Yardım edin lütfennn
sevgilim 1.68-70 gibi boylarda kilosu da 65 falan ben de 1.60ım
annem sevgilimi çirkin ve çelimsiz buluyor :((
kendine yakıştırıyo musun diyor bi çanta bile taşıyamayacak birini bulmuşsun diyor baban onu daha görmedi görse kabullenmez diyor
ne yapacağımı bilmiyorum bizi zor kabule etcekler belli
sevgilim 1.68-70 gibi boylarda kilosu da 65 falan ben de 1.60ım
annem sevgilimi çirkin ve çelimsiz buluyor :((
kendine yakıştırıyo musun diyor bi çanta bile taşıyamayacak birini bulmuşsun diyor baban onu daha görmedi görse kabullenmez diyor
ne yapacağımı bilmiyorum bizi zor kabule etcekler belli
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sen beğeniyorsun diye herkes beğenmek zorunda değil ki
hayırdır annen mi evlenecekmiş sanki😅 sen seviyorsan onlara ne yani hani karakteri falan olsa neyse de fiziksel görünüşü yüzünden bir iinsan bu denli yargılanmamalı
Ya bende diyorum içi güzel diye aslında çok da çirkin değil az kusurları var o da düzelmeyecek şeyler değil ama diyo ki sevgi her şey değil falan
Anasıda kızının iyiliğini istiyordur elbet o denli birisi koruyabilirmi sence bir kadını ve ya geceleri zevk verebilecekmi o yüzden ana haklıdır
@БуЙнО_ГоЛоВА Gücün fizikle alakası yok bence ben de kısayım ve zayıfım ama kollarım kuvvetlidir anlatabildim mi ben kendimi korurum
Yavv he korursun şimdi sen evlendin diyelim yarın bir gen bu evlendiğin kişi ile gezeceksin ya hani nerede olursa olsun işte ozaman sen lafta yersin şaplakta artık anladın sen... önce yaşadığımız ülkeyede bakalım içerisindeki insanlarada.
kız kendine gardiyan ya da afedersin jigolo aramıyor. kendine bir eş arıyor. her insan kusurludur ve eksiktir. eğer birbirlerini seviyorlarsa zaten dış görünüş meselesini aşmışlardır çünkü dış görünüş sadece ilk izlenimde çekici kılan bir şey gerisi için çok da önemli değil.
bir insanın boyunun kısa olması onun güçsüz olduğu anlamına gelmez ayrıca. çok isterse spor yapar vücudunu geliştirir gerekli spor dallarında eğitim alarak gece sokakta laf atanları benzetmeyi de bilir. insan bu hayatta kendini geliştirmek için var at gözlüğüyle dünyaya bakmak için değil.
Aynen öylee sonra erkekler ‘kadınlar uzun boylu kaslı yakışıklı erkek istiyorlar hep’ diye yakınıyorlar
İçimdekilerini tercüme ettiniz teşekkür ederim 🙏🏼
Yav kardeşim at gözlüğü ile ne alakası var şimdi bunun bak çok seviyor olabilirsin ama bu sevdiğin kişinin seni ķoruyabileceği anlamına gelmiyor ayrıca 1.68 boyundaki bir kişi vücüdunu geliştirirse ne olur karı gibi akü
umarım erkek çocuğun olur da 168 boyunu geçemez. anca böyle anlarsın. iyi günler.
Soran benim öyle bir yakınma derdim olmadı genelleme yapma çıkar artık şu at gözlüğünü her erkek aynıdır diyorsun bir nevi şu anda
İsterse 1.50 olsun bana ne bundan bu benim içinde geçerlidir gerçekler acıdır bu hayatta hep
He ayrıca bizim sülale dşşak kokuyor öyle 1.68 karı gibi çıkmaz bizden en azı 1.85
@БуЙнО_ГоЛоВА Tamam ne güzel de uzun boylu olunca ne oluyor? Madalya mı alıyorsunuz Allah katında daha mı üsttesiniz yıldızları falan mı topluyosunuz ne biçim bi yargı bu o kadar da dalga geçme bence sınanırsın
Dalga denizde olur kızım ayrıca ne alakası var şurda boy hakkında komuşuyoruz şimdi konuyu niye başka yere çekiyorsunuz olum siz ben uzun olanlara madalya takıyorlarmı dedim? Benim dediğim şu o erkek seni koruyamaz bu kadar konuyu başka yerlere çekmeyin!.
tamam kanka senin dediğin olsun
Böyle yaparak sıyrılamıyorsun ama haberin olsun ve ya muhattab olduğun kişi cahil bi sen akıllı olmuyorsun. yinede iyi günler.
sıyrılmıyorum zaten alt tarafı kızın sorduğu soruya cevap verdik fikrimizi belirttik daha niye uzatalım politik bi dava mı çözüyoruz sanki burda uzatmaya gerek yok
“Her şeyi bırakıp bir köşeye, yanmaya hazırım ben onunla ateşlerde” de annene.
Ne kadar ekmek o kadar köfte. Sen de selvi boylu degilsin yani annen alışır zamanla
Aynen ben de prenses elizabet değilim yani abartıyorlar moralimi bozuyor
Sen aşıksan beğeniyorsan boşver çevrenin beğenip beğenmemesini
Baban ve annenin tipi nasıl
Annem 1.55 boyunda kapalı ve az kilolu babam da 1.75-80 falan kilolu kısa saçlı
O beni prens peri sanıyor😂
Nasıl?
Ya aileler hep evlatlarının iyi olmasını ister ya kariyer olarak eş olarak onu diyorum. Bence anneni al karşına konuş iyi biri boyuna posuna bakarak sevmedim bana değer veriyor kalbini seviyorum mutluyum vs hak verecektir
İnan ki annem hiç anlayışlı değil ona bi çok kez söyledim buna benzer lafları babam sevgilimi öğrenene kadar böyle konuşmazdı babam öğrendikten sonra ikisi de aynı ağızdan konuşuyor moralim bozuluyor
Sadece sorun dış görünüşü mü
Annem için evet ama babam daha görmedi sadece yanına yakışan birini getir karşıma dedi işte dinli imanlı olsun falan dedi ama o da sevgilimi görünce beğenmicek biliyorum
Sıkıntı bi durum ya. Mesleği var mi peki güzel bi işi varsa oradan kurtarır belki de
Okuyoruz daha benim son senem o daha 2 sene okuyacak sivil hava ulaştırma okuyoruz o havacılık yönetime geçicek
Bölüm hakkında bilgim yok ama güzel bi iş maaşı olursa muhtemelen kabul eder annen
Ay inşallah ya 3 aydır moralimi bozup duruyorlar sürekli tartışıyoruz
Umarım kavuşursunuz mutluluklar 🌸
Umarımm teşekkür ederim ❤️
O ne akü anan haklı ama acı da olsa :D
Ben tipini değil kalbini sevdim
He yavrum he görürüm seni evlemdikten sonra 4 gözün olunca