Aşk İlişkileri Psikiyatrist yanlış tanı koyabilir mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Sanırım beni yanlış anladı ve yanlış tanı koyacağından korkuyorum. Haftaya söyleyecek tanıyı. Güncellemeler+1 yıl Sosyal fobi diye gittim. Şizofreni diyecek neredeyse Psikiyatrist yanlış tanı koyabilir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
x-Lucia-x Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Merhaba. Yanlış tanı koyamaz. Psikiyatristim TSSB tanısı koymuştu. Ardından psikoloğum da travma dedi ve terapi görerek atlattım. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Terapiyi de psikiyatrist veriyor işte Yorumla x-Lucia-x +1 yıl Psikolog psikiyatriste yönlendirir ve psikiyatrist gerekli görürse ilaç yazar. Psikoterapiyi psikoterapist ve psikolog yapar. Tabi psikiyatrist kişi aynı zamanda psikoterapi üzerine eğitimi varsa. Yorumla Soran +1 yıl Akademisyen bu kadın üniversitede. Kendisi yapıyor tedaviyi Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bende salı günü gidicem beni direk kapatmazlarsa iyidir ahdjakak 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Tekrar konuşuursun benim biraz bilgim var sıkıntı he 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Ne anlamadım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen ne anlattın ki takip ediliyorum falan mı dedin Yorumla Soran +1 yıl Hayır. Sosyal fobi belirtileri işte standart Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen sosyal fobin olduğunu düşündüren bir olaya anlatır mısın Yorumla Soran +1 yıl Başka bir psikiyatrist koydu tanıyı m on yıldır yaşıyorum. Şizofreniyle alakam yok. Şizofreni derse tedaviyi bitireceğim. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şizofreni olan şizofrenini olduğunu anlayamaz bence. Belki de öyle bir tanı koymaz yazar mısın hafataya çok merak ettim ne diyeceğini Yorumla Soran +1 yıl Ama internetten belirtilere bakıyorum. Alakam yok ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Belki şizofreni demez zaten sende başka bir psikoloğa gidersin Yorumla Soran +1 yıl Reçetede anksiyete bozuklukları diğer, tanımlanmış yazıyor. Ne demek bu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anksiyete işte şizofren dememiş Yorumla Soran +1 yıl Diğer ne demek ama Yorumla Cevap sahibi +1 yıl E doktora sor Yorumla
Pianoblack2 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 93% +1 yıl Koyabilir 0 1 Yorumla Pianoblack2 +1 yıl Şizofreni 78 ayrı ana başlıkta bir konu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Merhaba. Yanlış tanı koyamaz. Psikiyatristim TSSB tanısı koymuştu. Ardından psikoloğum da travma dedi ve terapi görerek atlattım.
Terapiyi de psikiyatrist veriyor işte
Psikolog psikiyatriste yönlendirir ve psikiyatrist gerekli görürse ilaç yazar. Psikoterapiyi psikoterapist ve psikolog yapar. Tabi psikiyatrist kişi aynı zamanda psikoterapi üzerine eğitimi varsa.
Akademisyen bu kadın üniversitede. Kendisi yapıyor tedaviyi
Bende salı günü gidicem beni direk kapatmazlarsa iyidir ahdjakak
Tekrar konuşuursun benim biraz bilgim var sıkıntı he
Ne anlamadım
Sen ne anlattın ki takip ediliyorum falan mı dedin
Hayır. Sosyal fobi belirtileri işte standart
Sen sosyal fobin olduğunu düşündüren bir olaya anlatır mısın
Başka bir psikiyatrist koydu tanıyı m on yıldır yaşıyorum. Şizofreniyle alakam yok. Şizofreni derse tedaviyi bitireceğim.
Şizofreni olan şizofrenini olduğunu anlayamaz bence. Belki de öyle bir tanı koymaz yazar mısın hafataya çok merak ettim ne diyeceğini
Ama internetten belirtilere bakıyorum. Alakam yok ki
Belki şizofreni demez zaten sende başka bir psikoloğa gidersin
Reçetede anksiyete bozuklukları diğer, tanımlanmış yazıyor. Ne demek bu
Anksiyete işte şizofren dememiş
Diğer ne demek ama
E doktora sor
Yanlış anlatmazsan yanlış tanı koymaz.
Yani... Yanlis/eksik anlatmadiysan zor gibi
koymaz
Koyabilir
Şizofreni 78 ayrı ana başlıkta bir konu
Neden yanlış anladı