Çoğunlukla çok şık ve pahalı giyerim. Okulumdaki bir kızın da bu çoğu zaman dikkatini çekiyordu birkaç ay öncesine kadar. Bugün bana şöyle dedi:Üstündeki çok güzel çok yakşıklı olmuşsun dedi sabah saatlerinde. Öğleden sonra saatlerde ise arkadaşları yanındaydı toplam 3 kişi , onlar da çok güzel üstündeki çok yakışmış falan dedi. Sonra yukarıdan aşşağı iniyordum o kız bana düştüm ya çok iyi falan dedi. Bu kızla samimiyetim hiç yok kankalık arkadaşlık vb sadece adımızı biliyoruz. Giyimimden vb param olduğunu da biliyor. Çözemediğim soru olunca bana erinmeden yardım ediyor ve uğraşıyor,1 kere böyle bir araya geldik ve böyle oldu. Sizce bu kız benle ilgili bir şey hissediyor mudur? Olur mu ilişki?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
yani baya özgüvenliymiş kız knka olmak istiyo bence
aramızda hiç muhabbet yok sadece adımızı biliyoruz. kankalık abes kaçıyor samimiyet olmayınca.
bencede hareketleri saçma.. Yüz verme. Herkese yalakalık yapar öyleleri.
bu kızla yarın sınıfta soru çözümü için başbaşa olacağız. Bu kızla öpüşmeye yeltensem beni reddeder mi?
uhaa hfjfjfhd nası soru çözümü için baş başa kalıcaksınız ya bi dkkk
okul özel lise ya imkan var o yüzden
başbaşa neden nasıl kaldığınızı soruyorum
Sınav senesi ve çoğu kişi kalmıyor mecburen ben ve onun arkadaslari
ee noldu anlat
kazan dairesine götürdüm kılodunu siyirip iki deliğini de emdim yaladım. 1 posta amcığını siktim ve bitti.
kurguya puanım 1/10 aşspsöpsödldş
Benim te ilk seksim oldu. Vajinasina her girişimde penisime çakmak ateş tutuyormuş gibi yanıyordu. Kız WhatsApp tan yarın bir daha soru çözelim yazmış.
aynen aynen ahahahahahha
Yahu yaşın kaç be kadın. Liseliysen gel yarım saatte kucağıma alırım Her şeye kurgu yalan diyorsun. Bir buluşalım seninle İstanbul'da isen
30 dakika sonra dudaklarıma yapışmış şekilde kucağımda olursun. Her kadın dayanamaz bana. İstanbuldaysan bir starbucks ta buluşalım.
ahahaahhaa aptal aptal konuşma knk eösldöldöld sanki hiç yakışıklı görmemişiz sanıcak hasba agaahqhahhah
böyle konularda fikrin olduğuna göre sekse meyillisin. gel bir de ben tadayım seni. Mesele yakışıklı görüp görmemek değil maksat iki gönül bir olsun. Yaşın benden kaç yaş büyük? 25 yaşla seks yapamam.
numaranı yaz bana bi de.
Önce bi Starbucks gibi bir yerde konuşur birbirimizi tanırız sonra absolut falan takılır dagiliriz.
aynen aynen ahahahahaha
Bişe dicem de komik olan ne? :D :D başımdan geçeni sana anlattım güldün okey, ben de senin gibi genç kızla seks yapmak istiyorum.
yürü git okulundaki gibi bi kız bul akşsçdğsçsş iyi güldürdün varya ama ahahahahahah
Anondan çıkmışsın. wp"05537764824
sen slk mısın ya ahahahaha bi git diyorum abaza ahahahsjsldöd
Normal sohbet edelim okulda olanı anlatayım inanmıyorsun ya.
boşver gerek yok başkalarına anlat yalan dinlemeyi severler sösşşsspdş
kızım sen hasta mısın ya 🤣🤣 lise 4 son sınıfız yaş itibariyle herkesin libidosu tavan. kizla başbaşa kalmam sana yalan geldiyse orasi bir kolej yani özel okul. serbest çalışma imkanın her türlü var. devlet okulu değil.
kurguya puanım 0,5/10
sedacım ben kızın amcığını motor ettim gelmişsin kurgu murgu... evini ayarla kızı gözünün önünde seveyim istanbuldaysan, kızla su an karı koca gibiyiz. kendi kendine eğlenme.
Kıza sorman daha mantıklı değil mi kardeşim
Sen beni seviyo musun diyim ya.
Nası yapıcan ben mi diyim onu da hallediver