Güncellemeler
+1 yıl
Bu duaları okumak caiz mi? Hangileri caiz?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Hacet namazı var o caiz dilek duası da var 4444 defa okunuyor bunlar caiz senin kast ettiğin rütüellerle ve bir takım buyulerle asık etmedir o da hiç girişme derim
Kardeş büyüden bahsetmiyorum zaten. Ama ayet ve esmalarla yapılanlar da var. Hangisinin caiz olduğunu merak ediyorum. 4444 defa okunan ne?
4444 Sali barik diye mi geciyor emin degilim kitaba bakmam gerek Allah'ın ayet ve duaları esmaları her zaman caizdir içeriğine bakarsanız felanca kişi sevsın donsun degilde murad edilir ve ayetlerle Allah tan ricada bulunur hacet duası var 2 rekat namazdan sonra okunur orngın ayse bana donsun dersın hacet duasını okursun senin dilegın aysenşn donmesi o hacet duasıyla dilekte bulunuyorsun bn Boyle biliyorum en azından
Kitabın adı ne?
Bende normal içinde yasin ve diger duaların oldugu dua kitabı kadifeyle kaplı netten bak 4444 okunan dua salatı tefriciye diye geciyor
Yav kardeşim ben sana kitabın adını soruyorum sen bana netten bak diyorsun. Netteki bilgiler yanlış veya eksik olabilir. Bari özelden görüşelim de yardımcı oluver
Kardeşim sorun değil yardımcı olayım tabide gece oldugu için kitabı bulup adını ögrenmek goruntu yaparım uyuyan var ben size atarım uygun zmanada
Gizliliğini açarmısın soracaklarım var. Yanlış anlama amacım sana sarkıntı olmak değil. Konuştuktan sonra engelle istersen
Acıyorum hemenn bakın lütfen kapıycam
Tamam
Oldu mu
Evet istek gönderdim baş harfim ş
Takip atsaydın bari mesaj atamıyorum😂 ya da sen at
Hadi ya tamam dur hallederım 😂