Hoşlandığım bir çocuk var. Bugün doğum gunu diye kargoyla hediye göndermiştim ve sabah erken saatlerde vardi. Insan bi tesekkur eder diye sabahtan beri küfür ediyorum. Hani gozunde belki o kadar değerim yoktur bilemeyeceğim ama insan bu saate kadar tesekkur etmez mi? Cok mu zor iki cümle yazıp gondermek?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bana göndermezsen hediyeyi böyle mesaj yolu gözlersiniz işte. İyi olmuş.
Hahahaha hata ettim abicim afedersiniz
Benimle çıkarsan affederim ancak.
Demek ki sizden hediye istemiyormuş, nezaket gösterirse umutlanacağınızı da düşünüyor olabilir.
Teşekkür etti diye umutlanacak insan değilim ki. Hediye hediyedir düşünülmüş alınmış, teşekkür edersin geçersin dimi
Sizi hayatında istemiyorsa teşekkür etmemesi normal bir durum. Belki rahatsız olmuştur hediye göndermenizden. Olabilir yani.
Boş verin.
Beni hayatına alsın demedim ki hediye gönderiyorum doğum gününü kutluyorum olay bu. Yapacağı sadece teşekkür ederim demek.
İyi ama sizden böyle bir beklentisi yok demek ki.
Yani düşünüyorum çok ilgim olmayan birisi bana hediye gönderse ben hediyeyi kabul bile etmezdim muhtemelen. O kabul etmiş ama teşekkür etme gereksinimi duymamış olabilir.
Kendinizi karşınızdaki kişinin yerine koyarak düşünün, siz hoşlandığınız için teşekkür edilmesi gerektiğini düşünüyorsunuz ama ilginiz olmasaydı siz de umursamazdınız muhtemelen.
Dediğim gibi takılmayın bence, boş verin. En azından durumu netleştirmiş olmuşsunuz.
İlgim olmayan biri bile olsa ben eğer onun yerinde olsaydım -ki benim karakterim böyle diye de olabilir- gerek yoktu ama teşekkür ederim der geçerdim. Metiyeler dizmesini veya yeşil ışık yakmasını beklemiyorum ama emek var hazırlanmış bir şey var ortada. Birine ilgim yok diye teşekkür etme nezaketini de göstermeyecek değilim ki. Anlıyorum siz de duruma göre yorum getirmeye çalışıyorsunuz ama her halükarda bana bu hareket çok kaba geliyor. İlgim olmasa bu kadar özenmezdim muhtemelen hediyeme. Ama yine de aynı nezaketi beklerdim. Biri size selam veriyor veya günaydın diyor karşılığını vermezseniz insanlıktan nasibini almamışsınız derim.
Zaten olay burada sizden bunu yapmanızı o kişi istememiş ki, siz içinizden geldiği için yapmışsınız o da içinden gelmediği için size yazmamış. Bu gayet normal bir durum, kabalık değil, herkes içgüdüleri doğrultusunda yaşar, ne istiyorsa onu yapar ancak illa karşıt tepki oluşacak diye bir şey yoktur.
Herkes kendi yaptıklarından sorumludur, başkasının neye nasıl tepki vereceğine dair kalıplar oluşturmak bizim kendi hatamız olur. Beklentiler karşılanmak zorunda değil, çünkü o beklentilere sahip olmamızı insanlar söylemiyor bizlere.
Kimse bana hediye alın demez ki karşınızdaki kişi düşünür haha yakın olsanız da olmasanız da hediye instiyatifle alakalı bir durum. İnsanlar düşünür ve hediye ederler. Belki yılbaşında hediyeleşmek dışında her şey şahsen düşünülerek hazırlanılır. Diğer türlü o hediye olmaz. Beklentinnin nne olduğuna bağlı diye düşünüyorum. Dediğim gibi bu bir nevi görgü kuralıdır. Kimseyle aranızı iyi tutmak samimi olmak zorunda değilsiniz ama karşınızdaki bir yabancı bile olsa yapılması gereken yapılmalı.
Olaya farklı noktalardan bakıyoruz, ben üzülmemeniz için mantıksal olarak açıklıyorum olayı size ama siz neye inanmak isterseniz ona inanacaksınız yine. :)
İyi geceler size.
Kaba biri sanırım
Öküz de diyebiliriz
djdjdjdnfj benimde aklıma gelmişti fakat yazamamıştım 😂
Neyi?
Öküz olduğunu
Hem öküz hem hanzo hem şerefsiz
Azcık daha yazsan ana avrat düz gideceksin😂😂
İnanın 10 gündür gidiyorum zaten hahaha çok bozuldum ya nasıl bir öküzlük bu insan teşekkür eder dağdan mı kaçtın be ayı herif.
Tahmin edebiliyorum😂 kaba biriymiş sal gitsin
Yarına belli olur.
Teslim alalı 10 gün oldu
Ov, acıttı bu. Sizin umudu çoktan kesmiş olmanız lazım. Bu kadar iyi niyetlilik fazla.
Arada bir sorguluyorum işte naparsınız :( Anlamlandıramadım hala. Çok saçma geliyor. Aslında sadece ona göndermedim, bir iş arkadaşımdı kendisi. Onunla aynı şirkette çalışan başka bir kız çalışanla beraber gönderdim. Kız teşekkür falan etti hatta ikisi adına konuşup hediye göndersek mi diye sürekli düşünüyoruz dedi ama kendisinden bir teşekkür duyamadım hediye falan da geldiği olmadı :(
Yazık etmişler, kusura bakmayın ama :( Bu da böyleymiş deyip geçin :/