Aşk İlişkileri Kalbinizi kime hediye etmek istersiniz? Justelviraaa__ Takip Et Guru Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 74 Yapay Zekaya Sor Sıkıntıdan aklıma gelen ilk soruyu sordum xd. Kime hediye etmek istersiniz kalbinizi, yoksa ettiniz mi? :d Kalbinizi kime hediye etmek istersiniz? Cevapla Hediye Soruları Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı. Kimse olmadığı için kendime <3 1 0 Yorumla
BenSultan Takip Et FenomenGuru Yaş: 28 +1 yıl Valla kalbim ortalık malı olmadığı için kimseye hediye felan edemem. O yerinde gayet mutlu ve kimseyi sevmemekle meşgul. Sevmek yaramıyor. 1 0 Yorumla
kalpmimarı Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl Usta bir kuyumcu gibi kadri bilinmedikten sonra kalbimiz elmastan olmuş kaç yazar. 1 0 Yorumla
Atabinenantalyalı Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Gelecekteki eşime hediye ediyorum. Çocuklar görün babanız ne romantik diyerek olmayan uşaklarıma da hava atayım :D. 3 0 Yorumla
yalnızzzzzzzzz Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl kalp hediye edilmez edilemez eğer iyi bir kalbin varsa ve karşindaki insanında iyi bir kalbi varsa işte asıl hediye budur 1 0 Yorumla
Gölgesizkarakter Takip Et Master Yaş: 36 , eic 67% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. Kimseye hediye etmek istemem. Kalbim hediyelik eşya değil. 2 0 Yorumla
Karamelaaaa Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Soğuk seven varsa buyursun gelsin zira içerisi buz kesmiş 🐧❄️❄️❄️ 2 4 Yorumla KimimBenBurasıNeresi +1 yıl Bu nası görüş çi çöptemm içim efkarlandı 🚬 Yorumla Karamelaaaa +1 yıl @KimimBenBurasıNeresi öyle çilekli dondurmam napim artık soğuktan birşey hissedemez hale geldim az bana da ver cigaradan iki firt çekem 🤧🤧 Yorumla KimimBenBurasıNeresi +1 yıl @karamelaaaa Boşver cigarayı sağlığa zararlı. Senin kalbini soğutan pis domuz utansın çi çöptemm😡 Yorumla Karamelaaaa +1 yıl @KimimBenBurasıNeresi o domuzu çakallar yesin çilekli dondurmam 😑 Yorumla
PastaciModel Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 89% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 404 cevap paylaştı. Gec kaldin sormak icin. Şu an sahibiyle ilgileniyor 1 0 Yorumla
denizsoruyoooor Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 356 cevap paylaştı. Kalbimi hediye değilde Mahmutuma emanet ettim ömür boyu ona emanet 1 0 Yorumla
Pandamsı_642 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kimseye hediye etmem edersem de kedilere ederdim en azından vefalılar.. 1 0 Yorumla
Portakallı-Señorita Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Benim kalbimi hakedecek kimse yok bana kalsın en iyisi bir kere yaptığım hatayı tekrarlamak istemem 1 1 Yorumla Maardinlii +1 yıl Knk o içtiğin ne merak ettim Yorumla
Jesus713 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kocamanmış meğer kalbim, bazıları har vurdu harman savurdu, bazıları çaldı birer parça.. 1 0 Yorumla
YaralıBağyan Takip Et Xper 4 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Zamanında verdik birine şimdi kalp yerine taş taşıyoruz 🚬 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl @MrYiğitbey bana kalbini verirsen bende satarım, kazandığım paranın 1/3 unu senın hayrına insanlara dağıtırım. Güzel teklif bence 😏 2 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @MrYiğitbey Ticari kafa 😎👈🏿 Yorumla
TheExodia Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl @thelaady bırkac gundur ortalıkta olmasada ıyı kızz yanii 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Beni sevecek olan gercek birinie ama yok malesef yok 1 1 Yorumla olgunbeyyy +1 yıl nasil yanib Yorumla
oguzhans0303 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı. Kalbimi hakedecek şeyler yapında ediyim beleş yok öyle 1 0 Yorumla
Savagexx Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Söyleyemem. Utanırım, belki sonra 😊 2 2 Yorumla Justelviraaa__ +1 yıl Küstüm aga bana neden söylemiyorsun :d Yorumla Savagexx +1 yıl Küsmee yakında söyleyeceğim zaten 🙃 Yorumla
cleanman34 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl @justelviraaa__ madem eski sevgilim de beni sattı :Dal sana hediye, kalbim ❤️ :) 0 0 Yorumla
Moon_stars Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Zaten bir tane var onu da birine verirsem ben öleceğim için bende kalsın, istemez. 0 0 Yorumla
_-RockStar-_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 45% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. 4 tane melek var hangisine vereyim ki 1 2 Yorumla Justelviraaa__ +1 yıl 5. meleğe ver bence xd Yorumla _-RockStar-_ +1 yıl Üöffff kendal diyosun he onun olsun o zaman ajdjsjfkd Yorumla
Maxsudov Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Kalbim Olmazsa Yaşayamamki. 1 9 Yorumla Maxsudov +1 yıl Belki Öldükten Sonra İhtiyacı Olana Bağışlaya Bilirim. Yorumla Maxsudov +1 yıl 😀 Yorumla Justelviraaa__ +1 yıl Yaxşı fikirdi. Yorumla Maxsudov +1 yıl Salam Yerli Yorumla Maxsudov +1 yıl Yerli? Yorumla Maxsudov +1 yıl Gerçekten Yerliysen Cevap Vermeni Çok İsterim. Yorumla Justelviraaa__ +1 yıl Selam, öyleyim Yorumla Maxsudov +1 yıl Nerelisin? Yorumla Maxsudov +1 yıl ya da Haralısan? Yorumla
Blinkandmoomoo Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl jackson wang alsın kalbimi 1 2 Yorumla Justelviraaa__ +1 yıl ben de severim Jackson'u ama kalbimi verecek kadar değil sdsdf Yorumla Blinkandmoomoo +1 yıl sjsjsjs bende o kadar değil ama kalbimi alsa süper olurdu Yorumla
KimimBenBurasıNeresi Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kimseye. O hediyeye değecek birini tanımadım. 2 0 Yorumla
Neveragain6 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 33% +1 yıl İyi bakacak olan birine. Her hangi biri. 2 0 Yorumla
___LAVİNİA___ Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Kim istoyisa alsın yorgum ve sancılqr o yeahh 1 0 Yorumla
Hayatgercek Takip Et Master Yaş: 40 , eic 59% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı. Bende kalsın daha iyi... 1 0 Yorumla
eskigurunuz0 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 74% +1 yıl Bu degerli hediyeyi hakedecek biri yok 1 0 Yorumla
glitteroyster Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 87% +1 yıl Hak eden, kıymet ve değer veren biri. 1 0 Yorumla
YalvarBarışalım Takip Et Master Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Kalp malp kalmadı sıçtılar ağzına 1 0 Yorumla
_Çavbella_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Kim isterse 5 milyona satarım fark etmez 1 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. Kalbim yok burçtaşım 2 2 Yorumla Justelviraaa__ +1 yıl böyle söyleyenlerin aslında kalbi vardır burçtaşım, senin de öyle xd Yorumla Rascoln36 +1 yıl Kan pompalamak için var orası doğru burçtaşım Yorumla
Akrepkadini001 Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 79% +1 yıl Kalbimi tüm sevdiklerime bölüp hediye edebilirim 0 0 Yorumla
Dilers Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 40% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Eşim e 1 0 Yorumla
FalanFıstık41 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 800 cevap paylaştı. Ettim, gitti. 1 0 Yorumla
ismimdensananee2 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. kendime 1 0 Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı. Kimseye 1 0 Yorumla
Bnçbn Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Hakkeden kimse yok 1 1 Yorumla gezgin-34 +1 yıl E ben 🙄 Yorumla
Lobellia Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. Ettim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Kimse olmadığı için kendime <3
Valla kalbim ortalık malı olmadığı için kimseye hediye felan edemem. O yerinde gayet mutlu ve kimseyi sevmemekle meşgul. Sevmek yaramıyor.
Usta bir kuyumcu gibi kadri bilinmedikten sonra kalbimiz elmastan olmuş kaç yazar.
Gelecekteki eşime hediye ediyorum. Çocuklar görün babanız ne romantik diyerek olmayan uşaklarıma da hava atayım :D.
kalp hediye edilmez edilemez eğer iyi bir kalbin varsa ve karşindaki insanında iyi bir kalbi varsa işte asıl hediye budur
Kimseye hediye etmek istemem. Kalbim hediyelik eşya değil.
Soğuk seven varsa buyursun gelsin zira içerisi buz kesmiş 🐧❄️❄️❄️
Bu nası görüş çi çöptemm içim efkarlandı 🚬
@KimimBenBurasıNeresi öyle çilekli dondurmam napim artık soğuktan birşey hissedemez hale geldim az bana da ver cigaradan iki firt çekem 🤧🤧
@karamelaaaa Boşver cigarayı sağlığa zararlı.
Senin kalbini soğutan pis domuz utansın çi çöptemm😡
@KimimBenBurasıNeresi o domuzu çakallar yesin çilekli dondurmam 😑
Gec kaldin sormak icin. Şu an sahibiyle ilgileniyor
Kalbimi hediye değilde Mahmutuma emanet ettim ömür boyu ona emanet
Kimseye hediye etmem edersem de kedilere ederdim en azından vefalılar..
Benim kalbimi hakedecek kimse yok bana kalsın en iyisi bir kere yaptığım hatayı tekrarlamak istemem
Knk o içtiğin ne merak ettim
Kocamanmış meğer kalbim, bazıları har vurdu harman savurdu, bazıları çaldı birer parça..
Zamanında verdik birine şimdi kalp yerine taş taşıyoruz 🚬
@MrYiğitbey bana kalbini verirsen bende satarım, kazandığım paranın 1/3 unu senın hayrına insanlara dağıtırım. Güzel teklif bence 😏
@MrYiğitbey Ticari kafa 😎👈🏿
@thelaady bırkac gundur ortalıkta olmasada ıyı kızz yanii
Beni sevecek olan gercek birinie ama yok malesef yok
nasil yanib
etiket edecektim ama
utandım dur şimdi dskgks
😅
Kalbimi hakedecek şeyler yapında ediyim beleş yok öyle
Söyleyemem. Utanırım, belki sonra 😊
Küstüm aga bana neden söylemiyorsun :d
Küsmee yakında söyleyeceğim zaten 🙃
@justelviraaa__ madem eski sevgilim de beni sattı :D
al sana hediye, kalbim ❤️ :)
Zaten bir tane var onu da birine verirsem ben öleceğim için bende kalsın, istemez.
4 tane melek var hangisine vereyim ki
5. meleğe ver bence xd
Üöffff kendal diyosun he onun olsun o zaman ajdjsjfkd
Kalbim Olmazsa Yaşayamamki.
Belki Öldükten Sonra İhtiyacı Olana Bağışlaya Bilirim.
😀
Yaxşı fikirdi.
Salam Yerli
Yerli?
Gerçekten Yerliysen Cevap Vermeni Çok İsterim.
Selam, öyleyim
Nerelisin?
ya da Haralısan?
jackson wang alsın kalbimi
ben de severim Jackson'u ama kalbimi verecek kadar değil sdsdf
sjsjsjs bende o kadar değil ama kalbimi alsa süper olurdu
Kimseye. O hediyeye değecek birini tanımadım.
İyi bakacak olan birine. Her hangi biri.
Kimseye benim kalbim değerli xd
Kim istoyisa alsın yorgum ve sancılqr o yeahh
Bende kalsın daha iyi...
Kimseye etmek istemem.
@alarasmin 😅yani kendime
Bu degerli hediyeyi hakedecek biri yok
Hak eden, kıymet ve değer veren biri.
Kıymet bilen birisine..
Kalp malp kalmadı sıçtılar ağzına
Kim isterse 5 milyona satarım fark etmez
Beni seven birine verim bari
Bende kalsa daha iyi olur ya