Arkadaşlar 24 yaşındayım.İnşaat mühendisiyim.Üni.den Bülent diye bir arkadaşım var oda inşaat mühendisi.Aynı üni.de iktisat okuyan bir kızla ben onu tanıdım tanıyalı beraberdi.Geçen sene üni. bitince evlendiler hemen.Bülent arkadaşımızda karadenizin küçük bir ilinin küçük bir ilçesinden sıyrılıp gelmişti İstanbuldaki üniverstemize.Babası falan çok masum insanlar oduncuymş sanırım babası.Kızın babası ise okumamış ama kültürlü İstanbulda çok merkezi işlek caddelerde 2 petrol istasyonu var adamın (en az 15-16 trilyon) anneside hemşirede çalışmamış.
Biz ordayken çocuğun aileside kızın aileside ordaydı acıdım çocuğun ailesine böyle elleri bağlı duruyorlar konuşmuyorlar fazla ne olsa kızımız daha iyi bilir siz daha iyi bilirsiniz diyor.Kızın aileside kasılıyoda kasılıyor.Çocuğun altına sıfır bmw 5.30d çektiler hergün petrollere gidip geliyor takım elbise ile.Dedim nasıl yapıyorlar bunları Araba şirket arabasıymış zaten şirketin üstüne ev arsa falanda kızın üstüneymiş bu çocuğada yedi bin maaş veriyolarmış o kadar.Kız benden sıkılmasın diye kız Bülent dediği anda ayağa fırlıyor güvencem yok yarın boşansa hiç bişeyim kalmaz diyor yazık acıdım bugün normalde piç ne güzel zengin kızla evlendin derdim.Siz böyle bir evliliği devam ettirirmiydiniz ? Bide harbi kızlar daha acımasız oluyor.
Biz ordayken çocuğun aileside kızın aileside ordaydı acıdım çocuğun ailesine böyle elleri bağlı duruyorlar konuşmuyorlar fazla ne olsa kızımız daha iyi bilir siz daha iyi bilirsiniz diyor.Kızın aileside kasılıyoda kasılıyor.Çocuğun altına sıfır bmw 5.30d çektiler hergün petrollere gidip geliyor takım elbise ile.Dedim nasıl yapıyorlar bunları Araba şirket arabasıymış zaten şirketin üstüne ev arsa falanda kızın üstüneymiş bu çocuğada yedi bin maaş veriyolarmış o kadar.Kız benden sıkılmasın diye kız Bülent dediği anda ayağa fırlıyor güvencem yok yarın boşansa hiç bişeyim kalmaz diyor yazık acıdım bugün normalde piç ne güzel zengin kızla evlendin derdim.Siz böyle bir evliliği devam ettirirmiydiniz ? Bide harbi kızlar daha acımasız oluyor.
Güncellemeler
+1 yıl
Ha bu arada tabi o yedi bin maaşı kızın kocası diye havadan vermiyorlar bu çocuk petrollerle müdür gibi bir pozisyonda ilgilendiği için normal maaşını alıyor.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer