Merhaba bana saplantili bir cocuk vardi bana inanmiyordu erkek arkadasim olduguna surekli farkli farkli numaralardan arayip mesaj atiyordu bana kalicaksin diye erkek arkadasimin oldugunu soyleyincede inanmadi seni ayiricam dedi neyse ben de erkek arkadasima anlatim konustular basta onada inanmamis fotomuzu istemis fotomuzu atmis ciddiyim ben demis oda allah'a emanet ol kardesim demis simdi erkek arkadasim seviyormu cidden benimle ciddimi yoksa erkeklik gudusuyle koruyormu beni genel yapisi vurdum duymaz bir tiptir ilkez vurdum duymaz karakterli sevgilim oldu digerleri saplantili ve takintiliydi
Bana saplantili olan cocuk ile erkek arkadasim konustu simdi cidden benimle erkek arkadasim ciddimi?
Sen sevgilisin yani tabiki bunu yazması normal ne güzel medeni medeni konuşmuşlar. O yazıları yazan babasından isteyeceğim tarzında bence ciddi olmasa yazmaz kardes benım sevgılım uzak dur yazıp bıtırebilirdi o cümleler aklına geldiyse bence ciddidir ama pek bilemem de yani onu zaman göstercek
1
20 Yorumla
Soran
+1 yıl
Insalllah ciddidir erkek arkadasim saplantili biri degil vurdum duymaz karakterlidir.
bence sen bi aramaya felanda alıştır bunu gerçekten sonra yazmamayada başlar olmaz böyle gezin edin sadece o işlem için gibi hiç güzel değil söyle dile getır cıkalım dısarı gezelım felan de
üf bu ne ya ama garip gerçekten ya abisi olsa nolur kuzenı olsa nolur senle konusmak ıstese her türlü vakti yaratır gerçekten bak ben staj yaparken bi dk bile vaktim olmuyodu o zaman cocukla konusabılmek ıcın wc gırerdım yanı orda arar yazar cıkardım ortam yaratmak ıstesn yeterkı ve sen onun her dedıgıne he deme
ciddiye benziyor ama bir kızı bu sekilde bi erkeğin elinden almak da egolarini okşar. Bu sebepten de yapmış olabilir ya da sonuçta suanda onun sevgilisisin yapmak zorunda hissetmis de olabilir
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Iste bende onu merak ettim karakter olarak vurdum duymazdir erkek arkadasim...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sen sevgilisin yani tabiki bunu yazması normal ne güzel medeni medeni konuşmuşlar. O yazıları yazan babasından isteyeceğim tarzında bence ciddi olmasa yazmaz kardes benım sevgılım uzak dur yazıp bıtırebilirdi o cümleler aklına geldiyse bence ciddidir ama pek bilemem de yani onu zaman göstercek
Insalllah ciddidir erkek arkadasim saplantili biri degil vurdum duymaz karakterlidir.
vurdum duymaz değilmiş ama bak ne güzel korumuş yani seni ki olması gereken belli etmiyor olabilrimi sana
Mesajlasma cok ama cok fazla arama yok bulusma var az bulusuyoruz 2haftada 1 sevisme oluyor evde haftada 1 kerede disariya cikiyoruz
bişi dicem neden o kadar az bulusmussunuz sanki afedersin sadece o işlem için buluşuyor izlenimi aldım ben arama felanda olsun bundan sonra
Demi ama burda ciddiyim diyor seveni cideen anlamiyorum ben
bence sen bi aramaya felanda alıştır bunu gerçekten sonra yazmamayada başlar olmaz böyle gezin edin sadece o işlem için gibi hiç güzel değil söyle dile getır cıkalım dısarı gezelım felan de
Haftada 1 2kere cikiyoruz 14 gunde bir sevisme oluyor 7 24 saat yazisma oluyor ama sesli az oluyor acil durumlarda sadece sesli konusma oluyor
Birde benim ailemde sorunlu gorurler korkusu da var bende hep tenha kimsenin goremeyecegi yerlere gidioz hemen bizim akrabalardan biri yetistirmis
çalışıyor felan mı bu cocuk yanı bana az geldı ben sevdıgımın sesını hep duymak ısterımm
Hayir calismiyor tek yasiyor issizlik ve annesinin gonderdigi parayla geciniyor surekli arkadaslarinda kuzenlerinde
eee çok saçmao zaman bu tavırlarıı aaa bide tek yaşıyormuşş kızzzz 7 24 sana yazması senle gezmesi gerek
Evden cikmiyorki arkadaslari hep evinde ya da o onlarin evinde bazen abisinde kaliyor ya dq abisi onda biribirilerin affedersin g.. t ayrildiklari yok
Ne zaman konussak abimdeyim kuzenimdeyim cogunluk onlarda kaliyor
üf bu ne ya ama garip gerçekten ya abisi olsa nolur kuzenı olsa nolur senle konusmak ıstese her türlü vakti yaratır gerçekten bak ben staj yaparken bi dk bile vaktim olmuyodu o zaman cocukla konusabılmek ıcın wc gırerdım yanı orda arar yazar cıkardım ortam yaratmak ıstesn yeterkı ve sen onun her dedıgıne he deme
Dogru diyorsun
:)
Hayirlisi bakalim sosyal medyalaridq elimde kizlarla konusmuyor ama fake hesap diye birsey var ya da ne bileyim realde gorustugu vardir
olabilir hiç bilemeyiz valla onu sen anla tavır vs aldıgında sana yaklasımı nasıl felan denemek lazım
Ben oraldan hoslanmadigim icin kondomla yaptim cilekli kondomla her eve gidisimda sayiyorum 12 taneydi 4 tanesini kullandik 8 tane kaldi okadar paranoyak oldum önden olmadi cunku anatomik olarak zar turumden dolayi
Birde bu sogukluk benim kurstaki mudur ile samimiligimizden sonra basladi
ciddiye benziyor ama bir kızı bu sekilde bi erkeğin elinden almak da egolarini okşar. Bu sebepten de yapmış olabilir ya da sonuçta suanda onun sevgilisisin yapmak zorunda hissetmis de olabilir
Iste bende onu merak ettim karakter olarak vurdum duymazdir erkek arkadasim...
He doğru gidip senin için çocuğu öldürmesi gerek
Yok artik onumu dedim ben