Neden geri geliyor sizce?

İyi geceler arkadaşlar dün ayrıldığım sevgilim bana yazdı biz 1 yıl önce bitirmiştik 2 buçuk yıllık ilişkimizi ve ben ayrıldıktan sonra ona ne yazdım ne aradım, oda benden ayrılır ayrılmaz benden önceki eski sevgilisine geri döndü ama bu 1 yıl ayrılık süresinde baba hep yazdı vs arada bir hal hatır sordu ancak dün bana yine yazdı önce hal hatır sordu fakat ben hiç oralı olmadım neyse ben sormadın ama ben söyleyeyim dedi babam çok kötü hasta dedi neyse bende geçmiş olsun falan dedim işte bana hakkını helal et gibi şeyler söyledi sonra da babası ona sen çok sempatik, güzel ve herşeyin üstesinden gelebilecek bir kızsın demiş dedi bana? Neden babasının ona söylediği şeyleri söylüyor ki bana , ikinci bir mesele hayatında biri varken niçin bana yazıyor sizce. Benden önceki sevgilisinin duyguları bittiği için onu terk etmişti 2 buçuk yıl önce ama benden ayrılıp ona geri döndü ancak benden gördüğü ilgi alaka, sevgi ve değeri ne şu anda hayatında olan kişiden görmüş nede daha önce bence önceki sevgililerinden görmemiş bana en güzel duyguları sen yaşatıyorsun derdi biz ayrılmadan önce, acaba benim ona olan ilgi alakamı unutamadığı için mi geri geliyor sürekli.
Neden geri geliyor sizce?