6 yıllık ilişkimiz var eskiden cinsel ilişki yaşıyorduk fakat ben artık hic bir şekilde ama hiç hic bir sekilde istemiyorum sanırım kendisinden çok fazla sogudum çünkü gerçekten çok hatalı hareketlerde bulundu. Ben cinsellik yasamak istemiyorum dedikce üzerime geldi naz yapıyorum sandı. Gecen gün görüntülü konuşuyoduk birden gösterdi telefonu ters çevirip yataga koydum dedim ki bidaha gösterirken telefonu kapatıcam yaptığı şey iğrençlik gerçekten ciddi ciddi sogudum bu hareketinden sonra. Uzun bir iliski olduğu için ayrılamıyorum da nasıl bir yol izlemeliyim
Rica ediyorum sacma sapan yorumlar yapmayın.
Rica ediyorum sacma sapan yorumlar yapmayın.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Daha önce yaptın ve şimdi istemiyorsun
alıştırmışsın en başında zaten adamı bu seferde saplantı alışkanlık yapmış
Sende evli gibi yap yap sonra istemiyprum de yok uzun ilişki oldugu için ayrılamıyoum de evlenmeden yaparsan bunu tabi sonrada bırakamazsın
Ayrılamamın sebebi cinsel iliski yaşamış olmam degil. İyi kötü bi suru anımız var ve onu kırmak istememem anlatabildim mi? İlişkiye girdik ayrılamıyorum diye bi sey demedim, demem de.
Sevgiline özgü durum değil canım tüm erkeklerin genelinde bu durum var göstermeyi seviyorlar
Ya seni fazlasıyla zevke getirmediği için mi acaba soğudum yoksa istemediğin pozisyon larda yaptığı için mi
İkisi de degil cinsel isteksizlik benimki istemiyorum sevmiyorum genel olarak
Hım
Şimdiden alıştırıyo işte seni içeceğin bir bardak su yiyeceğin bir y.. rrak
Ayıp yaptığı. Bir süre konuşma bence
hmmm... peki cinsel organı büyük mü
ne alaka asdjaösd
@saykosun ne mal ya
@saykosun yani gösteriyor maden bir özelliği olsun. küçük kürdan gibi penisi varsa çocuk tam salakmış :))
Benim ki idare eder birctik büyü k doyebilirim
50 yıllık evlılık tek celse
Keşke en baştan bu kadar hızlı gitmeseydiniz
6 yıllık bi ilişki neresi erken ki? Zaten konumuzun bununla bi ilgisi yok davranışları igrenc
Monotonluktan dolayı diyorum tabikide o hareketleri normal değil
Evlensen bile sevişmek istemiyor musun
Nasıl ayrılamıyorsun sebep
ayril?
Ayrıl
Vay terbiyesiz