İlk buluşmada öpüştük ve kendimi kötü hissettim eve gelince alkol almıştım biraz sarhoş olmuştum ama çok iyiydi herşey eve geldiğimi söyleyip uyucagimi dedim tamam dedi mesaj attım 2 gündür bakmıyor ne yazmayalim sizce son kez
Güncellemeler
+1 yıl
YARDIMCI OLUR MUSUNUZ :( LÜTFEN BİŞEY YAZMAK İSTİYORUM SON KEZZ
Sktrsn gitsin :D, götümle güldüm cidden, ilk buluşmanın günahı olmaz neymiş. Sanırsam fazla masumsun çünkü birşey yaptıysan yapmışsındır. Tek yapman gereken yaptığın şeyi istediğini kabullenmen kabullenmen (en azından böyle bi durumda).
Hiçbir şey yazma işte, sadece ama sadece zaman kaybı. Emin ol en fazla 1 hafta ara sıra aklına geliceksin, sonrasında 5 yaşında yediği lolipopdan farkın kalmayacak.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Demekki tek seferlik takılmış veya beğenmedi seni bu tip erkekler kolay kız avlar avcı yani ölme dikkat et olurmu
Ama bana dedi kitakılmalık olarak çağırmadım bunu bil dedi ilk buluşmanın günahı olmazmış
Sktrsn gitsin :D, götümle güldüm cidden, ilk buluşmanın günahı olmaz neymiş. Sanırsam fazla masumsun çünkü birşey yaptıysan yapmışsındır. Tek yapman gereken yaptığın şeyi istediğini kabullenmen kabullenmen (en azından böyle bi durumda).
Öpüşmemen gerekirdi bide ilk buluşmada bunun için çocuk kaçıyor senj basit kız olarak görüyor üzüldüm adına keşke kendini geri cekseydin
İstemediğimi söylemedim ama o zorladı ilk buluşmanın günahı olmazmış ne yazabilirim lütfen yardımcı olur musun
Yardımcı olmak isterdim ama artık iş işten geçmiş ne dersen ne yaparsan bir işe yaramaz
Ama seviyorum :(
Değil sevmek onun için ölsen bile bu o kişiye değil sana zarar verir o yüzden boşver
Bana gösterdiğin yolda önce sen yürümesini bil de engelle kanka kaçan kovalanır
emin misin kanka bunu mu yazım?
Bana güven sen
Özelden bana yazar mısın
ağzın kokuyorsa iğrenmiştir
kullanmış mı bir tık ne
Son kez ne yazabilirim sence sen olsan ne yapardın
ben olsam engellemiştim
bu kadar basit olmayın
Son kez bişey yazıp tavrımı koyup engellemek istiyorum sadece yardımcı olurmsn
dikkat et kendine burada abaza çok
Boşver cevap verse de istediğin gibi olmaz
Bişey yazmak istiyorum yaa ama içimde kalır ne yazabilirim
Bana kendini tanıdığı n için teşekkür ederim de
Olabilir bu
Umarım bundan sonra daha iyi birileri çıkar karşına
yazık ya
Off ne yazabilirim son kez 2 gündür ağlamaktan gözlerim şişti
kaç. yaşındason
18
birliktwe olmadın dimi
Hayır
cocuk utangaç mı
Hayır değil çevresi geniş birisi
alkol aldın seiştin yani sarhoş oldun mu
Evet çok başım döndü yerimde duramıyordum
istersen konuşabiliriz
İstek attım kabul edersen konuşuruz
ettim kabul saol
Iyi yapiyor
Müstehak.
Yazma, engelle
Ama bişey yazıp tavrımı koyup istiyorum sonra engellicem ne yazabilirim
Hiçbir şey yazma işte, sadece ama sadece zaman kaybı. Emin ol en fazla 1 hafta ara sıra aklına geliceksin, sonrasında 5 yaşında yediği lolipopdan farkın kalmayacak.