5 aylık bir ilişkim var netten tanıştık Bu cocugun da bir kız kankası var en samimi arkadaşı liseden beri arkadaşlar 4 yıl olmuş yaklaşık Bana kızı cok temiz namuslu biri olarak tanıtmıştı bende inanmıştım kızla konuşuyorlardı felan Bu arada kız beni biliyo Sonra ben kızın instagramına felan baktım çok iğrenc biri oldugunu gördüm penis resmi cizip öne cıkanlara eklemişti içki içiyordu açık sacık giyiniyodu felan Temiz biri değilmiş yani Cocuga söyledim öyle biri olarak bilmediğini söyledi onu Güya o yönünü hic görmemiş yanındayken gayet edepliymiş felan Kızla iletişimi kesti sizce bu ilişkiden bir cacık olurmu
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Çok geç olmadan bırak. sana yalan söylemiş bence kızla yapıcağını yapmıştır zaten kız seni bilse bile yapar yani o olmuş ve bitmiştir.
Olur niye olmasın o kızla bi daha konuşmasın ama dikkat et sürekli gözün üstünde olsun
Hayatından cok zor cıkardım 1 saat yalvardım ve tehtid ettim beni görmezsin diye
Bu normal mı
o kız senden önce de vardı o yüzden normal ama biraz kırıcı bence sen onun sevgilisisin ve altı üstü bi kız benim de sevgilim var şu an kursa gidiyor ve kursta 10 tane kız kankası vardı sadece bir kere konuşma dedim artık konuşmuyor ajanım var gözetleyip söyledi konuşmadığını
Ya bazı şeylerde haklısın ama açık saçık mevzusuna karşıyım abi bende açık saçık bir kızım ama ne sevgilim olduğunu nede birşey yaptım namazda kılarım oruçta tutarım yani insanların tarzları onların kötü biri olduğunu göstermez
Ya Onun açık giyinme şekli şöyle Fotoları İnstagrama yüklüyo yandı buralar sıcak oldu tarzında şeyler yazıyo emojilerle gözüne sokuyo yani normal bir tip değil inan bana
Hmm anladım o zaman haklısın ben olaya biraz masum bakmışım bu arada haberin olsun erkek kolay kolay knkasını bırskmaz seni seviyorrrr
Ya zorla ayırdım resmen 1 saat yalvardım kendimle tehtid ettim felan sence yine de seviyo mudur
Kesinlikle evet söylediğim gibi yani erkekler için kız kankasını bırakmak kardeşini bırakmaya benzer kolay olmaz yani hem dediğin gibi bir kızsa sevgilinin dediğini yaa ihtimali yüksek onun yanında iyi biri gibi falan davranıyordur bağzı gönderilerini gizliyordur falan eğer seni sevmese emin ol gitmen umrunda bile olmazdı sen yokken o vardı beğenmiyorsan git derdi
O kızin sorunu demekki niyeti belli araniyor. Sen seninkine iyi bak olurmu
Oha onlar bence işise pişirmiş olabilir nasıl fantazi bu ya
Kız beni biliyo ama
Oenis çizmek ne ya demeli ilgisi var
iletişimi kesti hala bi cacık olur mu diyosun? senin için bişiler yapmış hala sorguluyosun. yazık beynin doğduktan sonra hiç hücre yapılanmasına gitmemiş sanırım.
Adam akıllı bir soru sordum saçmalama istersen Mantıksız geldi bana 4 yıllık arkadaşını tanımamış olması ve bana cok övmüştü o kızı Şüphelendim yani ister istemez
seni kaybetmemek için yalan söylemiş iletişimi kestiyse sorun etmemeliydin. 3. sahışlar iki kişinin arasını etkileyeniliyorsa demek ki o iki kişinin arasında bir ilişki yoktur
İlk ilişkimdi deneyimsizim biraz o yüzden soruyorum yorumun için sağol
Eski samimi kız kankası 🤗
Yani evet ne düşünüyosun
Sevgilin onu zikiyor. Nokta
Ama kız beni biliyo
Fark etmez. Bunu Senin bilmen gerekmiyor.
yalan söylüyo yani olmaz
Sence ilişkileri olmuş olabilir mi
Çocuğu rahat bırak kendin gibi birini bul
Normal değil dimi
Bana instagram adresini ver🤣😂😂
kesin sevgilinin peniniside çizmistir
Bilmemesi imkansız
Neden bana yalan söyledi sence namuslu kız felan diye Ve sonra ortaya cıkınca inkar etti ki
İşte senin yapından dolayı seni elden kaçırmamak için
Bunu o kızı övmeyerek de yapabilirdi ama
Belkide o kızla yattı
Sanmıyorum kız beni biliyo cünkü
Peki siz birlikte oldunuz mu y
Hayır
İsterse ne yaparsın
İnstagram adresi neymiş bizde bakalım 😂
S. et ozaman onu