Aldatılma Bel soğukluğu acil yardım BOYNUZLANMA?

Yaklaşık 2 haftadır penis ve o bölgede ağrı ve idrara çıkamama sorunum vardı (çıkınca kanamalı idrar) ve cuma günü hastaneye gittim; doktor bel soğukluğu teşhisi koydu (gonore) ve antibiyotik verdi. Benimle ilgilenen bayan bir doktordu ve çok utandım. Önüne gelenle ilişki yaşayanlarda olan bir sorun olduğunu flan söyledi alttan alttan laf soktu, halbuki tek sevgilim var ve 3 yıldır bi ilişki içersindeydim.3. bir kişiyle birlikte olmadım. Bunu duyunca çok sinirlendim ve kız arkadaşımı aradım. Aklını okumaya çalıştım ve duymak istediğim şeyi söylemesi için elimden geleni yaptım ama inkar etti. Kendimden şüphe duyamayacağım için kafayı yedim küfür flan ettim baya üst üste tokat attım. İstanbul Sözleşmesinin üzerine bide bunu yazıyorum da inşallah kanınıza dokunmaz 😂 Kesinlikle yaptığım yanlış ama piskolojik olarak çöküşteyim gidip özür dileyecek halim de yok, beni aldattığına mı yanayım yoksa 3 yıllık ilişkimin bittiğine mi ne yapmalıyım hala da seviyorum ☹️ Lan lanet olsun ya lütfen Köpek sik geçer gibi yorumlar yapmayın. Yardımcı olursanız sevinirim.
Aldatılma Bel soğukluğu acil yardım BOYNUZLANMA?