Bende ilerde yerleşmeyi istiyorum biseksüelim ben ve kızarkadaş istiyorum evliliğe kadar gitcek ilişki istiyorum ve bu ülkeden hemen gitmek istiyorum peki çoçuk falan düşünüyormusunuz? şu an ya da ilerde
Ben abd yi ziyarete gitmiştim kuzenim orda yaşıyoruz sorularım Nerde oturuyorsun Yaşlarınız kaç kaç yıldır evlisiniz Mesleğin ne ve kaç dolar alıyorsun maaş Ve abd vatandaşlığın var mı ve nerelisin
sizin için sevindim. karınız la düşünce yapılarınızı öğrenebilir miyim? örneğin, siyasi, ekonomi, din, değerler... vb. iki insanın çok zıt düşünceleri olduğu halde bile mutlu bir yuva kurulabilirmi bu en çok merak ettiğim şey her.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Bi ara lgbt çiftlerine sarmıştım Düğünde ikinizde gelinlik giydiniz demi birlikte resminiz varsa atabilme şansın var mı düğün resmi?
ikimizde gelinlik giydik ama resim atamayız
Bende ilerde yerleşmeyi istiyorum biseksüelim ben ve kızarkadaş istiyorum evliliğe kadar gitcek ilişki istiyorum ve bu ülkeden hemen gitmek istiyorum peki çoçuk falan düşünüyormusunuz? şu an ya da ilerde
Bişey dicem özelden mesaj atabilir misin benim xper seviyem yetmiyo
Ben abd yi ziyarete gitmiştim kuzenim orda yaşıyoruz
sorularım
Nerde oturuyorsun
Yaşlarınız kaç kaç yıldır evlisiniz
Mesleğin ne ve kaç dolar alıyorsun maaş
Ve abd vatandaşlığın var mı ve nerelisin
los angeles
22-27
ajans müdürüyüz maaşı söylemeyim
evet var
Lezbiyenler birbirinden nasıl hamile kalıyor ya merak ediyorum
Nasıl gidiyor ilişki?
her şey yolunda güzel gidiyor
Hayırlı olsun, mutluluklar. :)
teşekkür ederim canım
sizin için sevindim. karınız la düşünce yapılarınızı öğrenebilir miyim? örneğin, siyasi, ekonomi, din, değerler... vb. iki insanın çok zıt düşünceleri olduğu halde bile mutlu bir yuva kurulabilirmi bu en çok merak ettiğim şey her.
nasıl bir duygu
aşık oldugun birisiyle evlenmek çok güzel
hayırlı olsun amerikada evlatlık edinme var mı
evet var
düşünüyor musunuz peki
ilerde neden olmasın diyoruz bu aralarda işler yogun çocuk olursa zorlanırız ilerde bebek alırız büyüdüğünde şirketin başına geçer
anladım
özelden yazabilirsin
gerek yok merak etmiştim sadece
Evin reisi kim? :D :D :D
Ikimiz
Değişik bir durum ya tercih meselesi tabi.
Evet
Ne kadar saçma bir şey...
İyi yapmışsın mutluluklar
ailen ne diyo
Dugunume katildi
vay be
Nerde yaptın
amerika
Hayırlı olsun
Nerde yaptın
amerika
Orda serbestmi iyi hayırlı olsun ne diyek
serbest
Ailen ne diyor
hoş karşıladı
Nasıl aşık oldunuz?
karım ilk görüşte aşık olmuş bana tabi sonradan açıldı bende ona karşı boş değildim ilk beni öptüğünde açıldık
H. oo