Eski Sevgilim görüşmek istedi evine gittim ara ara öyle evde görüşürdük bunun polemiğine girmek istemiyorum şu an ama bir yakınlaşma yaşadıktan sonra üstümü giyerken sanki o anda beni cekiyor gibiydi ben giyinirken diyelim çekti beni ihtimal üzerinde konuşuyorum yayınlaması suça girer değil mi? Ailesi falan çok seçkin tipler böyle bir olaya çocukları karışsa büyük sorun yapar zannetmiyorum cesaret etsin ne diyorsunuz
Güncellemeler
+1 yıl
Fotoğraf bu ara da
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
evet cezası var gızlı kameraya alınmanın ozluk haklarına aykırı ama kanıt olmalı elınde cektıgını bılmelısın y oksa olmaz
Kameraya değil foto cekmis olabilir uygunsuz diyorum elimde kanıt anca ifşa ederse olur cesareti olabileceğini sanmam ama ne diyorsun sonuçta ifşa ederse o ya da başkası göreceğimi bi şekilde bilir yani
ya ıste kayıt aldıysa ve sen bu resmı gormeden bunu kanıt olarak almadan sıkayet edemezsın etsende bır cacık cıkmaz adam cekmedım der kanıt yetersızlıgınden dava dırek duser ugrasmaz bıle savcı bunla
Ya zaten görmeden neden şikayet edeyim görürsem diyorum görmeyeceğim şeyi yayınlamaz zaten
bılınmıyor ıste senden habersız bunu yapan adam daha neler yapar eger varsa
Kesin sevişirken kayıt etti ileride Sana karşı kullanacak
Çeker suçta değil kendi gönlüyle der zorla olan bişey olmadığı için suç teşkil etöez
Gönlümle olsa poz verirdim herhalde şaka mısın yayınlarsa ve şikayet edersem bal gibi de suçmuş ya diyelim değil mahkemeye gitmek bile yeter ona ailesi mahveder onu
Takipsizlik verilir büyük ihtimal birden fazla kişiye dağılıp resimlerin aleyhinde ifade verecek delilli şahit olmalı
tabiki var ama bu kişinin haklarına göre deiğişir kişi suç işliyorsa gizli çekim cezası olmaz ama normal hayatını çekiyorsan cezası var
Yayinlarsa hapis cezası var, birşey yapamaz, rahat ol
çektiyse herşey yapabilir hemde habersizce
Habersiz beni neden ifşa etsin ki ifşa ederse ve görürsem sonuçta onun yaptığını bileceğim savcılıktan o fotoğrafın kim tarafından nerde yüklendiğine kadar bilgisi çıkar
hayır onu demek istemedim. Habersiz gizli çeken biri gizli saklı iş yapan biri herşeyi yapabilir. O o tarafını düşünmez. tehdit olarak kullanabilir. Yoksa fantezi amacı ile çekse sana söyler net dürüst olurdu ki zaten öyle biri acizlik yapmazdı ifşa edecek kadar
Ya tehdit etse direk suç zaten cesaret edemez bir yerde ifşa etse bu sefer görürsem dava ederim her türlü sıkıntı Yaşar yargısal bir durum olmasa da babasından çok korkuyor
bilmiyorum garip
yaptığı an ayvayı yer
Varda , şikâyetçi olursan belki
Suç. İznin olmadan paylaşırsa şikayet edebilirsin
İlerde seni tehdit edebilir
Ayrılmak iste bakalm ozaman amacı belli olur
Cevap versene
Zenginse suç olmaz
Varr
Elbette suçtur..
Çekmesi bile suç
Evet var.