Aşk İlişkileri Sizce ofekelerini içinize atarsanız ne olur? I_hsynv_I Takip Et Xper 3 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben öfkemi de içime atiyorum da ne olcak acaba sonum😂😂 Güncellemeler+1 yıl Artık çevremdeki insanlara katlanamiyorum ne yapmalıyım? Sizce ofekelerini içinize atarsanız ne olur? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
HayastaniAxjikner Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl Kendine zararın olur. İçinde birikir. Sıkıntı ve mutsuzluk verir. Yeri geldiğinde sert konuş göster tepkini. 1 24 Yorumla I_hsynv_I +1 yıl Zaten içime atmamin sebepi sinirlenince acayip sinirlenirim ve insanları kırarım diye korkdugum için içime atıyorum Yorumla HayastaniAxjikner +1 yıl Kendin kırılacağına onlar kırılsın :) Yorumla I_hsynv_I +1 yıl Haklısın ama benim başkasını kirmaga hakkım yok Yorumla HayastaniAxjikner +1 yıl Seni sinirlendiriyorsa var bence. Şiddet ve hakaret et demiyorum ama bağırabilirsin mesela sert olabilirsin ya da uğraşamam diyosan lafını et görüşme bi daha Yorumla I_hsynv_I +1 yıl Haklısın bence de ama galiba yapamıyorum Yorumla I_hsynv_I +1 yıl Sağlığım açısından iyi değil benim için ama yapamıyorum Yorumla HayastaniAxjikner +1 yıl Olay büyür falan diye korku oluyo mu kırmak istememenin yanında Yorumla I_hsynv_I +1 yıl Hayır olmuyor yani artık sağlığımı pek onemsediyim soylenemez Yorumla HayastaniAxjikner +1 yıl Neden bu kadar bezdin ki gencecik bi kızsın Yorumla I_hsynv_I +1 yıl İnsanlar yüzünden... Yorumla I_hsynv_I +1 yıl Çevremdeki insanlar yüzünden Yorumla HayastaniAxjikner +1 yıl Anlatmak istersen dinlerim Yorumla I_hsynv_I +1 yıl Ve ayrıca yaşıma göre çok katlandim buna güçlü biriyim ama artık fazla geliyor Yorumla I_hsynv_I +1 yıl Aslında isterim ama seni sıkarım ben yani sıkılırsin Yorumla HayastaniAxjikner +1 yıl Yoo dinlerim sorun değil Yorumla I_hsynv_I +1 yıl Peki Yorumla I_hsynv_I +1 yıl İlk olarak adın ne? Yorumla HayastaniAxjikner +1 yıl Açıkçası burdan bilgi vermiyim özelden yaz dicektim de ikimiz de 1 xper’iz :/ Yorumla I_hsynv_I +1 yıl Evet ondan burdan soruyorum Yorumla I_hsynv_I +1 yıl İyi şimdi söyleme özelden yazanda söylersin sorun yok benim için Yorumla HayastaniAxjikner +1 yıl Yarın yazayım o zaman 2xper olmuş olurum :) Yorumla I_hsynv_I +1 yıl Tamam olur tabi Yorumla HayastaniAxjikner +1 yıl Görüşürüz şimdilik iyi akşamlar Yorumla I_hsynv_I +1 yıl Sana da 🥰 Yorumla
UMUTLUCAAN Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl öfkemi sadece omu benim içime attıklarımı bir bilseniz beni hayattan kurtarmak için vururdunuz 0 0 Yorumla
dogadoga Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl ben de öyleyim delirmezsek iyi 😂 2 1 Yorumla I_hsynv_I +1 yıl Bence atma öfkeni içine sağlık açısından kötü ben pek iyi sonuç alamadım kendimde 😂😂 Yorumla
yıkıkamaitalik Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 86% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kendime sinir stres sıkıntı yaratıyorum 0 0 Yorumla
herşeygüzelolacak95 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 623 cevap paylaştı. Bombaa 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kendine zararın olur. İçinde birikir. Sıkıntı ve mutsuzluk verir. Yeri geldiğinde sert konuş göster tepkini.
Zaten içime atmamin sebepi sinirlenince acayip sinirlenirim ve insanları kırarım diye korkdugum için içime atıyorum
Kendin kırılacağına onlar kırılsın :)
Haklısın ama benim başkasını kirmaga hakkım yok
Seni sinirlendiriyorsa var bence. Şiddet ve hakaret et demiyorum ama bağırabilirsin mesela sert olabilirsin ya da uğraşamam diyosan lafını et görüşme bi daha
Haklısın bence de ama galiba yapamıyorum
Sağlığım açısından iyi değil benim için ama yapamıyorum
Olay büyür falan diye korku oluyo mu kırmak istememenin yanında
Hayır olmuyor yani artık sağlığımı pek onemsediyim soylenemez
Neden bu kadar bezdin ki gencecik bi kızsın
İnsanlar yüzünden...
Çevremdeki insanlar yüzünden
Anlatmak istersen dinlerim
Ve ayrıca yaşıma göre çok katlandim buna güçlü biriyim ama artık fazla geliyor
Aslında isterim ama seni sıkarım ben yani sıkılırsin
Yoo dinlerim sorun değil
Peki
İlk olarak adın ne?
Açıkçası burdan bilgi vermiyim özelden yaz dicektim de ikimiz de 1 xper’iz :/
Evet ondan burdan soruyorum
İyi şimdi söyleme özelden yazanda söylersin sorun yok benim için
Yarın yazayım o zaman 2xper olmuş olurum :)
Tamam olur tabi
Görüşürüz şimdilik iyi akşamlar
Sana da 🥰
öfkemi sadece omu benim içime attıklarımı bir bilseniz beni hayattan kurtarmak için vururdunuz
ben de öyleyim delirmezsek iyi 😂
Bence atma öfkeni içine sağlık açısından kötü ben pek iyi sonuç alamadım kendimde 😂😂
Kendime sinir stres sıkıntı yaratıyorum
Bombaa
Lekelerini görmüş olur millet nolacak,😉😂
Hayraolsun