninledir. - +1 yıl
Senle güzel olduğun için konuşuyorum demişti🥲 jeton bana daha yeni yeni düşüyor
+1 yılyaş kaç merak ettim 15 yaşındaki biri bile çıkar için kullandığını bilir
02 Yorumla- +1 yıl
Duygusal düşündüğüm için göremedim bunları
- +1 yıl
mümkünse nude atma keşke hiç atmasaydın şiddetli bir şekilde ayrıldığınızda tehdit olarak kullanabilir öyle bir şey yaparsa da şikayetçi ol
+1 yılYüzyüze görüşme vakti gelmiş. Nudeyi bizzat kendi çeksin.
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılNudesiz günüm geçmiyor ki ilişki istiyorsun güzelim
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu tiplere bizim burada OC. diyorlar sizin orada ne derler bilemem
10 Yorumla
+1 yılErkekler seks ister. Bu bir gerçek ama evlenmek istiyorsan vermeyeceksin
00 Yorumlabişey söyliyimmi fotona bakıp 31çekiyor onun için deposun
00 Yorumla
+1 yılAdam seni kullan at mendil gibi görüyor bacım. En iyisini yapmışsın.
00 YorumlaÇooook sever yoluna ölür senin, yahu ne sevgisi yalan dolan inanma ona
00 YorumlaObjesin onun için heyecan veriyorsun
Şimdi şekeri elinden alınan çocuğa döndü
Ve sen acıyorsun şimdi00 Yorumla
+1 yılSeni hem sapıtmak hemde kendini tatmin etmek istiyor
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılSebebi cinsel tatminlik sağlamak gerçekten sevdiği yok seni kullnmis
00 Yorumla Seven sahip çıkar kollar, boş işlerle muhabbetlere bakmaz, böyle şeyler istemez
00 Yorumla
+1 yılNude istemek nedir yahu, çok iyi yapmışsın bence :D
00 YorumlaG*te başa bakıyorsa daha başlarda, ondan adam olmaz, koşarak uzaklaş.
00 Yorumla
+1 yılçok iyi yapmıssın o seni emin ol sadece cinsel obje olarak görüyor baska bişey değil kanma ona gec bile kalmıssın
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl%100 azmıstir. Ve sevmiyordur.
Edepli olsun , ahlaklı olsun. Mal mal şeyler istemesinler.
Ayıp la00 Yorumla
+1 yılEvine çağırsan var ya Ferrari arabasından daha hızlı gelir.
@sebepsizçiçekk04 Yorumla- +1 yıl
Boş yapma hüseyin
- +1 yıl
lan salak demek istediğim o kadar sapık ve Abaza birisi
- +1 yıl
Ne anlayacaksın ki aptal kızlardan farkın yok baksana eğer zeki olsan bu soruyu sormadan atılmayacağını bilirdin.
- +1 yıl
Ayyyyy düzgün konuş
Neyini kaybetmek istemiyorsun bildiğin çıkarı için sevgili olmuş seninle kim bilir senden başka daha kaç kişiyle konuşuyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılseni kullanmış işte yarın bir gün sitelere düşersen şaşırma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeninle nude attigin icin mi konussun istiyorsun
Bence iyi yapmissin hatta gec bile kalmissin01 Yorumla- +1 yıl
Çok haklısın teşekkür ederimm
- Cinsellik konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılVallaha seni görmüş aynen geç kalmışsın keşke atmadan çıkarsaydın
00 Yorumla - Cinsellik konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBuluşup sevişmek imknai varken neden hâlâ foto isyer ki
00 Yorumla Cinsellik konusunda 2b cevap paylaştı. Nesine pişman oldun acaba merak ediyorum. Olması gerekeni yapmışsın, pişman olacak olan varsa odur.
00 Yorumla
+1 yılNude isteyen sevmiyordur kısa ve net öyle embesil beyinlerle olmayın
20 Yorumla
+1 yılKullanıyor adi herif!!!
22 Yorumla- +1 yıl
Allahım ya bunun yüzünden bu günde ağzımı bozdum😤
- +1 yıl
Böyle erkekler nasıldır biliyor musun? Şeref yoksunu, aklı iki bacağı arasında olan, dışarıda adam rolü yapıp asıl yüzü sapıkk ollan bak bak yorumlarda da var mesela ne şeref var ne utanma!
+1 yılBir erkek nude istiyorsa sevmiyordur. Seni sadece cinsellik için kullanmış. Geçmiş olsun umarım bir daha aynı hataya düşmezsin.
00 YorumlaSakın atma ne münasebet ya resmen kullaniyo seni ona isteme cesaretini verme ve yoluna bak sende böyle çoluk çocukla sevgili olunursa olucagi bu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılfevri davranmışsın şimdi bekle bişi yapma bakalım yazacak mı sana
06 Yorumla- +1 yıl
Engelledim diyorum abi fevri davranmışsın diyosun
Cevap sahibi+1 yılabi şaka mı yazmış engellediysen nasıl yzdı ayrıca engellediğini yazmamışsın ayeıca bana niye bağrıyosun?
- +1 yıl
Önce whatsapptan engelledim sonra instagramdan yazdı ordan engelledim bağırmadım teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılkaldır engelini ozaman barışmak istiyosan rica ederm
- +1 yıl
Böyle biriyle barışmam doğru değil bana kalırsa çünkü ilişkimiz ciddi değil
Cevap sahibi+1 yılsen bana bi takip atsana
Benden nude istiycek erkek dogmadi daha ve hic sevgililerim istemedi
11 Yorumla- +1 yıl
Yürü be kizim helalll😂
+1 yılnude isteyen sevebilir ama okişi sevmiyor seni gidip gelmesinden belli yol ver
00 Yorumla- Devamını Gör (61)
Devamını Gör(106)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem