Arkadaşlar geçen seferlerde de bahsettim benim kız kardeşim 1.79 boyunda 66 kilo bir kız. Henüz 17 yaşında. Kendisi Instagram'da baddies sayfalarının da sıkı takipçisi. Oralarda fotoğraf paylastirmak istiyor. Ailemiz mutasıp bir aile olduğu için buna kesinlikle karşı çıkar biliyorum ama micto bikini alıp giymek istiyor hanımefendi.. bu durumda ne yapabilirim?
Erkekler onu istiyor bide
Erkekler onu istiyor bide
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bu işlerın sonu husran arştrdın kimse model olmuyor cok kızın hayatı karardı model sevdasına kanıp rezil oldular yeni 18 yaşında komşu kızı cocuk aldırdı
Buda doğru ya bizimki rahat biraz
Iyı degıl boyle kızlar hel kaybediyor bin kere anltın ona sadece faydlnırlar ondan hıc bir yere varan gomedim cok hayatı kararın kız gordum cevremız cok geniştir işlerımz dolıysyla
Bide bikini giyecek saçları da kızıla boyattı
Bikiniyle o sayfada rsm koymakla yem olur ıyı ajanslar tanıdıklarını bir yere gitmek ister bikini hıynlet oradakiler yem olur cok iyi bilirim okuldan cok kız yem oldu oralarda
Giydi bile
Model olmak farklı o sayfalarda fotoğraf paylaştırmak farklı
Model olucaksa iyi bir ajans ya da en etkilisi tanıdıklarınızın olması. i sayfalarla model olunmuyor
Tanıdık da yok da ayrıca ajanslarda kötü emeller için kullanılmasın?
Zaten çoğu ajans kötü, iyi bir ajans dedim ve o yüzden tanıdık olması önemli.
Nerden bulucam tanıdık ki ya
Şu an 17 yaşında ünlü degilse model falan olması zaten kolay değil.
Derslerine falan devam etsin, tiyatro için sınavlara hazırlanabilir onun yanında.
Bunun yanında da instagramdaki sayfasını büyütmeye çalışsın. kimse onu tanimiyorken model olması zor biraz.
Foto paylaşırsa tanınacak ama eminim
O zaman sayfasını büyütmeye çalışsın instagramda
Nasıl olucak peki o
Sen fotoğraf paylaşırsa tanınacak eminim diye iddiali bir cümle kurdun. oyle biriyse makyaj, kısa video ya da kendine uygun bir alan bulup paylaşim yapmaya başlasin.
Ama 17 yaşındaki biri şu an heves ediyor ya da ozeniyor da olabilir
Özeniyor ondan eminim ama bikiniyle bunu yapması biraz abes değil mi
Yapanlar da açık şeyler giyiyorlar, onlara ozeniyorsa bikiniyle yapmak istiyordur abes degil
Giydi bile şu an
Daha iyi anlatılmzdı sanırım
Anlamadım nasıl yani 😊