Kısayım ben :'( o ise uzun. Kaş kısmının azıcık üstüne geliyor. Ve hiç mutlu değilim azicik topuğu olan ayakkabı ile beni ezer geçer. Ulan ne olurdu 1.60 bir kız olsaydı. Türk kızı çok kısa ama bana uzunu geliyor anlamadım gitti. Çekim mı var ne var? Ama ben istemiyorum. Kız güzel fiziği iyi kendisi harika, ama çocuğu gibi kalıyorum mk. 1.48 kız da olur ama 1.70 olmuyor.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ulan ben 1.72 yim. 1.70 i beni kabul etse uçacam. Sen habu kızı beğenmiyormusun. Hani kızları eleştiririm geneldede bazı erkeklerde normal değil cidden.
Oha kizlarin yorumlarini gordum ben şok snndkcc ya kankiii ben 153um dusun artik ama takmiyorum nasil mutluysan oyle yasa seviyosan onu sorun etme boyu ben de takmiyorum artik cunku herkes benden uzun yaaaa
Ya seviyorum da cidden çok kötü hissediyorum. Bak topuklu giydi bir gün çok kötü hissettim ayrıca elimi kızın omuzuna atamıyorum. Komik oluyor. 1.50-1.60 bulsam çok iyi olur
Yabi haklisin kotu hissedersin yani arkadaslarinin bakislari filan da olur😳 ama yeterince sevmiyosun bence sevseniz boyle dusunmezdin bile. Aynen bidahakine dahha kisa bakarsin🙊
Sevmiyorum demeyelim bence. Ama deli gibi aşık değilim. Hayatımda bir kez aşık oldum gözüm hiçbir şeyi görmeyecek kadar , bir daha da olmadı. İleride de olmaz sanmıyorum.
yeterince asik degilsin iste😅 ben de onu demek istedim. Anladim uzuldum:( olur belki belli olmaz oyle dusunme
Hayırlısı ya bilmiyorum.
Kızdan boyu yüzünden mi ayrılacaksın?
Bunu düşünüyorsan kızı zaten sevmiyorsundur ayrıl bencede.
Ya nedir bu boy takıntısı sevenini bulmuşsun boyuna bakıyorsun Allah akıl versin
Kızın yanında çocuk gibi kalmak iyi mı?
Çocuk gibi kal ne olmuş aranızda sanki 10 cm var altı üstü 4 5
Boylu boyuna huylu huyuna işte takma kafana bukadar
İstersen olabiliriz 156 yım ben kxndnsnsnajajajsjsj
Sevgili aramıyorum, biri ile reelden tanışmayı tercih ederim, ama 1.56 bulsam çok güzel olurdu.
Şu anki sevgilim de iyi ama kendimi iyi hissetmiyorum. Kızın yanında kısa kalmak çok kötü. Hele arada ayakkabı giyiyor topuklu, cidden kötü.
Yok yani şaka yapıyordum ben de zaten ciddi anlamda söylemedim.
1.56 olarak 1.74 erkek kabil eder miydin?
Sana 166-167 den uzun kız yakışmaz. Ama seviyorsan da böyle şeyleri önemsememelisin seven insan takılmamalı böyle şeylere.
Seversem kabul ederim neden etmeyeyim ki
Evet cidden yakışmıyor o yüzden kısa boylu kız istiyorum ama şansıma hiç gelmiyor. O kız da iyi kimseyi üzmek istemem ama cidden uyum olmuyor ya, beni de anlayışla karsilasa iyi olur. Erkek kızdan uzun olmalı en az 10 cm flan.
Knk senden en az 7 cm kısa olmalı.
Ayrıca uzun boylu kızlar boyu takıyor
Ayrıl 1.65 altı kız bul.
Benim boyum 1.61 biz çok yakışırız
Saçmalama kullan ve at onu