Tehtid ediliyorum?

Arkadaşlar öncelikle yargılamadan ne yapmam gerektiğini söyleyin lütfen
2 hafta önce saat gece 1 ben fake hesaptayken biri yazdı başta çok normaldi sohbet ediyorduk adımı yaşımı üniversitemi yüzümü her şeyimi söyleyip gösterdim birden olmadı normal konuşurken yeri geliyordu söylüyorduk o da söyledi ama yalanmış sonradan anladım o sürekli özel konulardan sorular sormaya başladı işte bana kendisi fotoğraf attı. Bi kaç tane attıktan sonra benden de istedi. Başta köprücük falan attım sonra bel falan çok ifşalık olmayan şeylerdi aslında bundan sonra çirkinleşmeye başladı. Bana özel yerlerimi çekip atmamı istedi bende hayır diyip direkt çıkmıştım sonra da uyudum. Ertesi gün günaydın falan yazıyordu geceye kadar sürekli yazdı. Gece 12 gibi ben aktifken okulumun fotoğrafını attı burada okuyordun di mi dedi ve her şey buradan sonra başladı. Sürekli eğer istediklerimi yapmazsan ifşa sayfasına atarım bölümümü biliyor arkadaşlarını bulur anlatırım diyor 2 haftadır her gün yazıyor ve saçma sapan şeyler yaptırıyor bana. Ben artık çok sıkıldım kendimden tiksiniyorum derslerime bakamıyorum. Korkudan elimde sürekli telefon var bi şey ister geç cevap yazmayayım diye. Çoğu kez yeter diyorum bu seferde kimseye zorla bi şey yaptırmıyorum diyip fotoğrafımdan bi tane atıyor sonra da çıkıyor tekrardan onu aramak zorunda kalıyorum arkadaşlarıma aileme söyleyemem çünkü normalde hiç kimseye atan biri değildim ilk defa böyle bi şey yaşadım çoğu kez yazdım ihtiyacını giderecek çok kişi var onlardan iste ben istediklerini yapamıyorum diye hayır sen olucaksın diyip kesip atıyor ne yapmalıyım arkadaşlar lütfen bir şeyler söyleyin
Tehtid ediliyorum?