Kocam galiba sarışın seviyor?

Merhaba ben dokuz aylık evliyim ve çok severek evlendik her ikimiz de. Birbirimizi fazla tanımamamıza rağmen uyumlu olduğumuzu düşünmüştüm hep.. Geçenlerde kocamın arkadaşı eve geldi ve onlara çay hazırlamak için mutfağa gitmiştim. Lavaboya gitmem gerekti lavabo ile salon birbirine çok yakın onları konuşurlarken ilk orada duydum. Kocamın arkadaşı kocama “lan şuna bak yeni konuştuğum hatun bu” dedi. Ve kocam da ona “oha harbiden iyiymiş rus mu lan bu hangi milletten böylesine ilik gibi hatun bulamadık iyi mi” dedi ve orada ağlamamak için kendimi zor tuttum. Sonra birbirlerine fısır fısır bir şeyler daha söyleyerek güldüler fakat onları anlayamadım. Gece olunca arkadaşının hesabına girdim ve o kadını buldum birbirlerinin fotoğraflarının altına yapılan yorumlar vardı. Kadın sarışındı tabi ki... O günden sonra her şey bir bir aklıma geldi. Eşim henüz flört dönemindeyken sürekli sarı saçlı kadınları hesabında paylaşıyordu fakat fazla önemsememiştim çünkü o kadınlar ünlü modellerdi nası olsa gerçek hayatta asla onlarla olamazdı. Fakat şimdi gerçekten çok korkuyorum ya o da tıpkı arkadaşı gibi sarışın bi kadın bulursa? Lütfen bana akıl verin çünkü kafayı yemek üzereyim iyice paranoyaklaştım..
Kocam galiba sarışın seviyor?