Gerçekten gülüyorum artık bu tavırlarına baştan aşağı süzmeler kıskanç bakışlar sanırım uzun kizlar yanımızda sönük kaldığından bu tavırlar 😃 sizce de minyon kızların yanında bir hiç değiller mi?
Not 1.52 boyunda poncik bir hatun😉
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Uzun kızların minyon kızların yanında sönük kalması ?
Detayı okudum mu bilmiyorum ama 1.52 boyum var ve gören herkes biblo bebek tabirini kullanır yüzümde küçük ve bebeksi olduğundan 😉 sen neden kudurdun şimdi onu anlamadım?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
her boyda kızın genetiğine göre kendi güzelliği var o yüzden her uzun kız güzel demek değil her minyonda güzel demek değil
Aşağılardan bir ses geldi sanki sizde duydunuz mu? 🤔
Jdshkds
Senin boyun kaç?
Kafana takıp üzersin kendini boşver.
Kazulet olmayı isteyen de ne bileyim
:)))
Detayı okudum mu bilmiyorum ama 1.52 boyum var ve gören herkes biblo bebek tabirini kullanır yüzümde küçük ve bebeksi olduğundan 😉 sen neden kudurdun şimdi onu anlamadım?
bak hiç random atmam ama buna atacağım asdfghjka
Bence uzun boylu erkeklerle uzun boylu kızlar. Kısa boylu erkeklerle kısa boylu kızlar eşleşsin bütün sorun çözülsün 😂
Erkek en az 1.80 olmalı. Erkeğin kısası sevilmez
Olmaz oyun bozancılık yapma 😂
Kısa ✍🏼 olmak ✍🏼 kimseyi ✍🏼tatlı ✍🏼 yapmaz✍🏼, aksine ✍🏼 dalga ✍🏼 sebebidir. Teşekkürler. 🖕🏻
Kendini böyle mi acutuyorsun canım? 😃 not 1.52 boyum 😉
JWKSUZKXYXJXYXKXYCKCYDKE karşıma çıksan göremem bile, kim kendini avutuyor güzel kardeşim
Senin boyun kaç?
16 santim var aramızda:D
Değiller kimse kimsenin yanında bir hiç değil. Sen içten içe uzun olmak isterdin kendini böyle avutuyorsun ters psikoloji.
Böyle düşünmeniz bile uzun boylu kızları kompleks yaptığınızı ispatlar dsjkds.
Not : Uzun değilim, 1.60 boyunda 'normal' bir kız. 👀
Oo birazdan boy kavgası çıkacak çekirdeği kapalım
aferim çok güzel gömdün hemcinslerini alkış tebrik alfa oldun
Uf boy kompleksin mi var yavrum
Bende değil sizde var
Boyum 150 çok tatlıyıyım uWu ya salağı
Seni görüyor mu insanlar 😅
Uzun kızları kiskandirdigima göre?
Sadece sen düşünüyorsun böyle sanırım
Bende şu an sana gülüyor ve acıyorum
Senin boyun kaç?
öyle bir şey mi varmış ya ahshsha