Siz neden bakıyonuz yahu
GÖGÜS ÇATALINA BAKMAYACAK OLGUNLUKTA MISINIZ?
Siz neden bakıyonuz yahu
Duyduğum ve gördüğüm kadarıyla bazı Kadınlar kıskanıyor şöyle bazı kadınların göğüsleri daha dik büyük daha güzel gözüktüğü için onun yanında küçük göğüslü kalıyorlar ve kıskanmaya başlıyorlar göğüs çatalına bakıyorlar bu nedenle.
Hadiya:))
@gokhans_34 Evett
Kadınlara bak sen
@gokhans_34 Hepsi değil tabikide bazıları
Anladım
Sütyenle hallediyorlar:)
@gokhans_34 HAHAH Takıntı oldu herhalde bu sütyen
😅😅😅
Sen kıskanıyormusun😂
Takıntı oldu 😂
@gokhans_34 Hahaha Tövbe yarabbi ben kimseyi kıskanmadım hiç.
Bazı kadınlar kıskanıyormu çok güldüm ve şaşırdım😂😂😂
Senin kıskanmana. Gerek yok o zaman😊
Boyutlar önemli değil zaten😊
Ya bakmıyorum diyenlerin %100 yalan zaten
Ben bakıyorum göğüslere de, Kalçaya da, Yüzüne de yani bakılmaz demiyorum ama bakmak vardır bakmak vardır. Şimdi eğer bakacaksan 1-2 defa çaktırmadan bakıp güzelmiş deyip kafamı çeviririm. Ama diğer sapık Abaza erkekler gibi 10 kere yiyecek gibi bakarsam hem ben kaybederim hem de kızların, erkeklere olan güvenini kaybetmesine neden olurum.
Bakarım elbette. Ama öküzün trene baktigi gibi uzun ve rahatsiz edici şekilde değil.
Kadınların da dekolte kapatma çabaları anca bizim yerli kezban takımının işi olur. Yıllarca Rusya da yaşadım böyle duruma şahit olmadım.
Aslında bu kapatma tavırları erkeği bir nevi suçlama, karalama duygusu hissettirir ki bir nevi erkegi taciz etmek olur.
Yani bakmasakta bakıyor muamelesi görüyoz.
😀😀😀😀
52 yaşında bize Kezban diyor 😂yıllardır isveçte yaşıyorum abazanlığı bi tek bizim kekoşlarda gördüm
@turkishdelight_ bende yurt dışında yaşıyorum. Burdaki erkekler çaktırmadan bakiyor. Bizimkiler gibi ilkkez görmüş gibi değil.
@turkishdelight_ Sen ne anlatmak istiyorsun anlamadım ki... isveçte yaşıyorsun diye üst sınıfa mı terfi ettiğini ima ediyorsun? Evet türk erkeği basittir , sorunludur ama aynen türk kadınının da olduğu gibidir. Ben zaten durumu görüşümde net olarak ifade ettim. Tam olarak hangi fikrime karşıysan onu söyle de bir zahmet daha net anlayabileyim.
Pardonda sadece isveçte yaşıyorum dedim ne üst sınıfı ya
Oh bee tüm gün nerelerdeydin sıkıntıdan patladım😃
Elbette fark ettiğim an bakmamak için ne gerekirse yaparım lakin yakalandığımda olmuştur
Kadın bilir ve avını gözüne kestirir sen baktığın an 150 metreden seni avlar sen yerin dibi 😃😃
Av ve ilişkisi ha😀
Biraz işlerim vardı ustad.
😀😀😀
Cevap
26Cevap
Erkeklerin bakışından rahatsız olan boğazlı kazak giysin😂
Çok doğru. Yani kapamakdaki amaç ne onu anlamadık zaten
"Bak benim çatalım gözüküyo" demenin kisa yolu kapatmaya calismak
Olabilir. Freud ne diyor acaba bu konuda😀
"Yatak odasını kız tarafı almalıdır "demis usta 😂😂😂😂😂
İyi espriydi.😀
Mersi 😉
Valla çokta güzel bakarım baktırırım da. Bakmak değil dokunamamak ayıp yahu kdkdkdkdkkfkdkdkf
😀😀😀😀
Maraşlı dizisinde demişti adam rahatsiz olucaksan neden acarsın falan aklıma o geldi
Haklı adam😀
Bakmam diyemem olgunluk olduğunu da sanmam ha içinr de düşmem ama 1 2 defa bakar geçerim 😄
Bir iki defa bakarım ama içine düşmem😀
Zaten kafanızı arasına koyup uyur musunuz diye sormadık😀
İlk bakış bizden değil aga jsjsjs :D İkinci bakışın günahına da razıyız yani :D
Ben bile bakıyorum ister istemez gözümüz kayıyor. Bazende hiç bakmam mesela zaten öyle giyinende bakalım diye giyiniyordur
Herkes kapatacaksanız niye açtınız yazıyor fakat bazı durumlarda istediğimizden de fazla açılıyor.
Öyle durumlarda mecburen kapatmak gerekiyor.
Siz kısa şort giyseniz ve yanlışlıkla otururken firikik verseniz kapatmaz mısınız?
Güzel benzetme. Bir an gözümde canlandı😀
This is a mans World
Erkek dedigin capkin olur 🤣
Hahaha gözümüz kayar her güzel görüntüye ama tabiki kotu bi bakış değil
🥂🥂🥂🥂
Lütfen abaza demeyelim ya alınıyoruz😄😄 açıyolarsa bakılır napak gözümüzü mü kapatak😵
Gerçi bu da doğru
ben şu soruyu soruyorum hep,
kapıyı pencereyi açık bırakıp da, hırsız evime girmiş demek ne kadar doğru? tedbirini alırsın, hırsız daha zor girer, ya da giremez.
kadınlar gibi erkekler giyinse yeminle aynı tepkiyi kadınlar da verirdi.
Istemsizce gözüm kaymıyor değil gözüm kayar illa yani içgüdüsel olarak Hem kızlar bile bakıyor erkekler bakınca abaza oluyo saçma
kendimi gördüm bi an bende elimle kapatıyorum bazen
Hiç benim gibi gözünü kapatan oluyor mu peki😀
Cıks değilim, aaa hımmm şeklinde kafada deli kıyaslamalarla bakılır 😅
İlla ki göz bir kere kayar ama daha sonra iradene hakim olup bakılmaması gerektiğini düşünüyorum..
Cook asiri bi dekolte varsa bakarım bana namussuz geliyolar
Kadın güzelse bakarım. Ama dikkat çekmek için yaptıysa oralı bile olmam.
Açıp da hakaret ediyorsa baktın diye çok ayıp. Tabi nasıl bi bakış orası da önemli.
Aciyorsan kapatmayacaksin zaten baksınlar diye açıyorsun.. sadece erkekler değil kadınlarda bakıyor zaten :)
Evet ben de yeni ögrendim bunu.
sırf bu yüzden bir hatunla sevgili olmuştum
destekli giymişti aldı aklımı namıssız
Kaç yaşında olursak olalım bakarız ister refleks deyin isterseniz gözüm kaydı
Güzelse karşı tarafın hoşuna gidecek onu rahatsız etmeyecek şekilde bakar üzerine iltifatda ederim
Bahmam asla ben masum edepli terbiyeli ahlaklı efendi bi bireyim
Dekoltenin her turlusu kadinlarin vitrini, alici gibi bakmasamda fikir edinecek kadar bakarim:-))
😀😀😀
Kadinim, böyle bir soruya cevap vermek de ne bilim😊ama dövme varsa ilgi ceker
Yorumları okusan erkeklerden çok kadınlar bakıyormuş.
😊tercih meselesi.
Ben dekolteli giyiyorum genelde. Yani şimdi ben açıyorsam millete niye bakıyorsun demek yanlış bence ama öküz gibi bakanlar için aynı seyi söyleyemiyorum.
Yani giyiyorsa neden kapatma çabasında o da tuhaf sizde öküzün trene baktığı gibi bakmayın kimse sizin için giyinip çıkmıyor kadınları korkutmaktan bir geri durun artık
Ben de bakarım hih sanki göğsü var da açmış derim icimden
Farkederim ama rahatsız olduğunu düşünür ve bakmamaya çalışıyorum
Dekolte giyiyorsam baksınlar diye giyiyorumdur bakın dokunmak yasak😂😂 ben bakarım şahsen kadın olarak çok açık saçık giyinip kendine olmayan pamuk tikistirilmis sudyen takana😀😀
@Jackspeed giyiyorsam giydirmez eşim
Kadinlara da gogsu olmayip yaPay gogus yapana bakiyorum😂😂
@Jackspeed eşim için giyiyorum aşiri takmam bunu
@Jackspeed Allah herkese vermiyor 😂😂ne yapsinlar sudyen tak tamm da neden sana buyuk olan neden icine bşy tikip sana yapay duran bisey yapiisun aynayadamı bakmiosun 😀😀
@Jackspeed nekii
@jackspeed kalsn o zamn
@Jackspeed gt ic
@Jackspeed uğraşamam
Ben sutyenlerini yamuk taktıkları için çaktırmadan bakmistim 😂😂
Bizde bakıyoruz kadınlar olarak mesela göğüs arama dövme yaptırdığım için daha çok açıyorum
bakılmaması gerek bence sonucta eşitiz diye boşa demiyoruz senin hoşuna gitmeyeni karsındakine yapmaki başına gelmesin :)
ister istemez oluyor beyin işte göz bir şeye bakmak için yaratılmıştır.. sizde götümüze bakmayın o zaman ıq nklgfböçd
Bi yerimi gostermicek sekilde giyinirim. normal tişortle bile risk almamak icin kiyafetimin onunu kapatrm yani bu gayet normal.
Valla guzel olanlara Ben de bakiyorum
😀😀😀😀
Yahu seni takipten yanlışlıkla çıkmışım. Nerdeydin sen.
Cikarabilirsin sorun yok
800 kişi takibimdeydi. Eledim yorum yapmayanları sen arada gitmişsin. Bilerek yapmadım. Tekrar 750 kişi takibe aldım. Yine denk gelmişsin. Neden çıkarayım seni.
Bilemiyorum artik
Her iki tarafta sorumludur. Gözünüze sahip çıkın 😀
Doğru.👏👏👏
Bakmayacak kadar olamadim daha. 😂😂😂
😀😀😀
Ben bile bakarım yani
Mk bakmamak olgunluk değil iktidarsızlıtir.54 yaşındayim yine bakıyorum.
İnsan bakıyor, tabi hoşuna giderek bakmak değil benimki bakın diye açılmış her şeye bakarım 😄
Bazıları dikkat çekmek için bir yerlerini yırtıyor. Şunlara prim vermeyin
Ben bile bakıyorum. Bakmakta özgür insanlar tabi rahatsız edici olmaıdğı sürece
Bakarım ben 🙈😄
😀😀😀
Vallaha sevap
🤣🤣 dekoltesiz giysin oda
Hayır asla bu olgunluğa erişemedim.
Hayır değilim sgzhzhznsjdj bakıyorum
Ne yalan söyleyin bakıyorum🤫😁
Eririm çatalı görünce
İstem dışı da olsa bir şekilde bakılıyor
Dikkat çekecek ölçüde olanlara bakmamak mümkün mü?
Bakarım gözümm kayar😅😅😅
Ben çatala değilde genelde kalçalara bakıyorum😄
Eksileyen karılar kaşınıyorsunuz
Bakarım net devamı da grlit o daha net
Bakarım
Bakılsın diye açıyorlar haspalar
İster istemez bakar insan.
Bakmıyorum kskdkskdkskdf
Kasten bakmaya çalışmam gözüme çarparsa bakarim
bu nasıl bir başlık? abazalığın olgunluğumu olur.
Bakmiyorum 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?