Nude attım ama çok pişmanım?

2 3 sene önce bi flörtüme nude atmıştım ve 2 3 kişiye daha bunlardan birisi eski sevgilimdi. Gerçekten aptal ve cahilce bir hataydı ergendim ne yaptığımı bilemedim flörtüme konuşmayı kestikten kısa bir süre sonra instagramdan fake hesaplardan tehdit almaya başladım yazan kişi babamın telefon numarasını atıp yeni fotoğraf atmazsan eskileri babana wp den atarım demişti kavga edip engellemiştim ailemden korktuğum için yardım isteyebilecegim kimse yoktu 18 e yeni girdim bu sene tehdit eden çocuk yaymıştı yaşadığım yer küçük olduğu için sokağa çıktığımda sanki herkes benim çıplak fotoğrafımı görmüş ve biliyormuş gibi hissediyorum dışarı çıkmak istemiyorum psikolojim bozuldu hayalleri ve hedefleri olan bi insanım hemde sınava hazırlanıyorum tövbe istiğfar ettim aileme ve kendime karşı aşırı utanç duyuyorum konuştuğum çocuğun ve eski sevgilimin beni fotoğraflarımla tehdit edebileceği ihtimali aklıma gelmemişti yaşadıklarımı hatırlayınca çok utanıyorum gerçketen çok pişmanım hala aileme gidicek korkusuyla gözümü açıyorum sabaha bunu nasıl atlatabilirim yardım edin lutfen 🙏🏻
Nude attım ama çok pişmanım?