Arkadaslar oncelikle evliydim esimden yanlislikla hamile kaldim korundugumuz halde. Ikizlerdi. Zorla goturup beni kurtaj ettirdi yalvardim ne yaptiusam dinlemedi
. vicdanim ne rahat ne rahat uyku uyuyabiliyorum ben yavrularimi aldirmak istemedim o srfsz zorla kurtaj ettirdi bosandik zaten. Bi evladim var. Ha karnimdakiler ha o ne fark eder dedim. ne yaptim ne ettim dinletemedim.. bosandik iste sonra. Ne vicdanim rahat ne kalbim. Keske dogursaydim yavrularimi. nasil gecer bu aci nasil?
. vicdanim ne rahat ne rahat uyku uyuyabiliyorum ben yavrularimi aldirmak istemedim o srfsz zorla kurtaj ettirdi bosandik zaten. Bi evladim var. Ha karnimdakiler ha o ne fark eder dedim. ne yaptim ne ettim dinletemedim.. bosandik iste sonra. Ne vicdanim rahat ne kalbim. Keske dogursaydim yavrularimi. nasil gecer bu aci nasil?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Zamanla gecer de
senin günahın yok aslında ama hastahane de senin iznin olmadan o cocuk alınmaz zorla güzellik de olmaz şikayet gibi haklarında vardır
Eğer İstanbul sözleşmesi olsaydı bu suç olup yaptırımı olacaktı ama şansına küs artık değerin yok kanunlar nazarında.
Tövbe et başka çaren yok, umulur ki sonsuz merhamet sahibi Allah u Tealâ seni affeder.
Onun günahı. Sen de zayıf kalmışsın. Anne baba yok mu karışmadımı
Bu kurtajdan sonra cocugun birdaha olmayabilir biliyomusun
Gerçekten mi?
Evet rahimden parcalanarak alındığı için bebek rahim artık yeni bir bebek orda oluşunca direk dışarı atmaya calisiyo mesela idrar yolu ile falan daha oluşmadan tabiki idrarindan bebek cikmiycak tabiki kan gibi bisey çıkıcak düşük olmuş olucak ama tabiki yüzde 60 falan
Kurtajin diğer adı cinayet tamamen karşıyım ama sen istemeden yapmadiysan günah olcağıni sanmıyorum ya Allah bilir gerçeği sen canını sıkma
İnan ki istemeden oldu adam zaten uyuşturucu bağımlısıydı. Allahım günahımı affetsin çünkü gerçekten istemeyerek aldırdım her gün üzülüp ağlıyorum. Intihar etmeyi bile düşünüyorum bu yuzden
Kaçıncı ayda kürtaj oldun ve zorla kürtaj yaptıramaz dı bence
8 haftalikdi
Zorla tehditle karnin buyuyunce oldururum sizi dedo
Ozaman bosanacakdın baba evine gidecek tin orda doğuracaktın
Sendede suç var
Ne zaman kürtaj oldun ve ne zaman boşandın
4 ay
Hangisi 4 ay
Siz görücü usulü mü evlendiniz
Çocuk sahibi olamayanlar var
Evet :'(
Unutmalısın, olan olmuş artık.
Kocanın suçu senlik bir şey yok
Keşke onu dinlemeseydin 😒
Olmuşla ölmüşe çare yok.
Bu nasıl olabiliyor onu anlamıyorum ya
Geçmez bir bebişin canına kıymışsınız
Evli olup kürtaj olmak nedir ya
Aldirmadan önce boşansaydın
Neden istemedi ki eşiniz çok saçma değil mi?
Gecmez
Tövebe tövebe
Boşandıktan sonramı oldun