Sevgilimle 9 aydır sevgiliydik bazı sebepler yüzünden ayrıldık daha doğrusu o ayrıldı ama hala sevdiğine adım kadar eminim sevmedi diyemem bunu insan hisseder. Zaten ayrılırken de söyledi ama unutmam gerekiyor dedi bunun için de birbirimizi her yerden silelim dedi kopamıyorum senden dedi sonra sildi beni her yerden ama numaramı silmemiş neden olabilir?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlaar fikirleriniz önemli
Beni her yerden çıkardı ama numaramı silmemiş neden olabilir?
Özlediğini ve kopmadığnı söylemişti zaten onun üzerine böyle bişey yaptı. Umarım silemez beni aklından çünkü benim gibi birini daha zor bulur övünmek için söylemiyorum ama gerçekten zor kendisi de farkında ama işte
İnsanlar artık eskisi kadar sadık değiller... en ufak sıkılmada hemen bahanelerle ayrılıyorlar.. ya da niyetleri kötü oluyor arzularına ulaşamayınca uzaklaşıyorlar..
Samsun Ankara Aynı ünideydik ama pandemi girdi bir türlü görüşemedik o kpssye girdi atanıcak kim bilir nereye ortak bir alanımız kalmadı karamsarlığa kapıldı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
hala tam olarak bitmiş değildir onun için. kararsızdır.
Özlediğini ve kopmadığnı söylemişti zaten onun üzerine böyle bişey yaptı. Umarım silemez beni aklından çünkü benim gibi birini daha zor bulur övünmek için söylemiyorum ama gerçekten zor kendisi de farkında ama işte
zaman gösterir artık ne olacağını :)
Belkide sadece sevdiğini düşünüyorsun seven insan neden ayrılsın bence ayrılmamalı...
haklısınız seven insan ayrılmaz ama emin ol o aylarca birliktelikte sevmemiş olsa insan bunu ufacık da olsa hisseder.
İnsanlar artık eskisi kadar sadık değiller... en ufak sıkılmada hemen bahanelerle ayrılıyorlar.. ya da niyetleri kötü oluyor arzularına ulaşamayınca uzaklaşıyorlar..
Cok yalnız kalirsa aramak icin de engelle kanka ona ihtiyacın yok bak ölmemişsin
Acik kapi birakmis aslinda onu aramani istiyor istiyor derkende hala pesimdemi hala istiyormu yani surundugunu gormek istiyor
Kafası karışık olabilir. Senden kopamadığı ortada.
umarım dediğin gibidir :(
Severken vazgeçmek zorunda kalmak.. hiçbir yaşım unutturamaz bana
Çok kötü bişey beklesen bekleyemiyorsun yoluna baksan bakamıyorsun
Maalesef
Numarani bulamaz diye silmemistir
Belki de numara olayını pek önemsemedi karışıkkk
Demek ki henüz kopamamış sizden
Bilmiyorum.. belki de numara olayını pek takmıyor zaten görmüyor beni ama her yerden çıkardı görmemek için kafam çook karışık
Boşverin biten birmiş artık
Sebep ne peki...
Bir erkek neden bunu soyler.
Sebep mesafeler çok zorlanıyorduk artık görüşememekten çok iyiydik seviyorduk da ama mantığı kalbini yendi öyle söyleyeyim
Hangi sehirlerdesinizki
Samsun Ankara
Aynı ünideydik ama pandemi girdi bir türlü görüşemedik o kpssye girdi atanıcak kim bilir nereye ortak bir alanımız kalmadı karamsarlığa kapıldı
Cokta uzak sayilmaz ama.
Atansa bile yakinlara atanabilirdi. Bence gerekce mesafe olamaz. Baska sebepler var.
Sordum sana asla yalan söylemedim diyor mesafeler zor geliyor artık sürekli böyle üzüleceğimize bitsin dedi işte bildiğim bu maalesef
Sanmam... Ozel bisey sorcam... Uyarmi
?
Cinsellik varmiydi
Hayır ne o ne de ben böyle bişey istemedik ciddi düşünüyorduk
Bu iyi barii...
Neden silmediği ortada Anlasana
Neden * Zaten bir fikrim olsa size sormazdım
Bunu takip et detaylı bi şekilde uzun uzun anlatim istersen
Yani bel altı meselelerse buna hiç gerek yok bunları söyleyeceksen yani
Yok merak etme
Peki
Yazdım