AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Seviyorsa çözmeye çalışma
Onunla beraber bir şeyler yap hayatını yaşa
Dengesiz davranması aşık olduğu ya da olmadığı anlamına gelmez, dengesiz olduğu anlamına gelir.
Ayrıca günümüzde insanların büyük bir çoğunluğunun ruh sağlığı bozuk olduğu için bu duruma çok şaşırmamak gerekiyor.
Hiç hoş değil, çok üzücü bir durum.
Gerçek sevgi şüphe ettirmez
Biz tanımıyoruz bir birimizi sadece hergün görüyorduk yasaklardan önce
dengesiz derken
Bir gün gözümün içine bakarken ertesi gün yüzüme bile bakmayıp üstelik gidip naşaka yere ıtıurup sırtını bana döne biliyor mesela yayılarak oturuyorum yanıma oturacakmış gibi hamle yapıyor bana bakarak ben toparlanınca gidiyor başka yere oturuyor.
ruh hali değişken olabilir ben de öyleyim
ama tanımadığım için bilemem ne için yaptığını
Aöa işte çöze miyorum böyle olunca nasıl çözücem ben bu kızı nasıl yaklaşmam lazım
burcu ne yay ya da ikizlerse böyle olması gayet normal bence
Bilmiyorum burcunu
yo kafasi karjsiktir
Kafasının karışık olduğunu nasıl anlarım
dengesizliginden
Yahu işte ben bu kızı, nasıl çözücem
sen ondan hoslaniyo musun ki
İnsan olduğu için evet ama işte çok tanımadığım içinde terettüt ediyorum.
bosversene o zmn. eger senden hoslaniyosa umursamadigin ve gormezden geldigin zaman ilgini cekmeye konusmaya calisacaktir.
İlgimi çekmeye çalıştı ama konuşmaya çalışmadı utangaç desem değil ama olada bilir utangaç bir kız nasıl olur ki emin olamıyorum çokta ilgisiz davranıyorum tavrından dolayı
onunla hic konustun mu
İşte konuşmadım bana çok dengesiz yaklaş tığı için güven vermedi konuşmam için
normal konus arkadasca. beden dilinden cok kolay anlarsin hoslandigini
Konuşayım da işte beni görünce kaçtı bir kere bende istemiyor heralde diyip uzak durdum
sanmam
Neyi?
sevip hoşlandığını
Anladım tamam teşekkür ederim
kanka seven kız 7/24 yanında ister dengesiz hareketleriyle soğutmak istemediğinden şımarır ne biliyim ilgi ister hafif triplenir ilgi göster diye fakat ben hiç sevenin dengesizlik yaptığını görmedim
Yani biraz, soğuk bir tip yabancı lara yani trip atıyorsa ben anlamıyorum
tripten kastım yaa benimle ilgilenn küstüm hıh 🥺 tarzı ilgi istediği açıkça belli olan tipler
Aynen sanırım bana tirip atıyor ozaman biraz soğuk bir tip ve trip attığını bile pek anlaya mıyorum bir gün önce göz göze gelmiştik hani böyle konuş der gibi baktı ertesi gün beni gördü yüzüme bile bakmadı kalktı gitti
bu trip değil sadece küstahlık ilgisi olsaydı bakar dururdu gözlerinin içine
hayır sevmiyor
Amaç ne ozman
amaç yok
Amaç yok nedir ya insan gibi düzgün veremeyecek seniz boş yapmaya gelmeyin arkadaş.
boş yapılacak bir şey demedim her olayda amaç olmak zorunda değil kızın aklı karışık ve ilgi beslemiyor ne gibi amacı olabilir bunda Allah aşkına tanıyorum hemcinslerimi hani her hareketimiz de amaç yatmaz
Arkadaşım hastamısın sen bir amacı yoksa benimle neden uğraşıyor aamcı nede bana böyle davranıyor ozaman