Sevgilim olduğunu aileme söylemeli miyim?

3 aydır çıkıyoruz kendisi çok tatlı ve nazik bir insan. tam aradığım kişi diyebiliriz fakat kötü alışkanlıkları var. ben okumuş bir ailenin çocuğuyum fakat o lise terk
(asla yanlış anlamayın onu küçümsemiyorum), ben ise üni sınavında 3 binlerdeydim. bu benim için bir sorun değil fakat ailem bu konulara çokk takıntılı.
her neyse, 3 aydır çıkıyoruz ve o 3 ay sabah her uyandığımda berbat bir his ile uyanıyorum. kendimi pislenmiş, masumiyetini kaybetmiş olarak uyanıyorum. ailemi kandırdığımı düşünüyorum onlar bana çok güveniyor ama ben o güveni hak etmiyorum. aileme bunu söylesem beni evlatlıktan red ederler (hem sevgilim olduğu için hemde okumuşluk seviyesi az olan biriyle olduğum için) kaç gündür içim içimi yiyor. ilişkimden memnunum. ne yapacağımı şaşırdım vicdan azabından ölmek üzereyim. sizce ne yapmalıyım lütfen yardım edin.
Güncellemeler
+1 yıl
yanlış anlaşılmasın kendimi pislenmiş hissediyorum derken ailemin yapma dediği (sevgili yapmak) şeyi yapıyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
7 aydır tanışıyoruz 3 aydır çıkıyoruz yani 10 aydır tanışıyoruz. ciddi düşünüyoruz yani
Güncellemeler
+1 yıl
annem öğrendi canımı okudu hayatım kaydı. denendi tecrübe edildi siz siz olun alenizden gizli iş çevirmeyin :D
Sevgilim olduğunu aileme söylemeli miyim?